Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM NEWS: Natáčení Stargate filmů potvrzeno

NEWS: Natáčení Stargate filmů potvrzeno

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Harry256 Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Naposledy upravil Harry256 dne 05.7.2008 08:14:19, celkově upraveno 1

Příspěvek 17.1.2007 10:05:15
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Konečně pořádná novinka, jsem rád že bude hrát i Richard :D teda doufam.
Obrázek

Příspěvek 17.1.2007 11:31:51
Chevron Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

aaaa už aby to bylo.. těšim se na to jak malej kluk.. to bude pařba... řekl bych ze pokud DVD nebude stat nejak hodne moc, tak si ho poridim..... hlavně že tam všíchni budou hrát...

Ještě co mi připadá docela drsný,, že stihnou ten celovečerní film natočit během 4 týdnů... To je docela dobrý
Doprdela, já s těma hercema nemůžu hrát.

Doprdele to je na hovno kdo to vymyslel ze budeme tentokrát pod vodou

Příspěvek 17.1.2007 11:45:20
Dr. Malas Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No, říkáš během 4 týdnů. Aby se to neprojevilo na kvalitě. :) Ale už se taky těšim.
Obrázek

Příspěvek 17.1.2007 12:09:33
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Projevilo na kvalitě? Jedna epizoda seriálu co má 43minut se točí necelý týden (pokud vím). Film bude mít max 2hodiny a točit se bude 4 týdny. Takže o to vůbec nemám strach, právě naopak. :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 17.1.2007 14:44:36
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jo konečně jsem se dozvěděl něco o těch filmech, to je dobrý. Nejvíc se těším na dokončení děje s Ori a to hlavně proto , že se to bude odehrávat v jejich Galaxii, která mi příjde docela zajímavá.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 17.1.2007 15:08:59
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Tak to se moc těším - hlavně na RDA :D
A druhej film určitě taky bude dost dobrej protože tam bude Baal :lol: :D
Jenom se mi nezdá že takovou dobu si hrajou na hrdiny a najedou chtěj Baala popravit :( doufám že ho nazabijou :lol:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 17.1.2007 15:34:45
Jockey[CZ] Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

NO UZ SE MOC TESIM HLAVNE NA RDA TEN NAMET DRUHYHO FILMU ME NEJAK NEZAUJAL NO UVIDIM NECHAM SE PREKVAPIT

Příspěvek 17.1.2007 15:57:57
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Jen jediné, kde se ty filmy dají objednat? Mám dojem, že každej fanda SG1 co si tohle přečet si už vyčleňuje peníze, aby si mohl ty filmy koupit... :)

Příspěvek 17.1.2007 16:14:04
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Popravdě - spíš koukám na to kde se to dá stáhnout :lol:

Příspěvek 17.1.2007 16:28:31
Nameless Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jako, nechci nic řikat, ale 4 týdny je na celovečerák (byť jen DVD) sakra málo a já chci aby stargate skončila pořádně a né nějakým nudným dvoj/trojdílem... No nezbývá než držet pěsti .
Tricking is not just a sport, Its a way of LIFE
http://www.youtube.com/watch?v=Rx2CzJ6sKDM

Příspěvek 17.1.2007 16:29:04

Odpovědět s citací

to blackthunder: no tak ty jsi starej zločinec... to všichni víme :wink: :lol:

ne vážně, já rozhodně půjdu do originálních DVD a koupím si je ikdyby byly za litr/ kus... za to mi to stojí

Příspěvek 17.1.2007 16:31:02
Rubi Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ja zase ako pomstu za kilo oničom epizod pojdem na warez a nedám za filmy ani haka :wink:

Příspěvek 17.1.2007 16:33:29
Major
Major

Odpovědět s citací

jenda.sg1 píše:
ne vážně, já rozhodně půjdu do originálních DVD a koupím si je ikdyby byly za litr/ kus... za to mi to stojí

No já když to vyjde u nás s CZdubem tak si asi taky pořídím DVD - ale rozhodně si to nejdřív stáhnu - doufám že SGTT udělá titulky :wink:

Příspěvek 17.1.2007 16:40:46

Odpovědět s citací

já si počkám, jestli to vyjde i u nás, pokud ano, koupim si to, pokud ne, asi mi nezbude nic jinýho, než to taky stáhnout, takže mi nezbývá, než doufat, že to vyjde i u nás
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 17.1.2007 17:05:33
Vamp_ Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

TAkže ja to sosnu, shlidnu a pokud to vyjde u nás, tak taky koupim. :) Nač čekat že.
Ehhh.... spolknul jsem svoji relaxační knížku....

Příspěvek 17.1.2007 17:09:10
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak konečně nějáká dobrá zpráva:-). Filmy jsi nejdřív stáhnu na torrentech a pak si v půjčovně počkám na DVD, doufám, že s CZ dabingem. Půjčím a vypálím. Beztak to v ČR ani nevydají.

Příspěvek 17.1.2007 17:47:10
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Nameless píše:
Jako, nechci nic řikat, ale 4 týdny je na celovečerák (byť jen DVD) sakra málo a já chci aby stargate skončila pořádně a né nějakým nudným dvoj/trojdílem... No nezbývá než držet pěsti .

Souhlasím s tebou. 4 týdny je nějak málo. Když natáčí jednu epizodu týden, tak 4 týdny na celý film? Kor když to má být vyvrcholení Stargate SG-1?
Obrázek

Příspěvek 17.1.2007 18:18:46
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak co říci k této novince. Samozřejmě, že se moc moc těším. Krapínek mě tedy mrzí, že se nechystá SG-1 rovnou do kin, protože si myslím, že si to každý z těch herců víc než zaslouží. Ale lepší, než nic.

K té délce natáčení. Nemyslím si, že jsou čtyři týdny málo. Když se ohlédnu za celou SG-1, tak některé dvoudíly pro mě byly jako filmy, ne-li víc. Viz. The Lost City, Reckoning. Tyhle dvoudíly se natáčeli polovinu času, co film SG-1. Takže pokud každý z těch filmů bude "jen" dvakrát tak dobrý co Lost City, či Reckoning, tak budu spokojený. A taky berte v potaz, že mají už spousty kulis vytvořených a herci své postavy znají dokonale, takže čtyři týdny jsou podle mě dostačující.

A jestli ve filmech nakonec bude i RDA, tak budu opravdu šťastný. Sice mě přijde trochu nespravedlivé, že Cam je v SG-1 jen dva roky a Vala v podstatě jen rok a už budou natáčet film a pozornost se ve velké míře upne na ně. A co třeba Jonas? Ten byl v seriálu taky rok, neměl by tam tedy být také? :wink: Úplně nějraději bych viděl film se "starou" dobrou SG-1. Tj. Jack, Sam, Daniel a Teal'C, ale to je asi nemožné, takže budu rád za to, že vůbec nějaký film bude. :)

Příspěvek 17.1.2007 18:21:43
Rubi Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Nerozprávalo sa niekde, že by mal niektorý film pokračovať v duchu prvého filmu stargate 1994?To bude ktorý?

Příspěvek 17.1.2007 18:32:17
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Markus píše:
Tak co říci k této novince. Samozřejmě, že se moc moc těším. Krapínek mě tedy mrzí, že se nechystá SG-1 rovnou do kin, protože si myslím, že si to každý z těch herců víc než zaslouží. Ale lepší, než nic.

K té délce natáčení. Nemyslím si, že jsou čtyři týdny málo. Když se ohlédnu za celou SG-1, tak některé dvoudíly pro mě byly jako filmy, ne-li víc. Viz. The Lost City, Reckoning. Tyhle dvoudíly se natáčeli polovinu času, co film SG-1. Takže pokud každý z těch filmů bude "jen" dvakrát tak dobrý co Lost City, či Reckoning, tak budu spokojený. A taky berte v potaz, že mají už spousty kulis vytvořených a herci své postavy znají dokonale, takže čtyři týdny jsou podle mě dostačující.

A jestli ve filmech nakonec bude i RDA, tak budu opravdu šťastný. Sice mě přijde trochu nespravedlivé, že Cam je v SG-1 jen dva roky a Vala v podstatě jen rok a už budou natáčet film a pozornost se ve velké míře upne na ně. A co třeba Jonas? Ten byl v seriálu taky rok, neměl by tam tedy být také? :wink: Úplně nějraději bych viděl film se "starou" dobrou SG-1. Tj. Jack, Sam, Daniel a Teal'C, ale to je asi nemožné, takže budu rád za to, že vůbec nějaký film bude. :)

Tak zrovna Johnas tam doufám nebude, protože Daniel je lepší a RDA by tam chybět neměl. Ale Mitchell by tam nemusel být vůbec (nesrovnávejte mě s Blackthundrem i když jeho názor sdílím).

Vala si myslim v tom filmu bude dobrá, ale co se týče délky toho natáčení, tak i když mají připravené kulisy a i když mají herci zažíté role, tak když na tom budou dělat i déle tak by mohli doladit některé chyby, jako u SGA 3x16 s tou sušenkou, kterých si všimnou. Prostě 4 týdny mi příjdou málo. A určitě bych nesrovnával seriálovou eizodu The Lost city, která je sqělá, s celovečerním filmem. To se prostě srovnat nedá. A 100% se stotožňuju s tvým názorem, že by tam měla být původní čtyřka, ale i Vala tam může být. A i Walter. :) A taky Hammond by se tam mohl objevit. :)
Obrázek

Příspěvek 17.1.2007 18:42:01
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak na filmy se těším, jsem rád že se objeví RDA, kousek romantika ve mně by chtěl aby se Jack a Sam konečně rozhoupali, ale člověk nedostane vždy vše, myslím že oba náměty jsou zajímavé, uvidíme jak to dopadne.
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 17.1.2007 18:42:07
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

JUPÍ to se těším jako malej kluk hurá sláva já se tak těším :drink2: Doufám že to bude stát za to .Těším se hodně na ten první film .Příjde mi docela tajemnej už podle názvu ,ale něco mi to připomína (archa umluvy (pandořina skřínka)??
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 17.1.2007 19:38:05
Mirra Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Hergot, to zní sakra dobře. Doufám, že překonaj laťku Lost city (to měl bejt původně film, a podle episody sakra dobrej)...
Ta trocha nostalgie by fakt nevadila... původní SG-1 rulezzz!!!
Obrázek
Star Trek Atlantis vyšel Part VI 1x02
viewtopic.php?t=4621

Příspěvek 17.1.2007 20:04:31
Jelda Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

No, co dodat, třikrát sláva :thumbsup: :cheers: :thumleft: Ale nevím, jestli to vydržím, než jsem dojdou originál filmy.. Jestli to schválně bude na stažení v dobré kvalitě dřív :D .. Ještě mi mírně uniklo, jestli se to bude vydávat letošní podzim? Je to tak, ne?
http://jelda.deviantart.com/gallery

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM