Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách 10x10, 10x11 - The Quest (Part 1,2)

10x10, 10x11 - The Quest (Part 1,2)

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 13.1.2007 17:57:20
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ráďa píše:
Zminil jsem se , ze Adriu by mohla zabit matka, ale kdyz tak o tom premyslim , tak prave tato myslenka by hodne priznivcu tohoto serialu prave napadla. Ale co kdyz Adriu zabije nevlastni tata :?: Dlouho se uz neukazal a byla o nem zminka na zacatku 10 serie, ze je na jine lodi atd . Treba mu dojde , ci prozre jaky maji umysly fqalesni bohove Ori a nakonec ji zabije on :roll:

Jo, to je taky možné, ale když ji zabije on, nebude tam ten zajímavý kontrast- Matka zabíjí vlastní dceru! A postava Valina manžela z Ori galaxie není tak klíčová, jako právě ta Valina, ale podle toho jak se se seriály v USA pracuje(jakože dobře), tak bych si i vsadil, že se tam ten kulhavý pan MalDoran určitě minimálně jednou objeví...

Ale pokud se sci-fi chanell rozhodne dávat 11. řadu tak by měli přestat s nějakýma falešnýma bohama a víc se věnovat propojením s Atlantis, moc nepřítele nemusí být vždy podložena vírou a následovníky, i když se jim příběh Ori povedl, až na pár chyb, které nebyly spáchány příběhem, nýbrž tvůrci.

Příspěvek 13.1.2007 20:08:21
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jen zas to čekání na další díl...Ono když se to tak vezme, tak to nakonec ještě víc zamotali :?
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 13.1.2007 23:38:52
Etin Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

georgAnubis píše:
Etin píše:
Škoda jen těch "drobných" chyb, které kazí celkový dojem o tvé gramotnosti...

Co si tim chtěl jako říct ty chytráku. Děláš jako kdyby si nikdy neudělal nic špatně :evil:

Etin píše:
ale je pravda, že člověk málokdy řekne to kladné a na všem hledá jen chyby - to je totiž mnohdy jediná věc, která člověku jde.

Asi jako právě teď tobě co? :roll:

Tak za prvé - Když už chce člověk něco hanit nebo pomlouvat, měl by to aspoň dělat spisovně. Když nasekáš do několika málo vět nemálo chyb, přece jen se na tvůj příspěvek lidi dívají jinak...

A za druhé - Nikde to nevyvracím. :-)

(totální off, ale to se doufám ztratí ;-) )
Až do úplného zblbnutí... ;)

Příspěvek 14.1.2007 15:32:19
AnubissAss Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hodne drsny dil, uz pomalu zacinam verit te fame, ze se Daniel
Toto je spoiler!!!:
stane Oriem
:P :P
Mitchell: "So what do we suppose to do, just start guessing?"
Vala: "Darlol, the dragon."
Mitchell: "How about Smokey?"
Tielc: "Perhaps...Puff!"

Příspěvek 14.1.2007 15:43:17
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tomu nevěřím, ikdyž sám v rozhovoru uvedl že se teť objeví spíš jeho temná stránka....
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 14.1.2007 19:37:25
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No ja jsem zase cetl, ze
Toto je spoiler!!!:
kdyz bude sg1 na nejake planete, ze tam ma kazat Ori, tak si ho jdou prohlednout, a ten Ori bude pomalu prichazet a...Daniel s holi a knizkou:-D

Příspěvek 14.1.2007 21:05:09
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Heh tak to by byl jako mazec :)
Ale zase si myslím že by z toho Daniela nějak "vysekali" přece nemůže jedna z hlavních postav, která je v SG-1 od začátku zkončit jako
Toto je spoiler!!!:
týpek s holí a knížkou ;)

EDIT: Spoilery do spoileru. Pomeranc
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 14.1.2007 21:19:07
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Noo, Daniel skončil už jako kdeco, takže jako
Toto je spoiler!!!:
týpek s holí a knížkou
bude další z jeho podob a rozhodně by bylo hodně zajímavý, kdyby

Toto je spoiler!!!:
se stal Oriem a ukázala se jeho temná stránka. Bylo by to něco nového a zajímavého. Nakonec ho samozřejmě z toho zase vysekají a bude hodnej, ale mě by se to s tím Oriem moc líbilo...

EDIT: To samé. Pomeranc
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 14.1.2007 22:40:47
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jako určitě by to byla prdel kdyby se z něj stal ten
Toto je spoiler!!!:
týpek s holí a knížkou

Daniel byl defakto od 1. serie takovej mírotvůrce, teť by to byl obrat o 180° a určtitě by to bylo jen dobře, akorát je možná škoda že "temnýho" Daniela si moc neužijem...
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 14.1.2007 23:14:00
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak já si myslím, že scénáristé SG-1 se bojí udělat nějakou větší změnu na déle, než jednu, dvě epizody. Já to vidím tak, že
Toto je spoiler!!!:
V díle The Shroud příjde Daniel jako Převor a na konci epizody už bude náš starý dobrý Daniel.
Jako byl bych moc rád, kdybych se mýlil a budu šťastný jako blecha, když mě tvůrci překvapí. Ale v tomhle si myslím, že to dopadne jako v dílech Reckoning Part II a Treads. Na konci dvoudílu to vypadalo smutně a tragicky a v Treads pohoda, klídek, tabáček a Danny je zpátky, jako by se nic nestalo.

Příspěvek 14.1.2007 23:32:08
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No tak tím bych si možná zas tak jistý nebyl...
Sám MS řekl že ve druhé polovině se objeví spíš ta Danielova temná strana, a to by mohli scénaristi využít na víc jak 2 epizody, protože takovéhleho Daniela nikdo nezná... Každopádně jestli se ty díly budou držet na úrovni jakou nasadlil 10. a 11. díl 10. serie tak to bude pěkná podívaná...

btw počítá někdo kolikrát Daniel už "vstal z mrtvích"???
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 14.1.2007 23:55:48
morfik Airman
Airman

Odpovědět s citací

Smicr píše:
No tak tím bych si možná zas tak jistý nebyl...
Sám MS řekl že ve druhé polovině se objeví spíš ta Danielova temná strana, a to by mohli scénaristi využít na víc jak 2 epizody, protože takovéhleho Daniela nikdo nezná... Každopádně jestli se ty díly budou držet na úrovni jakou nasadlil 10. a 11. díl 10. serie tak to bude pěkná podívaná...

btw počítá někdo kolikrát Daniel už "vstal z mrtvích"???

tusim 2x nebo ne? poprvy nahej na planete, podruhy nahej v pracovne hammonda potreti nevim, tak asi 2x.
Toto je spoiler!!!:
ted je z nej stejne polovicni antik tak co :) (i kdyz pochybuju ze to musi bejt ve spoileru pac je to z posledniho dilu kterej premieru uz mel (quest 2))

Příspěvek 15.1.2007 16:35:36
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No tak jestli je teda defakto
Toto je spoiler!!!:
polovicni antik
tak z něj asi těžko udělaj
Toto je spoiler!!!:
orie...

A když se má objevit jeho temná stránka tak to bude možná kvůli těm vzpomínkám merlina, protože on myslím nebyl "hodný" čaroděj nebo byl??
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 15.1.2007 16:49:31
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

5/5
Líbilo se mi to, jakoby 1. polovina 10. řady byl jen chvilkový pokles kvality. Jackson v zajetí, nešťastná Vala, konečně nějaký dobrý nápad pro postavy. Narozdíl od Returnu to totiž nevyřešili najednou a dokonce i to napětí tam bylo. Carter byla snesitelná, Mičl a Teal'c taky v poho. Sice jsem si celou dobru říkal, že to mohli udělat trochu více internacionálně, že by s nima třeba mohlo být komando Jaffů pro ten pocit "bojuje se o galaxii" ale hold co už.

EDIT: Jak nad tím teď přemýšlím, tak mi tam věcí opravdu přišlo trochu mimo. Objevit grál, objevit draka, objevit Merlina nechat to všechno umřít v jediné episodě opravdu dovede jen Stargate. Merlin mohl přežít, Baal mi taky přišel fajn klidně jako postava v SGC. Linie "och, nemáte mě rád protože jsem žena?" mi přišla jako jako kdyby sem zaskočila ze Zoufalých manželek nebo co (a to je sleduju). Baal mohl používat taky nějaký goa'uldský udělátka, ne ten notebook. A ten útok skrze bránu taky vypadal trochu divně, myslím efekty. Kupodivu mi to tentokrát tolik nevadilo jak to bylo dobře napsaný. Ale zase mohlo to být líp :lol:

Klenotka: No co jsem říkal o Farcape jako podpůrném prostředku pro Mitchella ;-)
Naposledy upravil Raynor dne 15.1.2007 17:06:09, celkově upraveno 1
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 15.1.2007 17:00:28
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Kde by se tam asi mohlo vzít komando Jaffů???
Dyť tam nebyly ani v tom prvním díle... Ale jako souhlasím s tím že to byl výborný díl...
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 15.1.2007 17:03:19
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak já to samozřejmě myslel zpětně, že by prostě bylo vhodné ukázat, že proti Ori nebojuje jen před deseti lety neznámá Země ale taky někdo jinej. Občas by nějakou episodu natočili v nějakém ghetu u Vancouveru a řekli by "Jsme na okupované Langaře" nebo by prostě neřešila jen SG-1 ale potřebovali by i pomoc. Tím nemyslím Baala zrovna.

Jak Vala ochránila tým před drakem, tak na mě dýchla atmosféra starých dungeonovek :lol:
Obrázek

Příspěvek 15.1.2007 17:22:55
kutas Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no tak sem uz konecne shlidnul pokracovani a je super daniel ma nove schopnosti ted je jenom lip kontrolovat a muze se postavit ori.
Jenom ten konec byl dost divnej proc ho orisie(nevim jak se to pise) nezabila a tim by uz nikdo zadnou zbran proti orie nesestavil
nejlepsi dil SG-1 je 9x20 a nikdo mi to nevezme

Příspěvek 15.1.2007 18:42:29
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Třeba protože Sangraal jde použít i proti kladným Povzneseným.
Obrázek

Příspěvek 15.1.2007 20:04:42
Sopdet Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

docela dobrej díl...Nejvíc mě tam dostala Vala, tak smutnej kukuč už jsem dlouho neviděla :shock:
Lennier and Vir will share a beer and watch Adira disappear

Příspěvek 15.1.2007 21:23:11
Airman
Airman

Odpovědět s citací

kutas píše:
Jenom ten konec byl dost divnej proc ho orisie(nevim jak se to pise) nezabila a tim by uz nikdo zadnou zbran proti orie nesestavil

Zrejme ptoto, ze s nim ma plany, vi ze ho muze presvedcit, at
Toto je spoiler!!!:
slouzi Ori
. Kazdopadne si myslim, ze Adria se drive ci pozdeji mozna prikloni na stranu dobra.

Příspěvek 15.1.2007 22:10:18
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tradice Anubise... legenda pokračuje :lol: Ne, nic, OT.

Co mě dostalo byl zdejší názor, že Adria chce grál, aby s ním zničila Ori :lol: Teda, ne že bych se tomu v SG divil, ale doufám, že to autoři nepoužijou. Landry taky nemontuje tajně v kanclu atomovku, aby mohl svrhnout Americkou vládu. ;)
Obrázek

Příspěvek 15.1.2007 23:05:20
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já si myslím, že by bylo i tak trochu divný kdyby se Adria přiklonila na stranu dobra. Ikdyž je tam občas vidět ten vztah matka->dcera ale na druhou stranu ona je "čistý" oriec tak si nedovedu představit že by najednou třeba začala likvidovat vlastní vojáky...
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 16.1.2007 11:45:11
Pan Citron Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Měl bych jeden dotaz. Nevím jestli se to tady už probíralo, ale jak to bylo s tím drakem? Protože když po něm stříleli tak to vypadalo, že je živej, a pak zmizel jak hologram.

Jinak myslím, že Adria zůstane věrná Ori.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 16.1.2007 13:01:53
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Ten drak byl hodně reálnej hologram... podle všeho jde nastavit reálnost hologramu dle potřeb daného antika, takže tenhle byl podle všeho hodně reálnej, ale pouze hologram. Jestli si pomatuješ z SG1 ty dva rytíře se kterýma bojoval Mitchel, tak to byly stejný hologramy, jen jejich reálnost nebyla zas až taková...

Příspěvek 18.1.2007 00:20:50
Vamp_ Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Kurna :bounce: , konecne natocili zase poradnej dil.. HALELUJA!!!!!! :cheers:
A konečně team šlape a táhne za jeden provaz. Doufám, že to tímhle nekončí a alespoň se do konce serie budou jenom zlepšovat, aby to v tom filmu poradne gradovalo.

jenda.sg1 píše:
Ten drak byl hodně reálnej hologram... jen jejich reálnost nebyla zas až taková...

A ještě že nebyla. Jinak by byl Mitchel, nebo kdo to s ním bojoval, pěkně na cucky rozsekanej.
Ehhh.... spolknul jsem svoji relaxační knížku....

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách