Toto je spoiler!!!: |
Líbilo se mi to, ale možná by to chtělo oproti loňsku trochu změnu. Stromečky a Santové jsou už trochu ohraní. Trochu mi tam chyběla ta vánoční atmosféra, protože loni to bylo u Rose doma, kde se chystal stromeček a měli tam ozdoby a všechno. Teď bylo přímo vidět, že je to točené v létě. Ale teda dost mě mrzí, že s ním Donna nešla ![]() ![]() Ta akce na dálnici, jak zachraňoval Donnu z taxíku, to bylo skvělé a nejvíc se mi líbily ty děti, jak tam křičely a pak tleskaly ![]() Hudba, ta byla skvělá, hlavně ta koleda při útoku toho stromečku na svatebčany. Hezký byl i flashback s Rose. Ale jak říká Tar-ara, bylo to trochu uspěchané. Jako, chtěla bych vidět sebe, kdyby mě to vcuclo někam do nějaké lodi a nějaký praštěný týpek jako Doctor by mi tvrdil, že je to vesmírná loď atd. No dobře, tak já bych to třeba vzala ![]() ![]() ![]() Ale na přesvědčení Rose byla postavena skoro celá první epizoda, a tady to trvalo půl minuty. |
Ale jo, jako, já si nehodlám nějak až moc stěžovat nebo láteřit, když jsem po půl roce konečně uslyšela známou znělku a konečně viděla nového Doctora (hlavně po otřesném posledním díle Torchwoodu), tak jsem se prostě nechala vézt a neřešila

Trailer na nové díly vypadá skvěle, hlavně ta věc se Shakespearem nemusí být vůbec špatná