janinka píše:
jinak těším se na Eldesta
Já myslím že říkali že Eragon nevydělal tolik aby vůbec uvažovali na natočení 2 takže Eldest nejspíš nebude - a asi jsem i rád
Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
| Toto je spoiler!!!: |
| Takže kniha úžasná, věděl jsem že do filmu se vše nedá dát,ale pán prstenů ušel i Harry pPotter, takže jsem doufal aspoň v něco, ale i kdyby ten film chtěli ještě víc zkurvit, tak by to ani snad nešlo!!! především Arya, jestli je ona elf tak já sem Karel Gott, Durza, raději se nezmiňovat, Urgalové - co to kurva bylo?! Trpaslíci nikde!! a raději dál nadávat nebudu, nemám na to sílu, jediná Safira, maslím vylíhnutí a chycení potkana se mi líbilo, Arya byla pěkná, ale to tak asi všechno! Tohle nebyl film podle knížky, dokonce ani ne na motivy knihy, tohle byla tak okatá napodobenina, až se mi chtělo zvracet a film jsem okamžitě zničil, být to delší tak bych nejspíš umřel, taková naprostá hovadina!!!!!!!!! |
Ale proč se to tak líbí? Protože se to strašně dobře čte. Forma vítězí nad obsahem, jestli se to tak dá říct. A čte se to fakt dokonale, takže si to přečti - a na film se asi raději nedívej