Tak jsem se na to podívala, úplně jsem zapomněla, že mám tuhle epizodu v počítači
Asi se na mě vrhnete, ale nějak...nevím, když jsem to ještě před titulkama třikrát stopla, asi nebylo něco v pořádku.
Líbil se mi ten wow efekt, jako "jé Cyloni si chtějí povídat" a vůbec. Baltar, Baltar, zajímavá postava, neví kam patří, co dělat, je Cylon, není Cylon, nikdo ho nemá rád...no, má co chtěl
Ale celé to na mě působilo až nějak moc pomalu, vím, že BSG není o akci, ale spíš o postavách a vztazích, sama jsem to tu před časem psala, ale tohle mi přišlo opravdu trochu pomalé. A to "to be continued" vyskočilo odnikud, dost nešetrně ustřižené, div neusekli Adamu uprostřed věty.
Zajímavé je to, že Sharon a Helo už vědí, že je jejich dcera živá a zajímalo by mě, co udělají. Adama to ale nevěděl, což by mohlo pomoct a zabránit tak Sharon nějak přeběhnout nebo tak, ale myslím, že by to neudělala stejně.
Zajímavá bude situace okolo Kary, která mě přesvědčila, že je to totální k*, a přesvědčuje mě o tom v každé další epizodě a v jednom kuse čekám, kdy mě přesvědčí o opaku.
A podle některých zdrojů má být tahle epizoda, respektive ta další, pro ní nějak průlomová.
Jen doufám, že jí neosvítí bohové a z ní se nestane světice nebo tak.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.