Tak jsem to konečně celé zkoukla. Není to špatné, je to něco nového, co moc nevídám. I když ne něco, co bych měla extrémně ráda. Po prvních pár dílech mi došlo, že je to nějak moc depresivní. Furt tam někdo umírá, pořád někdo trpí apod. Jako, vidět to jednou dvakrát, pak oddech něčím, co se povede a pak zas něco takového - dobrý, ale vidět to stále, to už není zas tak ono. Na poslední díly jsem se dívala s očekáváním, kolik deprese tam zas bude.
V Doctorovi možná taky umírá víc lidí, než bych na ten seriál řekla, ale tam je právě Doctor, který tohle značně kompenzuje. Jistě, tohle je v přístupnosti poněkud výše, než Doctor a dějí se tam depresivnější věci, ale stejně.
Jinak jsem si říkala (z toho, co jsem slyšela z okolí), jak na mě bude furt vybafovat sex v plném proudu, bez ohledu na pohlaví či počet, ale v poho. Nic takového se nekonalo. Jo, něco tam je, ale že by hodně, to bych neřekla. (Mmch., tak si teď říkám, že vlastně každý člen teamu tam někdy líbal jak muže, tak ženu

.)
Nejvíc jsem si oblíbila asi Ianta. Je takový milý, umírněný, ale schopen jednat, i když i schopen milovat až příliš (i když to bylo pěkné...a velmi depresivní).
Jack je jinej než v Doctorovi Who. Je tu ten, co vede (jakkoli), ten, co něco ví a nechce říct, je tajemnější. I když někdy na pěst. Ale celkově si u mně přilepšil.
Owen je mi ovšem vcelku dost nesympatický. Je tam největší zdroj blbých keců a "demoralizace". V té druhé polovině mi přijde velmi nesympatický. Ze začátku mě ani moc nevadil (i když...možná trochu jo).
Gwen - je asi jediná, komu skutečně hodně záleží na druhých lidech. I když někdy to dokáže pořádně po..kazit

. Ovšem po té věci s Owenem u mně hodně klesla.
Tosh je mi docela sympatická. Taky se stará, i když méně. Celkově mi přijde dobrá.
Celkově na mě team působí ale poměrně...různorodě. Nemůžou se na něčem všichni pořádně dohodnout, přátelství mezi nimi mi rozhodně nepříjde jako moc žhavé, zajímal by mě jejich psychologický profil

. Mmch., mají oni nad sebou vlastně někoho...jak se uspořádali? Vim, jak vzniknul Torchwood, ale jak to, že zrovna oni?
A jak je to s časovým grafem v Jackově životě, to by mě docela zajímalo

. Hlavně, jak se dostal z vesmírné stanice v budoucnosti na Zem do minulosti (protože jestli to tam snad někde bylo řečeno, tak jsem to nechytila). Taky nechápu, co má s tou rukou. A pokud jde o nesmrtelnost...
|
Toto je spoiler!!!:
|
pěkná památka na Rose . |