Podle me je to atodestrukcni system na kazdy brane je jinej a jen jeden spravnej nebo atoreciklacni kdyz uz neni brana potreba tak ji to proste zrecikluje antikove by na neco takoviho mysleli sou to prece chytri lidi a reciklace je dulezita
Já bych měl teorii, která se dotýká i jinýho topicu - pokud dojde k otevření více bran najednou (jako v 8. sérii), funguje 9. symbol pro označení jedné určité brány. K té je poté vytvořen prioritní kanál schopný přenášet hmotu. Platilo by to v případě, že brány maj pro podobný případ pojistku - 9. symbol. Jinak by brána hmotu nepouštěla.
tak to asi nepude protoze jestli vytocime najednou vic bran nez je symbolu na brane tak tim tu branu neurcime,
a kdyby to tak bylo tak by sme museli vytocit vice bran v jine galaxii protoze tu je jeste 8 symbol (teda 7. + vychozi bod)
a podle me posilani cehokoliv do vice bran je blbost i kdyby to byl jenom energetiky puls. protoze jak nicily replikatory to podle me byla taky blbost, protoze i kdyby se ten puls rozdelil do tolika bran po cele galaxii tak by znej skoro nic nezbylo bo by byl tak slaby, a mislim ze stari replici se vrati protoze urcite konzumovaly i planety bez bran a tak slaboucky pulz tam nemohl nejak zasánout a spůsobyt vecí škody
ale jak si uz rekl to je do jineho topiku, tak to kdyztak nekdo presunte nebo skopcete
Myslím si že by mohl 9. symbol třeba vést do jiné galaxie. To by bylo super
Landry:Máte dobrý čas, plukovníku.
Cam:Jo, to proto, že jsem vyjel brzy.
U pošty jsem špatně zahnul, asi po hodině jsem si vzpomněl na trénink speciálních jednotek a zjistil jsem, že jsem se ztratil.
tak uplne logicky. pomoci osmeho symbolu se dostali do jine vzdalene galaxie. to znamena, ze pokud je zadan 9. symbol, je pravdepodobne ze naroky na energii budou hrozne obrovske a cervi dira se otevre do mnohem vzdalenejsi galaxie nez je napriklad pegasus.
Je to zcela jednoduché:
7 symbolů vede na jinou planetu v rámci Galaxie
8 symbolů vede do jiné Galaxie v rámci Vesmíru
9 symbolů vede do jiného Vesmíru v rámci Absolutna