Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Filmy Eragon

Eragon

Co dávají v kinech či v televizi. Co by si ostatní neměli nechat ujít.

Víděli jste už ten film

Anketa končí za 02.2.2007 21:19:35

Četl jsem knihu a viděl jsem
9
22%
Nečetl jsem knihu a viděl jsem
5
12%
Četl jsem jsem knihu a chystám se
8
20%
Nečetl jsem knihu a chystám se
6
15%
Četl jsem knihu nechci to vidět
4
10%
Nečetl jsem knihu a nechci to vidět
9
22%

Celkem hlasů : 41

Příspěvek 23.12.2006 21:55:03
GLORIOUS Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Lidi moc, moc pls schánim na to title pro kámoše.
[img][http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.png]http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.pnghttp://[/img]

Příspěvek 27.12.2006 16:22:17
corroder Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Takže: Doporučuju vám na film jit. To aby jste viděli, jak dokonale dokážou v Holywoodu ZMRŠIT film :x Lidi, To byla hrůza, dyk já četl uplně něco jínýho.
Připadá mi to že z celyho štábu tu knižku nikdo nečetl. Maximálně jim někdo odvyprávěl o čem to asi tak je, a oni podle toho udělali film.
A ta závěrečná bitva..... hnus. Farther Dur (Nebo-jak-se-to-piše) vypadal jak rolnická osada s pár chatrčema. Těšil jsem se na jinej film. Doufám že jim to na druhej díl nevydělá. Upřimě je mi Paoliniho lito. Tohle si jeho kniha nezasloužila.

To GLORIOUS: Zkus toto
http://titulky.com/?Detail=0000055489&WholeCount=1
ale je to SK
McKay: You shot me!
Sheppard: I shot you and I am sorry...

Příspěvek 29.12.2006 21:32:16
Vendik Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

knížka byla super a na film se teprv chystam tak se uvidi, doufam že moc nezklame

Příspěvek 30.12.2006 10:15:25
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Zklame tě a připrav se že dost :(
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 30.12.2006 11:43:33
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mnooo já ještě film neviděla ale dost se na něj těšim ,už jen kvůli tomu že tam hraje někdo jakjo je Jeremy Irons....viděla jsem upoutávky četla sem knížku ...sice jistý nesrovvnolosti tam určo budou ,ale furt tam jde jen o tu jednu věc , pán prstenů byl v kknižní pobě jiný než na plátně a taky se líbil .Prostě nemůžu ještě objektivně soudit ale mocinky se na to ttěším a jelikož takovéhle filmy z knih ...viz.Narnie Pán prstenů a teď Eragon mám moc ráda, rozhodně zklamaná nebudu ..i když na ten klenot těch trpaslíků sem se docela těšila jak ho zpracují .... nic méně ...Fotky z natáčení jsou skkvělé !!!

Příspěvek 30.12.2006 11:46:21
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Já se taky těšil.A nakonec jsem byl znechucen.Navíc Pán prstenů byl dobrý ale tam ten film taky neměl necelou hodinu a půl.Kdyby udělali 3 hodinový film,mohlo to dopadnou úplně jinak ale takhle to je odpad.....
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 30.12.2006 12:49:55
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Já jsem si před zhédnutím filmu přečetl hodnocení v tomto topicu a tak jsem nic moc nečekal. Byl jsem ale docela příjemně překvapen. Začátek s mi velice líbil (kromě "Zdar, já jsem Safira."), Jeremy Irons nezklamal. Děj byl ale docela hodně osekanej a co mě opravdu dožralo bylo město-hora, superkámen, který nebyl vidět a hlavně ta "obrovská" bitva na konci. Co se mi naopak velmi líbilo byl výkon Ironse, překvapivá sympatičnost Eragona (podle fotek a upoutávek se mi Eragon moc nezamlouval, ale ve filmu byl takovej příjemnej) a taky se mi velmi líbila Arya (Bohové, ty elfky jsou sexi, když si oblýknou ty poloodhalující oblečky!). Takže suma sumárum... kdybych nečetl knihu, tak by se mi film hodně líbil, ale jako že jsem jí četl si radši odmyslím poslední scény s bitvou a zůstanu opojen elfčinou krásou...
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 30.12.2006 13:36:26
Mikeba Airman
Airman

Odpovědět s citací

Me to teda hodne zklamalo...I ten drak. Nevim jak vam, ale me se zdalo ze ma na kridlech peri. Mozna to sice byly supiny ale vypadaly jako peri. Dej naprosto pokrouceny...

Příspěvek 30.12.2006 15:47:19
corroder Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

TO HAck: uplně souhlasim, moc krátky a taky se to podepsalo. Strašně moc věci pak pokroutili a z přeházeli.
Hodně mi vadili ty dějovy nesrovnalosti. Nejvic mě dožrala asi ta závěrečná bitva. Vypadalo to prohrany a najednou z ničeho nic vyhrali. Bez jakyhokoliv vysvětleni. Pro někoho kdo to nečetl asi dost zmatek.
prostě špatny, špatny, špatny.
Irons i Malkovič (nevim jak se piše) Byly docela good, ale museli sežrat velkou část rozpočtu. a ta se mohla použít jinak
McKay: You shot me!
Sheppard: I shot you and I am sorry...

Příspěvek 30.12.2006 17:51:48
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

HAck píše:
Já se taky těšil.A nakonec jsem byl znechucen.Navíc Pán prstenů byl dobrý ale tam ten film taky neměl necelou hodinu a půl.Kdyby udělali 3 hodinový film,mohlo to dopadnou úplně jinak ale takhle to je odpad.....

Přesně jak chtěl nacpat do 90 minut knížku která má 500 něco stran měly tomu aspoň dát tak 3 hod nebo 2 hod něco možná by to tolik nezkazily.

Tillion napsal
a taky se mi velmi líbila Arya (Bohové, ty elfky jsou sexi, když si oblýknou ty poloodhalující oblečky!).

Tillione POZOR CO ŘÍKÁŠ !!Six se ti muže pomstít nic jí neunikne :D

Jinak Arya ta byla pěkná škoda že neměla špičatý uši to mě docela naštvalo.
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 30.12.2006 18:14:23
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Jen takový maličký OT

Phebeus píše:
Tillione POZOR CO ŘÍKÁŠ !!Six se ti muže pomstít nic jí neunikne :D

Ta mě nechá mít tělesně jakoukoli ženu... chce po mě jen duši a srdce...

A k těm uším... musím se přiznat, ale nějak jsem si těch špičatých/nešpičatých uší ani nevšim.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 02.1.2007 13:09:10
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak už jsem to zkoukla ..nevydržela sem to do kina a sosla sem to znetu .Podle mě ač mi tam chybí jisté detaily mě to příjemně překvapilo ...jen a tto ení problém filmu mě zklamalo že brom se tam objevil jen párkrát , chyběli mi lekce magie a boje ....Arya mi spíš přijde jako sexbomba a ne Elf ....a nemaj špičatý uši :cry: ...Durza byl perfect... :D Ale Safiry byla roztomileejší malinká, než opravdová dračice....jinak těším se na Eldesta a myslim že tenhle film nezklamal :D

Příspěvek 02.1.2007 17:28:55
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Mám to zasebou, film mě dost zaujal až na to, že moc detajlů tam vysvětleno není. Nejspíš mi nezbude nic jiného než přečíst knihu abych to celé pochopil, tak rozhodně je to alespoň lepší než se učit matiku :lol: Nejhezčí na tom filmu byla určitě Arya :oops:
Obrázek

Příspěvek 02.1.2007 17:36:59
kronos Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Knihu jsem četl a podívat se na to chci, protože mě to bavilo :D

Příspěvek 02.1.2007 18:05:14
Raven Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak jsem na tom byl v kine a mam stejny pocit jako vetsina tady. Zda se mi, ze jsem cetl uplne neco jineho. :puker:
Jinak Arya byla dobra. :thumbsup: Ale to je tak jedine, co na tom bylo dobreho.
Every single Jedi, including your friend Obi-Wan Kenobi, is now an enemy of the republic.

PředchozíDalší

Zpět na Filmy