Řek bych že je dost možný že je stvořili Antici, jak bylo vidět jsou to dost velký poplointeligenti na to, aby poté co to pohnojili u sebe, šli a pohnojili to i tady...
to máš recht ale Rees byla mnohem méně vyspělá než Replikátoři co si postavyli Atlantis i ze zátiším. A navíc neměli tam žádné brouky! Jen Lidské Replikátory...
antici maju stale dobre umysly no fort to poseru
viz Asurania
takze ja si myslim ze maju nieco spolocne
a nikto iny mi neprichadza na rozum kto by to mohol byt
Jo a mi jsme tu blbost zdědili po anticích, no aspoň je to na koho svést Nemyslim si, že spolu mají něco společnýho, možná tak stavbu, ale autora nejspíš ne.
Třeba se antici báli aby se proti nim replici zase nevzbouřili a tak vytvořili novou, primitivnější verzi, která je zas pro změnu chtěla sežrat, tak vytvořili Rees aby je "zkrotila" a to byla zase pro změnu chyba...
Ale ty replici v mléčný dráze přece stvořila Rese ta kAndroidka .Stvořila je jako svoje hračky.A pak se sami vyvynuly .Ale možná něco budou mít společnýho asi to že vlezou lidem do jejich hlavy ,ale jinak nic podle mě je každej Replikátor jinej jak z Atlantis Tak z SG-1.
No jasně že je stvořila rees ale kdo stvořil rees? podle to byl nějaký Antic který pokračoval ve svém experimentu, když se vrátily do mléčné dráhy. Podobně jako ten antik co pokračoval v experimentu se strojem času.
NO Resse vytvořil nějákej člověk nebo obyvatel planty na ty plnanetě byl k,dysy život.Takže nevíme kdo jí sestrojil.Ale ,proč by to dělal nějákej Antik??
Páč Antici se montovali do všeho, navíc někdo z nich si mohl říct že ten nepovedenej experiment s replikama byl už dávno a že od tý doby pokročili atd... Zkrátka pokus no. 2
A navíc to je přesně podle jejich stylu: Pokaž co se dá!
já si myslím že všichni replikátoři jsou naprosto stejní. A jejich evoluce probíhala podobně jako u Antiků, prostĚ se rozdělily, někte´¡ri šli do galaxie IDA, někteří do Pegasu, a protože (alespoň si to myslím) nebyly goauldi na tak vysoké úrovni technologii a protože tehdy to byly jen hračky, tak tady jich moc nezůstalo. myslím e jen Rees.
Dost pochybuju e pokud by se Antikům vymkl experiment s Replikátorama že by to sami neukončili Disruptorem což je jejich technologie.
2RomanArts:
No repliky v Pegasu stvořili antici. A teď sleduj tu podobnost: Replikátoři (skládaj se z hromady malejch kousků co držej pohromadě kironovim čimsi a daj se rozložit antickym disruptorem) a Replikátoři (skládaj se z hromady malejch kousků co držej pohromadě kironovim čimsi a daj se rozložit antickym disruptorem).
No mě přijde jednoznačný kdo za tim vězí. Dva stejný pokusy, dva stejný efekty.
2MarcoR: V pegasu se na to taky vykašlali (neřikejte že si fakt mysleli že je ty bombičky vyhladěj), tak proč by ne u nás?
to udelali ve scenari aby nemuseli v atlantis stavet novou zbran proti jejich replikatorum ja bych rekl ze replikatori v nasi galaxii nejsou vyrobky antiku takovouhle vec mohla sestrojit jakakoli z peti ras Furlingove Antici Asgardi a Noxove protoze asi vsichni byly na stejne tecnologicke urovni
Já bych byla spíš pro ty neznámý civilizace, protože antici to podle mě určitě nebyli, asgardi by se přiznali a noxové by to vůbec nedělali. Tak hold neznámý civilizace nebo furlingové (o těch nic nevíme).