Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Battlestar Galactica a Caprica Battlestar Galactica 1978( a 1980)

Battlestar Galactica 1978( a 1980)

Cyloni byli vytvořeni člověkem, stroje které měli pomoci lidem se vzbouřili...

Příspěvek 26.11.2006 21:56:49
Sopdet Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

teda - teď jsi mě dostal.....a já chtěla být incognito...inu - příště....žádné zákulisní informace nebudou bo jsem smluvně vázána smlouvou, chlape :wink:
Lennier and Vir will share a beer and watch Adira disappear

Příspěvek 26.11.2006 22:02:01
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Sakra... měl jsem připravenou fůru dotazů jako... "Jak to bylo s tou tvojí aférkou s Dirkem Benedictem (Starbuck)?", či "Jak si udržuješ obličej bez vrásek, když jsi to točila v sedmdesátýmosmým?" a nebo "Jak byla pohodlná ta postýlka a byla jsi pod tou "peřinkou" opravdu nahá, nebo si Richard Hatch vymýšlel?"
Fakt jsi mě zklamala... :cry:
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 26.11.2006 22:05:23
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

njn - co se dá dělat....to se pak nějak dořeší :wink:

Příspěvek 26.11.2006 22:51:12
Major
Major

Odpovědět s citací

To budou na FF07 zajímavý večery :wink: ...(btw: už jen 214 dní)...
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 27.11.2006 00:36:27
Deus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Asi se k Vám na FF 07 budu muset víc hlásit... Taky bych rád zjistil nějaké "veselé historky z natáčení"... :o)
''You Will Know the Truth'' - Battlestar Galactica: The Final Episodes

[img][images/thumbs/Deus_468x60vz9.gif]images/thumbs/Deus_468x60vz9.gifhttp://[/img]

Příspěvek 28.11.2006 21:29:06
Major
Major

Odpovědět s citací

Budeš vítán... Sopdet bude určitě vyprávět, když budem všichni přísahat na Pythiimy svitky a stvrdíme krví, že nic neřeknem... ale asi by jsme se měli vrátit z :offtopic:

EDIT: Tak si tak sleduju svá Music videa s SG tématikou a najednou mě praští do očí, kde berou ty z SG inspiraci. Ano, správně... je to stará BSG... třeba za 30 let natočí remake Stargate a bude to na úrovni novéBSG...
[img][images/thumbs/Tillion_bscap000fr4.jpg]http://img123.imageshack.us/img123/7541/bscap000fr4.jpg[/img]
Pardon, že jsem tu Janet zachytil s tak špatným výrazem, ale jeden Sopdetin, co jsem trefil minule (a radši jsem ho sem nedal) byl ještě horší... hlavně si všimněte toho pozadí...
[img][images/thumbs/Tillion_bscap001rj5.jpg]http://img123.imageshack.us/img123/4775/bscap001rj5.jpg[/img]
A zde té stěny vlevo... (kromě toho, že se mi zdá, že ten herec vpravo je ten, co hraje Budova otce v JAGu...)
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 01.12.2006 14:33:00
Zilas Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nahodou BSG 78 je docela super, jak si clovek zvykne na tu primitivnost zfilmovani tak je to super. Docela se mi i libi teorie ze roboty vytvorila rasa zvana Cylon (coz podle Apola pochazeli z Jesterky ci co) pak rasa zanikla a roboti zacali terorizovat lidi.
V nove BSG je to tak ze Cylony vytvorili kolonisti?
Jinak ve stare BSG jsou fakt pekne kocky 8) (myslim ty dvounohe :D )

Příspěvek 01.12.2006 15:31:41
Major
Major

Odpovědět s citací

Jo, v nové Cylony vytvořili kolonisti. (Cylons were created by man. They evolved. They rebelled...).

S těma kočkama souhlasím. Každá má své osobní kouzlo. Osobně se mi nejvíc líbí asi Athena... ale Sheba/Sopdet taky není k zahození. :lol:

Btw: Tak nějak si říkám, že jestli chci, aby jste porovnávali herce, tak bych se měl asi hodit jeho fotku zpředu, co? :)
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 01.12.2006 17:20:27
Zilas Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jo to jo taky jsem si rikal ze mas hodne dobrej odhad kdyz vidis nekoho ze zadu a hned ho identifikujes kdy je uz o tricet let starsi v jinem serialu :shock:
Jinak Athena, Serina a Cassiopeia je super trio 8)
Jo a Starbuck je taky super to je fakt vyborne napsana postava.

Příspěvek 06.12.2006 23:15:54
Major
Major

Odpovědět s citací

Bohové... právě jsem zemřel smíchy u dílu Baltar's escape... ten konec je dokonalej... Starej Tigh má taky kouzlo, stejně jako novej.
Pro uvedení, co se tam dělo:
Toto je spoiler!!!:
Kvórum se rozhodlo, že starýmu Adamovi sebere absolutistickou vládu a bude vládnout sama. Adamovi zůstává velení Battlestar, ale je mu přidělena žena z kvóra na dohlížení. Ta se porafá s Tighem, kvůli nějaké bezpečnostní záležitosti. Ten se naštve a jde si do kantýny pokecat se Starbuckem a Apollem. Když přijde, tak řekne zdrceným hlasem.... "To, co maj oni a dvojité..." a jelikož oni mají tak dvojitou ambrozii, tak to co pije Tigh musí být docela kalibr. Nakonec se ale vše vyřeší, kvórum chybovalo a tak vrací vládu Adamovi a parta pilotů s plukovíkem se baví v důstojnickém klubu:

Tigh *uleveně*: Aspoň se zbavím tý hrozný ženský.
Sopdet: Myslím, že ne.
*Do důstojnického klubu vchází ta žena z kvóra zavěšená do st. Adamy.*
Tigh *zděšeně*: Né, to mi nemůže udělat.
Sopdet: Myslím, že může.
Tigh *zoufale*: Barmane?....

Fakt skvělej díl... trumfnul i ten s Biloby (The magnificent warriors)
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 07.12.2006 13:17:48
Zilas Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No me zatim prisel hodne zabavny dil "17 - The Man with Nine Lives" Starbuck je proste sqvelej a ve spojeni s jeho fotrikem to proste nema chybu :-)))

Příspěvek 08.12.2006 18:04:39
Major
Major

Odpovědět s citací

Nuže, právě jsem dokoukal BSG78... je to skvělá zkušenost... Nyní se pustím do Galactica 1980...
To Deus: Neboj, pamatuji si tvá slova. Je to zlo.

To Sopdet: Jaký to bylo, políbit Richarda Hatche?
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 09.12.2006 16:31:40
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Co myslíš? :D ......kurnik asi se to někde pokusim sehnat...... :lol:

Příspěvek 10.12.2006 18:04:11
Major
Major

Odpovědět s citací

Sákra.. ta Galactica1980, to je fakt zápřah... mám za sebou dva díly a už mi to odvařilo inteligenční obvody. To je opravdu, opravdu negalactická podívaná... Deusi, měl jsi pravdu... je to opravdu zlo... a velké... větší než Baltar... větší než Imperious Leader... větší než Hitler... větší dokonce i než James Last... Natáčet G80 je horší skutek než .... ehm... přivázat Medvídka Pů ke kůlu a zastřelit ho.... ufff... je to opravdu síla.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 10.12.2006 19:58:10
Deus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Můžeš se těšit aspoň na Return of Starbuck. To je jediná kvalitní epizoda. Jak už jsem řek, "Not human, not Cylon... Friends." je scéna vytržená z kontextu...
''You Will Know the Truth'' - Battlestar Galactica: The Final Episodes

[img][images/thumbs/Deus_468x60vz9.gif]images/thumbs/Deus_468x60vz9.gifhttp://[/img]

PředchozíDalší

Zpět na Battlestar Galactica a Caprica