Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky Povídky od F. - rané humorné:-)

Povídky od F. - rané humorné:-)

Příspěvek 06.12.2006 11:31:41
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

No jasaaan, bude a bude to fakt dost atentátní:-)
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 06.12.2006 12:17:53
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ještě pár faktických poznámek k povídce!
1. Chci aby se do mě zamilovali postupně John Sheppard a pak i John Crichton
2. Já je budu trápit a střídavě dávat naději - nejdříve jednomu a pak druhému - tím je proti sobě poštvu
3. Začne bitka - něco jako Trojská válka ve vesmíru
4. A pak to nějak Fazulino vyřešíš :D (ne ale tím, že tam přijdeš sama a oni se zamilují pro změnu do tebe :evil: !!)
5. .....no a teď nevím, jestli se necítím náhodou nějak naštvaná - nebyl ten atentát náhodou na mě :twisted:
After hard working I like hard playing

Příspěvek 06.12.2006 14:22:08
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

John Crichton...není to blízký příbuzný Michela Crichtona, autora Jurského parku, Kmenu Andromeda, Skandálního odhalení, Koule atd? :shock:
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 06.12.2006 15:39:23
Miss_Atlantis Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No to nevim, ale myslim, že je to blízký příbuzný spíš jistého Camerona Mitchella, akorát Cameron je hezčí :D 8)
Tok'ra: "Takže... proč jste tady? Proč jste sem přišli, přes celou galaxii?"
O'Neill: "Jenom tak! My to děláme pořád..."

Příspěvek 06.12.2006 19:32:14

Odpovědět s citací

Mrs. Sheppard: Tak koukám, že v tom máš docela jasno, ještě nevím, do koho jse Johnové zamilují (jestli vůbec do někoho), jen se nechej překvapit:-)
Atentát na Tebe???? A já myslela, že budeš mít radost:-)

Něčí příbuzný určitě Crichton bude, ale rozhodně asi ne Michaela Crichtona:-) .... Miss, neprozrazuj další děj!!!!:-)))
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 06.12.2006 19:41:56
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Fazulina píše:
Mrs. Sheppard: Tak koukám, že v tom máš docela jasno, ještě nevím, do koho jse Johnové zamilují (jestli vůbec do někoho), jen se nechej překvapit:-)
Atentát na Tebe???? A já myslela, že budeš mít radost:-)

Já mám radost :D :D .ale pamatuj na pozůstalé. které bych po sobě zanechala - 2 děti, manžel a to se blíží vánoce :wink:

Příspěvek 06.12.2006 20:44:08
Senior Airman

Odpovědět s citací

Teda Fazulino, ty rozvracečko rodin :lol: :lol:

Fazulina píše:
ještě nevím, do koho jse Johnové zamilují (jestli vůbec do někoho), jen se nechej překvapit:-)

Určitě do mě, to by nikdo nečekal :D :lol:

Něčí příbuzný určitě Crichton bude, ale rozhodně asi ne Michaela Crichtona:-) .... Miss, neprozrazuj další děj!!!!:-)))

Pardon :lol:

Příspěvek 06.12.2006 20:44:37
Senior Airman

Odpovědět s citací

Teda Fazulino, ty rozvracečko rodin :lol: :lol:

Fazulina píše:
ještě nevím, do koho jse Johnové zamilují (jestli vůbec do někoho), jen se nechej překvapit:-)

Určitě do mě, to by nikdo nečekal :D :lol:

Pardon :lol:

EDIT: Sakra, vždyť jsem to mazala! Jaktože to tu je dvakrát??? Teda samozřejmě dva Kleinmani a Marksové jsou lepší než jenom jeden, o Gregovi nemluvě, ale smažte tooooooooooooooooooooo, někdooooooooooooooooo!!! :lol:
Naposledy upravil Miss_Atlantis dne 07.12.2006 14:23:02, celkově upraveno 1

Příspěvek 06.12.2006 21:12:46
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Teda Fazulino, perfektní. Šíleně dlouho už čekán na nějakou další kvalitní povídku. Mé pocity se slovy ani nedají vyjádřit, snad jen že jsou kladné...hodně hodně kladné. Jo a my, co jsme Farscape ještě neviděli, a tudíž ani Krichtóna, tak prosím, prosím, smutně koukám, žádné spoilery.
pod záminkou vysoce nakažlivé choroby dr. Carson Beckett zavřel na izolaci a nechal jí tam jídlo na 3 dny s tím, že se pak na ni přijde podívat.

Tohle mě dostalo. A zapojila jsi i Lorne. Perfektní. Ba dokonce i Carsona. Dokonalé.
Já chci další a další..... :lol: :oops:
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Příspěvek 07.12.2006 19:19:50

Odpovědět s citací

Tak tady je druhá a zároveň závěrečná část. Ještě podotýkám, že jsem změnila poslední odstavec té první.... Tak snad se bude líbit i závěr:-)

Crossover (část 2)

Když ostatní členové obou posádek viděli, jak se Johnové pěkně seznámili, napjatá atmosféra se uvolnila. Ronon se vymanil ze sevření, popadl svoji pistolku a začal pronásledovat lítacího Alfa, protože si chtěl dojíst svoje dva kousky pizzy a zapít to pivem, které už muselo být zákonitě teplé. Vztekle cenil zuby a rozmachoval se rukama, ale obratný méďa mu se smíchem unikal.

„Ze Země? Šmarjá, my jsme taky ze Země. A taky jsme proletěli červí dírou,“ překvapeně na něj vyvalil oči Rodney McKay. John S. horlivě přikyvoval, zatímco v pozadí pobíhal Ronon neustále se honící za pizzou. „Teda, jsme původně ze Země, ale momentálně jsme zakotvili v takovým malým městě Atlantis v galaxii Pegasus. Jo mimochodem, já jsem Rodney McKay, vědec…. Jsem vlastně nejchytřejší na světě… v galaxii…. Zkrátka všude, “ dodal a vykouzlil na tváři ten svůj samolibý úsměv, který všichni tak dobře známe.

„Jo? Já jsem taky vědec,“ opáčil John C. „A na co se specializujete?“ pokračoval a se zaujetím se pustili s Rodneym do hovoru a pokračovali takovou podivně vypadající chodbou směrem do nitra lodi. John S. protočil panenky a pak se zahleděl na lepou černovlásku. Byla mu čím dál víc povědomá, ale pořád si nemohl vzpomenout, kde už ji viděl. Přikročil k ní a naučeným hlasem řekl:

„Jsem John Sheppard,“ a svýma zelenýma očima ji propaloval pohledem. Mrs. Sheppard cítila ten žár až doma u kompjútru a fascinovaně hleděla do monitoru, aniž by vnímala oba svoje syny hlasitě se dožadující přístupu k počítači.

„Já jsem Aeryn Sun, ale fešáku, na mě to nezkoušej. Tady John C. a já to spolu táhneme, takže nemáš šanci,“ odpověděla hluboce posazeným hlasem a pohodila hlavou, až jí vlasy vlály kolem dokola. V tu chvíli si John S. vzpomněl, odkud ji zná a hned poté i odkud zná Johna C.

„Hele, Valo, zlato, nehraj to tady na mě, vy jste se s Mitchellem domluvili. To je snad nějaký mikulášský žertík?“

Aeryn se zatvářila dost překvapeně, ale pak si řekla, že všichni ze Země jsou tak trochu divní, takže to nekomentovala a odešla za McKayem a Johnem C. Mezitím se podařilo Rononovi dohonit Alfa (později se dozvěděl, že se jmenuje Rygel). Praštil ho pistolkou do hlavy, zachránil pro sebe poslední okousaný kousek pizzy se sardinkou a zbytek zteplalé Plzně. Lačně to do sebe hodil a spokojeně si zamnul ruce.

Mezitím se vrátili John C., McKay a Aeryn a v družném rozhovoru oznámili Sheppardovi, že se domluvili, že začnou hledat tu červí díru, aby se mohli vrátit zpátky na Pegasus a odtud John C. bránou na Zem. John S. se tvářil pobaveně. Rodney jim na to skočil, ale to nebylo nic překvapivého, protože byl tak zaujatý sám sebou, že si nevšiml, že si Vala a Cameron Mitchell z nich dělají prču. Ronon jen tak stál a koukal. Najednou se vedle něj zjevila obrazovka a na ní další z těch fakt dost ujetě vypadajících mimozemšťanů. Ronon se lekl, tasil pistolku a párkrát vystřelil, než mu došlo, že střílí do vzduchu.

„Co je pilote?“ zeptal se John C. důležitě a taky se zatvářil dost samolibě, protože mu bylo jasné, že teď ukáže návštěvníkům, jak je dobrej, frajer, superhrdina a vůbec a jakou má super loď.

„Mója vzkazuje, že kašle na to, že chcete letět zničit všechny Dozorce včetně Scorpiuse. Ona má teď dovolenou a letí do Leviathanlandu,“ na to pilot.

Johnovi C. trochu klesla čelist, ale s pokašláním to zamluvil.

„No dobře dobře, my stejně letíme tady s McKayem na výlet, tak ať si Mója dělá, co chce,“ řekl trochu podrážděně, pokynul Aeryn a společně s Johnem S., Rononem a Rodneym nastoupili do jumperu.

Opodál stojící chobotnatec a modrá kropenatá plešatka jim zamávali, zatímco šedá dívčina opět začala podivně poskakovat kolem, kroutit hlavou, valit oči a občas skočila chobotnatcovi do náruče a zase zpět na zem. Johnovi S. trochu vadilo, že se nestal hlavním kámošem Johna C., ale zase na druhé straně, aspoň měl na chvíli pokoj od McKaye. Gentlemansky podal při nástupu ruku Aeryn a když se všichni pohodlně usadili, Ronon okamžitě popadl nedočtený Playboy, John C. se vrhnul na zbytek pizzy a Plzeň, McKay a John S. nastartovali Jumper. Jak tak letěli neznámým vesmírem, Sheppard se naklonil k Rodneymu.

„Ty, Rodney, tys je nepoznal? To je Vala a Mitchell. To je asi nějaká zkouška z SGC, jako co uděláme ve vypjatých situacích,“ řekl potichu a veledůležitě a nenápadně pomrkával dozadu, kde seděli ostatní. John C. s Rononem mezitím sváděli bitvu o Playboy, zatímco Aeryn znuděně koukala na instruktážní DVD o vytáčení brány, které si tady kdysi zapomněl ševron gáy Chuck.

„Nooo jo,“ plácl se Rodney do čela a též nenápadně se mrknul dozadu. Bitka dopadla vítězně pro Crichtona, protože i když byl Ronon fakt hodně silný a svalnatý, přeci jen John C. byl superhrdina, který přemohl všechny nástrahy neznámého vesmíru, a kromě toho, že byl vědec jak se patří, taky to dost dobře uměl s pistolkami a uměl se i prát a taky dobře vypadal s tím svým zasněným výrazem modrých studánkových očí. Mrs. Sheppard už neměla sílu pokračovat a šla se trochu provětrat na aerobik. V propoceném tričku se za hodinu vrátila k PC a pokračovala s nově nabitou energií ve čtení. John C. se s Playboyem rozvalil vedle Aeryn, ochranitelsky ji chytil kolem ramen a začetl se do fotorománu. Ronon si čel uraženě sednout dopředu za svými dvěma kamarády a plačtivým hlasem jim vyprávěl, co se mu stalo. Rodney a John S. mu řekli to s Valou a Mitchellem a všichni tři se domluvili, že nedají najevo, že o tom ví a budou hrát tu jejich hru.

Jak tak letěli, před nimi se najednou objevila stará známá červí díra a než se nadáli, prolétli jí a ocitli se na místě, odkud původně do červí díry vletěli. Nedaleko nich visela v prostoru planeta, očividně Atlantis.

„Jupííí,“ zavýsknul Sheppard a přepnul vylepšené kanóny na ohňostroj mód a kolem nich se začaly rozprskávat barevné hvězdičky a rachejtle a tak dála McKay a Sheppard začli zpívat Sláva nazdar výletu a Ronon se tak lekl, že zase (co byste jiného čekali) vytasil pistolku a začal mířit zmateně všude kolem sebe, protože přesně nevěděl, odkud ty rány přichází. Rodney složitě vysvětloval Crichtonovi, jak ty kanóny vylepšil a ukázal mu všechny vychytávky, John C. ochutnal kapuccino, dal si toust, dopili spolu zbytek Plzní a Aeryn uklidnila Ronona tím, že ho naučila pár užitečných dozorcovských hmatů. Ronon se v duchu radoval, protože už se těšil, jak je vyzkouší na Teyle a ona se zase jednou nebude tvářit tak důležitě a nebude dělat chytrou.

Zanedlouho přistáli v jumper báji na Atlantis. Elisabeth už na ně čekala, vymydlená a načesaná, s ustaraným výrazem ve tváři, protože se vrátili o 5 minut později, než bylo původně dohodnuto. Jakmile se sklopila plošina a vystoupil John S., Elisabeth zalil tvář ruměnec a dychtivě vykročila, aby ho uvítala. Hupsla mu do náruče a objala ho.

„Vítej doma,“ řekla zjihlým hlasem a v koutcích očí se jí objevily slzy štěstí.

„Nazdar Bětko,“ řekl John vesele, ještě rozdováděný z ohňostroje. Rodney opodál závistivě koukal, protože by chtěl, aby ho Elisabeth taky někdy takhle přivítala, ale tak nějak v hloubi duše cítil, že se to asi nikdy nestane. Zvlášť poté, co ho jednou přistihla, jak se snaží napodobit Sheppardovu rozcvičku šampionů a na tyčce od koštěte natažené mezi dvěma palandami ze zkouší vytáhnout nahoru ve svých trenýrkách s Motýlem Emanuelem, které mu při té námaze trochu sjely dolů…. Nehledě na to, že se mu nepodařilo vytáhnout ani jednou a visel na té tyčce jak prádlo na šňůře.

„Přivezli jsme hosty,“ dodal John S., vymanil se z Elisabethina objetí a pokynul směrem k Johnovi C. a Aeryn.

Elisabeth na ně vyvalila oči.

„Plukovníku Mitchelle, Valo, co tady děláte?“

„Cože? Co to ta ženská mele?“ vyvalili oči zase Aeryn a John C. a obrátili se na McKaye.

Elisabeth vypadala, jako by se o ni pokoušely mdloby, začala mávat rukou před obličejem a druhou si dlachnila svoje sváteční červené tričko. John S. na ni znepokojeně díval a připravoval se na to, že v případě mdloby jí bude dávat dýchání z úst do úst. Elisabeth to však nakonec ustála, zamrkala, jestli se jí to nezdá a znovu pohlédla na Aeryn a Johna C. Když je pořád ještě viděla, tentokrát jen mírně zavrávorala a nakonec mumlavým roztřeseným hlasem prohlásila:

„Zatímco jste byli pryč, tak k nám dorazila návštěva z SGC, esgéjednička,“ vysvětlovala. „Dorazil Dr. Jackson, Plk. Mitchel a Vala. Pplk. Carterová se zotavuje z neštovic a Teal´c si jel nechat přetřít tetování na čele, protože se mu trochu odřelo, když minule pomáhal Silerovi spravovat elektrické vedení na základně a tak trochu u toho něco vybouchlo.

Jakmile to Dr. Weirová dořekla, mezi dveřmi jumper báje ze objevil Cameron Mitchell, Vala a Dr. Jakcson. Když je Elisabeth uviděla, tentokrát už omdlela úplně, jenže mezitím John S. nějak zapomněl na dýchání z úst do úst, protože se o něj též pokoušely mdloby, když uviděl na vlastní oči, že John Crichton je opravdu John Crichton a Aeryn Sun je opravdu Aeryn Sun.

Ti když uviděli Mitchella a Valu, tak jen mírně pozvedli obočí, ale zase tak moc je to nepřekvapilo, protože v jejich galaxii bylo možné téměř všechno, takže vykročili směrem k Vale a Kamčovi a srdečně jim podávali ruce. Ti jim trochu roztřeseně podali ty svoje, tak si chvilku třásli rukama, pak se začali objímat a když se uklidnili, tak Ronon všechny vyzval, že by měli jít do jídelny, protože už měl zase hlad, přeci jen to bylo aspoň půl hodiny, co měl naposledy kus pizzy.

V jídelně u stolu se rozproudila konverzace.

„Tak co Johne, odkud vlastně jsi?“ zeptal se Mitchell Crichtona.

Když mu to John C. řekl, Mitchell překvapeně vykřikl.

„Vážně? Já jsem taky odtamtud,“ dodal nadšeně a horlivě se vyptával dál. Chvíli si mezi sebou mumlali, zatímco Vala se pustila do řeči s Aeryn.

„Víš, Aeryn já vlastně nejsem člověk, ale jsem z úplně jiné planety,“ vyprávěla Vala.

„Já taky nejsem člověk, jsem Sebacián a původně jsem dozorce….,“ na to Aeryn.

Vala překvapeně vyjekla a obě si začaly něco špitat do ouška.

Dr. Jacson mezitím vysvětloval McKayovi, Shepardovi a Rononovi svoji teorii o staroegyptském nápisu, který našli archeologové nedávno v Austrálii, čímž se úplně mění historie a je velmi pravděpodobné, že Egypťané byli původně Mauři a podle otisků na tabulce s nápisem měli 4 prsty na rukách a dorůstali výšky 2,5 metru. Všechny tři to děsně bavilo, Ronon dal dokonce svoje nadšení najevo hlubokým chrápáním a na bradce mu ulpělo trochu červenožluté želatiny, které snědl celý lavor.

Mezitím se do jídelny vpotácela Elisabeth, která se mezitím probudila osamocená v jumper báji, jenže když uviděla Mitchella a Crichtona a Valu a Aeryn, tak opět omdlela.

V tu chvíli od stolu vyskočili John C. a Kamča a začali se objímat, vykřikujíce „Bratře, bratře…“. Ostatní na ně hleděli s očekáváním nějakého vysvětlení.

Ukázalo se, že Crichton a Mitchell jsou dvojčata. Když jim však byly 2 roky, Mitchella někdo unesl, a tak Crichton vyrůstal sám. Únosce, odvážný americký voják, si však Kamču natolik oblíbil, že zatajil únos, nechtěl výkupné a Kamču si nechal.

Se slzami v očích se v tu chvíli zvedly Aeryn a Vala a začaly všem vysvětlovat, že jsou též dvojčata. Vala o své matce věděla jen to, že byla dozorce, jenže si pod tím představovala, že byla dozorce ve vězení. Vychovala ji náhradní matka Adria, po které teď pojmenovala svoji dceru, tu milou, hezkou dívku, která měla na triku smrt milionů lidí. Vzhledem k tomu, že dozorci s dětmi to neměli moc lehké, jejich matka poslala Valu s první nákladovou lodí pryč, protože se jí zdála už jako dítě dost prohnaná a mnohem víc brečela, a věřila, že si Vala nějak sama poradí.

V tu chvíli se probral Ronon, který zaslechl tu poslední část s dozorci a s výkřikem se vrhnul Vale i Aeryn do náruče, ale nějak to nevybral, takže se trefil přesně mezi ně a spadl na zem. Když se zvedl, zkusil to znova a tentokrát se mu to povedlo. Začal jim vysvětlovat, že sestra matky jeho babičky měla neteř a ta měla sestřenici co měla bratra, který měl syna a ten si vzal za ženu dozorkyni z cizí galaxie.

„Prapraprapprapraprabratranče,“ vykřikly obě a vrhli se teď obě na Ronona. Ten preventivně vytasil pistolku, která se zaryla Vale do žaludku, ta ho kopla do lýtka, takže se Ronon skácel na zem znovu. Nakonec se vše vysvětlilo a tentokrát si už padli do náruče jak se patří.

Dr. Jackson se zamyšleně podíval na Mitchella, protože mu na jeho řeči bylo něco podezřelého. Chvilku přemýšlel, pak vyskočil a vrhnul se na Kamču. Na vysvětlenou řekl, že ve starověkém Egyptě žil Goauld, který měl syna a ten se mu postavil, nestal se Goauldem a oženil se s faraónovou dcerou a jeho praprapra…… potomek byl pravděpodobně Jacksonův otec a ten faraon, co byl otec té dcery, co si vzala toho Goauldova syna byl pravděpodobně prapředkem Jacksonovy matky.

McKay se Sheppardem se začali cítit nějak nesví a začali probírat podrobně svoje životopisy. S úlevou zjistili, že zřejmě nejsou žádní příbuzní, což se jim snažil Dr. Jackson vyvrátit a slíbil jim, že se mrkne na jejich rodokmeny. Nakonec se probrala Elisabeth, zařvala popleteně na celé kolo „můžete jít“ a pak raději rozpačitě odešla.

V tu chvíli se ozval známý zvuk, objevil se bílý paprsek a mezi stoly v jídelně se objevila Mrs. Sheppard. Hodila očkem po obou Johnech, Ti oba zapomněli na životopisy a jiné nepodstatné věci ohledně příbuzenství, popadli Mrs. Sheppard každý za jednu ruku, každý vzal košík s lahůdkami, šampaňským a skleničkami a společně se vydali do jumper báje, aby vzali Mrs. Sheppard na nezapomenutelný výlet vesmírem (s ohňostrojem).

Příspěvek 07.12.2006 20:36:54
Rosseta Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak, a až Mrs. Sheppard napíše další příspěvek, tak řekne, jaké to tam bylo. Jinak krásné rodokmeny, krásná povídka, téměř nepřetržitý smích. Bude pokračování?
R jako Rodney, O jako Ori, S jako Sheppard, S jako Samantha, E jako Emmerson, T jako Teyla a A jako Atlantis.
Bohužel, na tomto fóru již nejsem a nebudu aktivní, Přeji hezký den.

Příspěvek 07.12.2006 21:10:52
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Wow.
:rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :biglol: :biglol: :biglol: :biglol:
Wow.
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Možná časem pochopím, kdo s kým chodí. :D
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Příspěvek 07.12.2006 21:13:09
Senior Airman

Odpovědět s citací

Co to je "dlachnila"? :oops:

Příspěvek 07.12.2006 21:15:35

Odpovědět s citací

Ajaj, že bych použila něco z brněnského dialektu? No, dlachnila je mačkala v dlani:-), jako představuju si to tak, že vzala spodní okraj trička a nervózně ho žmoulala a mačkala:-)

Příspěvek 08.12.2006 07:54:38
Senior Airman

Odpovědět s citací

Děkujůůů :D To je dobrý slovo, to si musim zapamatovat :wink:

Příspěvek 08.12.2006 09:50:29
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

:shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :D Uf! No to tedy bylo! Jenom si to představit...ale být tam! Hádejte proč jsem nešla dneska do práce a ráno volala, že jsem nějak přetažená a bolí mě hlava...Ono když se mísí moc mikrobů dohromady - a ty chřipkové epidemie dneska (jsou i ve vemíru) :oops:

Příspěvek 02.9.2007 18:17:30
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

No ja viem, že tie poviedku sú tu už dlho ale ja nie tak to opäť vykopem.
Nedele: :lol2: :rflmao: to ma úplne odrovnalo. Musela som si to vytlačiť lebo ma brat vyhnal od PC ale nevadí a tak som si to čítala a stále som sa smiala až mi slzy tiekli a potom ma brat zasa otravoval, na čom sa stále smejem. :lol: Elizabeth závslá hráčka na Solitare :lol:. Ronon a Teyla ako si šijú oblečenie :lol: a John na pive. No škoda, že je v inej galaxií lebo ja by som na pivko tiež išla :pivo: a Rodney ako únosca :lol: - tak to bola riadna haluz, ale v dobrom. Na túto poviedku tak skoro nezabudnem. Ešte teraz sa smejem :lol: super.

Crossover: No bohužiaľ som nemala možnosť ani raz vidieť Farscape ale keďže som tvor chápavý pochopila som - také minimálne informácie o Farscape mám. Takže pánska jazda, pizza a plzeň - no to je super kombinácia :lol: Bolo to super. Len som sa na konci stratila v tých rodinných vzťahoch - v tom som neni dobrá ani keď sa jedná o bližšiu rodinu ako prapraprapprapraprabratrancov a podobné príbuzenstvo. :thumright:
I´m damn proud member of SheppofilclubObrázek
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

Příspěvek 02.9.2007 18:30:25

Odpovědět s citací

No teda, tyhle povídky už dlouho nikdo nečetl:-) Díky Zizi za chválu. Moc mě to těší. Dělat si z něčeho srandu mi nedělá moc problémy. A Crossover jsem psala v mém období závislém na Farscape a když už tam byli stejní herci, tak proč toho nevyužít.
Ještě jednou díky. Jsem ráda, že ses pobavila na můj účet:-)

Příspěvek 28.10.2007 01:56:49
Josika Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Konečně jsem se rozhoupala napsat ti komentář. Neděle je bezva. Hluboce soucítím s Johnem hledajícím brufen :) A vůbec... vypsala bych ti všechno, co se mi líbilo, ale to bych sem rovnou mohla kopírovat celou povídku. I když noční sedánky Ronona s Teylou opravdu vysvětlují mnoho :-)

Crossover mi lehounce uniká, protože jsem z Farspace neviděla ani ťuk, ale stejně se mi líbil. Hlavně konec. Jen mě udivila nepřítomnost skvrny velikosti mexického tolaru :-)

Příspěvek 08.11.2007 08:44:00

Odpovědět s citací

Josiko, díky, od Tebe mě to vážně moc těší.
No, tak to ti doporučuju se na Farscape podívat. Nebudeš zklamaná.
Pak i pochopíš:-).
Vidíš, na skvrnu jsem si nevzpomněla....

Předchozí

Zpět na Dokončené povídky