Tak tohle byla fantazie. Celou dobu tam hrála hudba, dověděli jsme se, co se vlastně za ten rok stalo, ale nejlepší byla ta konečná desetiminutovka. Pořád jsem čekala, kdy se konečně sejdou v ringu, a když se to stalo, bylo to tak intenzivní, že to bylo až neuvěřitelné.
Ale bohužel mě to utvrdilo v tom, že je Kara pěkná k*. Teda, tady nám ukázali její slabší stránku, ale nějak si k ní nemůžu najít poslední epizody cestu. Vycouvala ze vztahu s Leem, vzala si Anderse, a nakonec se snaží zničit manželství i Leeovi, který je narozdíl od ní aspoň trochu spokojený.
To, jak tam Lee křičel v té poušti, to bylo moc a moc pěkně udělané a i když nejsem moc na romantiku, tak tohle bylo skvělé. Nebylo to přehnané, žádné slzavé údolí, ale přesně vyvážené.
Jen mi tam trochu nesedl ten proslov Adamy, i když byl trefný.
Tolik momentální pocity, je to pět minut, co jsem to viděla, tak jsem pořád plná dojmů. Je možné, aby tohle v člověku zanechal seriál?
Příště nám snad už konečně ukážou, co se děje s Baltarem.

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.