Tak to jsem docela zamrkala . Přemýšlím, zda má DH zručný prsty, jak ten kartáček dává dolů, tak by ho možná stihl vyměnit...? Zdálo se mi, že to přehazoval (tedy, možná jen zahýbal prsty, ale tohle...stihnul by to ). Možná mu ho někdo mohl i podat
Ale tak jsou i horší věci než kartáček od psa .. prostě mu před scénou vypláchl pusu ústní vodou a nic neměnil IMO Aspoň já bych to tak udělal. Jinak, vypadá to, že David si zahraje pěknýho magora
pokud mu před tim nedal dva dny maso(to by mu hnulo v puse )tak mu ji před tim propláchl vodou a je to sou horší věci než mít kartáček od psa např.pojídat exkrementy
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Pro ty, kteří nechodí na mé stránky (asi je vás většina ) Distribuce A Dog´s Breakfast se po nátlaku fanoušků ujala sama MGM. To zní nadějně, co říkate?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
bych se chtel zeptat jak je to s dog´s breakfast nekde jsem videl ze uz to vyslo ze je to film 2006 ale nikde jsem to nemohl sehnat tak muze mi nekdo objasnit novinky?
Všechno bude u mě na stránkách, až se něco dozvím. Práva na film ADB koupila MGM, jak jsem tu už párkrát psala (naposledy před dvěma dny) a až se rozhodne to vydat, tak to bude. Pak to bude určitě někde ke stažení. Ale ještě to není.