Veselé Vánoce, Saixi Díky moc za tyhle stránky i za fórum. A samozřejmě díky za ta videa (miluju ty s Rodneym )
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Děkuju za prima stránky, vlastně pro mě nej stránky o Atlantis, které navštěvuju už hodně dlouho ... Děkuju za prima lidi na tomhle fóru, kteří mě dokázali každé odpoledne po škole odreagovat .... díky moc, a všem přeji Krásné Vánoce !
No tak já sem tady asi nejopožděnější, jelikož sem měl o svátcích problém s netem, takže Vám všem přeju pěkný Velikonoce(Vánoce už nemaj cenu)....samozřejmě taky pěknýho Silvestra a bacha na játra. Jo a ty videa sou fakt dost dobrý.
hele lidi mne nejdou paru videa a nevim proc nejdou i vam?
Co to má sakra společného s Vánoci?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
hele lidi mne nejdou paru videa a nevim proc nejdou i vam?
Jak na novy rok tak po cely rok
To doufám ne....