Na stránkách Lupy je video z předávání. Zvláštní pozornost věnujte kategorii zábava a bulvár, kam nás šoupli a sledujte komedii, co tam předvedl pan Baldýnský. Ovšem mě osobně způsopila menší nevolnost ta poznámka Jakuba Železného o seriózních médiích. Je mi jasné, že to měl být vtip, ale když tu kategorii, ačkoliv zcela nepochopitelně a zcela špatně zastupujete, není vám zrovna dobře

Hlavně mi bylo líto té slečny, co si pro cenu šla. Ale tenhle pocit byste spíš asi pochopili být přímo tam, ta atmosféra nebyla zrovna příjemná.
A jinak, já jsem seděla úplně nalevo u zdi (z pohledu kamery). Ono to bylo hlavně o předávání, takže záběry do publika tam moc nejsou, ale tak pro ty, kteří mě znají...možná mě i zahlédnete...já jsem se neviděla
http://kristalova.lupa.cz/fotogalerie-ze-slavnostniho-vyhlaseni-ankety-kristalova-lupa-2006/
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.