Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 20.10.2006 - XHTML 1.0 Trans. validní

20.10.2006 - XHTML 1.0 Trans. validní

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 20.11.2006 20:31:54
drake127 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

IE7 je final a je již distribuován v rámci Windows Update.
Žralok, který štěká, nekouše.

Příspěvek 20.11.2006 20:49:36
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Final sice je, ale v testech dopadl o mnoho hůře než Opera a Firefox. Bezpočnost nulová v novém designu:-D. Jediné plus, které má je, že mám phisingový filtr (nevím jak se to píše).

Příspěvek 20.11.2006 23:29:29
Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

drake127 píše:
IE7 je final a je již distribuován v rámci Windows Update.

aha me se teda jeste asi nestah ikdyz teda stejne pouzivam firefox takze me je to jedno, ale dve verze ie do kompu stejne nenacpu ale potrebuju vedet jak to v sedmicce vypada... udela mi nekdo screen? :) uvodni stranky webu a fora? ;) pripadne upozornit na neco co se podle vas spatne zobrazuje... ale bude to boj protoze pro obe verze to odladit nejspis nepujde takze nevim nevim...
"Gods are selfish beings who fly around with little red capes and don't share their powers with the mankind." Lex Luthor

Příspěvek 20.11.2006 23:32:56
seth Airman
Airman

Odpovědět s citací

no me se taky jeste ani nenabidla na IE7 na Windows Update, ale stejne bych ji asi nechtel.

Saix : jesi se pustis do odladovani pro ie6 + ie7 a jeste aby to tu fungovalo na normalnich prohlizecich, tak to mas muj obdiv
Buďme chytří, blbých je dost !!

http://bux.to/?r=setik

Příspěvek 21.11.2006 07:35:05
drake127 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

A máte legální Windows?

Co jsem pochopil, tak IE7 (i když jsem ho měl v kategorii critical updates) se nestahuje přes automatické aktualizace. Musíte otevřít stránky Windows Update a stáhnout jej tudy.

Z toho vyplývá docela nepříjemný fakt, že IE6 zůstává na PC s Windows 2000 a nižší a také na nezanedbatelném procentu Windows XP. Možnosti, jak mít na jednom PC dvě verze jsou značně přes ruku a tudíž ladění bude pěkně nepříjemné. Inu, hodně štěstí a dobré nervy.
Žralok, který štěká, nekouše.

Předchozí

Zpět na SGA-PROJECT.COM