Ježišmarjá lidi, co tu pořád řešíte? SGA už za deset dní, radujte se a nenadávejte
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
no jako atlantis jeste dobrych par let pojede a jete ma zacit nejaky novy nezavily serial tak uvidime .....a kdyz uz to skonci tak doufam ze budu dost atary na to abych se neobjesil
Žiadny spin-off , staci Atlantis a este keby bola povodna SG-1 s O-neilom urcite by to fungovalo dalsich 10 rokov kurna to cakanie je take blbe odpocitavam kazdu hodinu
No s tím posunutím mě fakt naštvaly, já mám hroznej absťák, i když jsou i jiný sérialym právě jsem shlédla farscape, tak Atlantis je přece jen Atlantis ( teda SG celá je super). Raději na to, že ten seríál jednou skončí nemyslim, to je prostě............
Jackson: „Jestli tenhle krám vyráběli odborníci, tak nechápu, jak se tohle mohlo stát.“
Markovová: „Jestli tím chcete říct, že všechno ruské je nekvalitní, tak tahle ponorka je švýcarská.“
Jackson: „Občas začne hořet, ale čas odměřuje přesně... Promiňte, strávil jsem moc času vedle Jacka O’Neilla.“
mno uz tu bude za chvilinku tak to bude parada. Už se těším jak to dopadne pač mě ten konec pěkne naštval ale tak to ma byt. Hlavně ze bude a není co řešit
By me zajimalo, kdyz zbyva uz jen 5 dni, kdy postnou, ze to zase o mesic posouvaji? Bude to zase den pred premierou? Nebo to zrusi hodinu pred vysilanim?
Vedoucí výslechu: Viděl jsem jak jste tu zbraň použil- působivé, jak se jmenuje?
Jack O'neill: To vám bohužel nemůžu říct.
Vedoucí výslechu: Vojenské tajemství ?
Jack O'neill: Ne, prostě se to špatně vyslovuje.
Loni to taky dali touhle dobou, tak nechápu, proč by to letos měli měnit. Tohle téma je pořád dokola.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.