Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Farscape Pokus o rozproudeni diskuze

Pokus o rozproudeni diskuze

Farscape začíná tak, že se John Critchton pokouší uskutečnit vlastní experiment...

Příspěvek 15.8.2006 08:31:34
John Skylark Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Ona to není v pravém slova smyslu epizoda - Claudia s Benem jsou tam v civilu (a Claudii to děsně sekne) a mluví o tom seriálu. Jsou tam ukázky z předchozích dvou sezón a nic nového se tam nestane. Vůbec to není nutné vidět (teda pokud člověk není skalní fanda).
A ty slovenské title na tenhle díl jsou ve skutečnosti title na úplně jinou epizodu, teda pokud to už nespravili.
- Freeze! You're under arrest. You have the right to the remains of a silent attorney! If you cannot afford one, tough noogies! You can make one phone call! I recommend Tracy: 976-555-LOVE.
Do you understand these rights as I have explained them to you? Well do you, punk?
- No.
- Then I can't arrest you!

Příspěvek 20.8.2006 21:57:57
Zilas Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Přesně tak ty slovenské title jsou od jiného dílu tudíž nepoužitelné.
Jinak díl 3x00 je opravdu jen takový dokument a shrnutí předchozích epizod.

Příspěvek 31.8.2006 12:52:30
Beliu Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

a pokud si viděl série před tím, tak title ani nepotřebuješ

Příspěvek 28.9.2006 07:23:09
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak jsem začal stahovat Fascape a líbí se mi to.Zajímavý seriál :)
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 28.9.2006 13:41:52
moniq Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

nikdy bych nevěřila, že to jednou řeknu, nicméně se Farscape může směle srovnávat s SGC. Super sci-fi... :lol: Jen škoda, že Benovi napsali jeho roli v SG tak divně, jako John je skvělý (ve všech lidských polohách) ale jako Cam je ..... já nevím, rozpačitý??! Určitě má na víc. :lol:
naše fantazie a stejně tak prostory vesmíru jsou nezměrné
každá Cesta začíná prvním krokem...

Příspěvek 28.9.2006 22:47:36
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

To já nevěřila taky a poté co jsem Farscape shlédla ho řadím mezi mé nej seriály na stejnou úroveň jako Stargate. A taky ho pořád doporučuju těm, kteří Bena nemají rádi, protože je to fakt skvělej herec a nemůže jinak než souhlasit, že postava, kterou mu napsali ve Stargate se jim skutečně moc nepovedla...

Příspěvek 02.10.2006 09:49:09
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No, já tak docela nesouhlasím s tím, že se Farscape může srovnávat s SG. Podle mě je FS lepší, maximálně se SG může srovnávat s Farscape. Ale neberte mě zase až tak vážně, já jsem něco jako Klenotka a její Dr. Who :) .
Naposledy upravil John Skylark dne 08.11.2006 08:48:34, celkově upraveno 1
- Freeze! You're under arrest. You have the right to the remains of a silent attorney! If you cannot afford one, tough noogies! You can make one phone call! I recommend Tracy: 976-555-LOVE.
Do you understand these rights as I have explained them to you? Well do you, punk?
- No.

Příspěvek 04.11.2006 16:22:27
zdenous Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

O Farscape jsem si myslel že je to blábol ale poté co jsem se na něj podíval řadím ho mezi nejlepší seriály
To je divný, kolik času stráví člověk nad přemejšlením o takovejch blbostech jako je vymejšlení podpisu.
Farscape je nejlepší. (Upřímnost nade vše.)

Příspěvek 04.11.2006 16:40:25
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Hm...tak o tomto seriálu sjem ještě neslyšel, ale podle příspěvků je to asi dobrý. Stáhnu si díl a uvidím:-)
Nemáte někdo jinek link než warforum a rapid?

Příspěvek 04.11.2006 20:17:31
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

DW: ee, mě ho poslal (skvělý, úžasný, dobrotivý) tlkounev poštou ;-) Nicméně pokud to stáhneš, tak ti dám radu - zkoukni více dílů než pilot. Kdybych měl jen pilot, asi bych další díly nesledoval, vůbec mi nesedl. Chce to čas, než si zvykneš na ty obskurdní episody a kýčovité emzáky, ale poukud to překonáš dostaneš perlu. Farspace kombinuje originální episody s emotivními chvílemi za které by se nestyděla ani Galactica. V podstatě mi příjde jako kombinace Červeného Trpaslíka a asi SGčka ;-) Máš tak episody jejichž námět by tě ani ve snu nenapadl a zároveň úžasně udělané vztahy postav. A co víc, skoro každá episoda posunuje děj kupředu.

O Farscape jsem si myslel že je to blábol ale poté co jsem se na něj podíval řadím ho mezi nejlepší seriály

Souhlas ;-)
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 05.11.2006 08:24:41
moniq Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jj, určitě souhlasím, je nutno vidět tak aspoň 6 dílů (a pak už jsi závislý...) :lol:

Příspěvek 07.11.2006 13:16:12
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

DreamWeaver píše:
Hm...tak o tomto seriálu sjem ještě neslyšel, ale podle příspěvků je to asi dobrý. Stáhnu si díl a uvidím:-)
Nemáte někdo jinej link než warforum a rapid?

No, link nemám, ale mohl bych ti to poslat poštou vypálené na DVD. Problém je, že jednak by to nebylo zadarmo (přece jenom je to 9 DVD) a taky, že zatím nemám srovnané všecky české title - jen asi dvě série a něco. Mě totiž stačí anglické.
No a pálit na DVD nesrovnané titulky je trochu divné, takže by to asi bylo jenom s anglickýma s tím, že by sis pak spravené české dotahal. Kdybych ty DVDčka neuzavíral, tak by se tam třeba pak daly dopálit.

Takže tak.
- No.

Příspěvek 07.11.2006 20:20:35
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak jsem dokoukal třetí řadu a můžu říct jen .. fenomenální :shock: Dva šoky těsně na konci Psa s dvěma kostma, o tou dvoudíle na palubě Scorpiovi lodi nemluvě .. vždyť já fandil Scorpimu a ne Crichtonovi. Doufám, že se John Harveyho jen tak nezbaví, byla by to škoda. A Revenenging Angel zase ukázal další ujeťácký díl. Jaká škoda, že jen jen jedna řada, PK Wars a konec ... :cry: ;-) Kdybych jen TAKHLE dokázal někdy psát .. nebo autoři SGčka.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 08.11.2006 08:05:52
moniq Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jj, několik nových řad by nebylo na škodu....nicméně je to dost nereálné přání :(
Toto je spoiler!!!:
i když bez D´arga by to nebylo ono

Příspěvek 08.11.2006 08:33:56
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Neboj, Raynore. Scorpy nakonec dostane, co chce. Jinak já ho mám taky docela rád, i když je to takový parchant. To třeba Grayzu nemůžu vystát.
- No.

PředchozíDalší

Zpět na Farscape