„Na tohle nemáme čas.“ Řekl a chytil pro změnu Bellyna a stáhl ho za sebe.
Tady bych rozhodně dala "...nemáme čas," řekl a ...
„Dobrá a víte, kde by to mohlo být?“ Bellyn se nad Sheppardovou otázkou nechtěně zasmál.
Ale tady bych rozhodně řekla, že to má Klenotka správně. Někdo něco řekl a pak se Bellyn zasmál. Ááááááááá, dobrá, dobrá, tady není čárka.
„Je na naší straně. Pomáhá nám. A chce pomoct i svým lidem.“ Sheppard musel Rodneyho chytit za bundu, aby se na mladého muže nevrhl.
Tady už by podle vás tedy jestli jsem vás pochopila měla být čárka a malé, ale podle mě to má opět správně. Prostě záleží na tom jak kdy a jak kde. Někde je ta přímá řeč samostatná věta a to, co je za ní, na ni nemusí nutně navazovat. Tudíž tam nemusí být čárka a malé písmeno.
Tak jo, vraťme se zpět k povídce....velice hezká....já vážně nevím, co bych na to měla říct. Patříš k jedněm z mála, na jejichž povídky se opravdu těším, protože vím, že jakmile otevřu téma, "vypadne" na mě kvalita. A nemusím se bát, co na mě čeká. Stejně jako u Miss, jenže u té vím, že se bude po lodi honit s Kleinmanem, nechá na Teal´ca spadnout dvacet pater pod zemí strom, uhodí do něj blesk nebo něco podobně šíleného. Tvoje povídky mají hloubku a dokážeš zachytit charakter postav, což u některých dost chybí a z hlavních hrdinů udělají někoho jiného jen se seriálovým jménem. U tebe vím, že to bude OPRAVDU ON. Moc se těším na "konečný" konec....bude svatba??