Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Představte se...

Představte se...

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 26.10.2006 02:25:04
Rubi Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

...
Naposledy upravil Rubi dne 20.4.2009 23:05:03, celkově upraveno 1

Příspěvek 30.10.2006 19:42:07
LukArcher Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No tak taky neodolám a napíšu mírně egoistický článek o mojí maličkosti. Nebudu to moc protahovat, pprotože by se to pak nnikomu nechtělo číst...nuže tedy:

Lukáš jméno mé, táhne mi to pomalu k devatenáctému roku, každý den kromě sobot a nedělí mě najdete na jednom pražském ustavu (rozumějte gymnáziu). Protože mě brzo čeká maturita, tak se budu snažit odmaturovat a pak se dostat někam na další školu, nejlíp třeba FSV UK...aach ty sny...

Co mám rád> víno ženy a zpěv :thumbsup: ne teď vážně..můj největší koníček je hudba, dokonce jsem jeden z pachatelů jednoho obskurního webového plátku. Nejradši mám metal, gothic, v poslední době pak hodně jazz, samo si sem tam poslechnu i nějaký ten soundrtrack, nepohrdnu ale i jinými žánry..prostě trošku magor no :lol: . Za další miluji filmy, je jedno jaké, akorát moc nemusím většinu českých filmů. Hodně rád i čtu - nejradši sci-fi, fantasy ale třeba i literaturu faktu. Jsem trochu ujetý na dobu japonska před druhou světovou válkou a během ní a jednou bych si chtěl pořídit nějakého pěkného veterána :wink: a to jest tak všechno co mě napadlo na sebe vyzradit :)

Příspěvek 30.10.2006 20:22:32
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak já se jmenuji Milan, mám rád scifi, fantasy i jiné žánry. Mezi mé nejoblíbenější seriály patří SG1, SGA, Macgyver, Buffy přemožitelka upírů, Červený Trpaslík a všechny seriály o ST, filmy se mi líbí i nejen scifi nejradši mám původní trilogii Star Wars, ale i fantasy, drama, horor a hlavně komedie. Chodím už třetím ročníkem na Střední průmyslovou školu strojní a elektrotechnickou v ČB., obor elektrotechnika - slaboproud. Nedávno mi bylo 18 let.
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 01.11.2006 20:35:39
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Jsem Quinix, momentálně je mi osmnáct, a přebývám v hlavním městě naší zemičky. Každý všední den mě najdete potloukat se po chodbách Střední prům. školy elektrotechnické v Ječný. Tenhle rok už čtvrťák, takže mě čekají zkoušky dospělosti (všichni se těšíme, že :) ).

Z fanatsy mám nejradší asi Tolkiena, ať už filmové nebo knižní zpracování. Jinak fantasy ani sci-fi nečtu. Poslední dobou mám sotva čas na povinnou četbu...
Sci-fi v pohyblivých obrázcích (rozuměj video) miluju, nejvíc SG, SW, Trpaslíka.
Mým největším koníčkem je ale pc a webdesign, brigádničim při škole v it servisu.

btw nedávno jsem taky objevil Festival Fantasie, příští rok určitě jedu :)
Naposledy upravil Quinix dne 09.12.2006 12:30:27, celkově upraveno 1
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 09.12.2006 11:05:13
george_1 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Takze ja se teda taky predstavim.
Jmenuji se Jirka je mi 20 a jsem ze Strakonic, ackoliv v posledni dobe me najdete prevazne v Brne, kde se snazim studovat Lekarskou fakultu.
Ted neco ke konickum. Pomerne hodne se venuji ve volnem case vsem PPC a Smartphonum a kdyz mam nekdy vic casu, tak se venuji redaktorske cinosti tady, kde take radim zoufalym uzivatelum, kteri si nevi rady se svymi stroji.

Z filmu mam rad vsechno ze sci-fi a fantasy a manga. Ze serialu mam rad SGA, Hellsinga a Cerveneho trpaslika. A v neposledni rade k mym konickum patri tvorba nejakych tech titulku (nejen pro SGTT).
Naposledy upravil george_1 dne 17.11.2007 17:29:34, celkově upraveno 2
[img][http://dentistsmu.eu/images/george/redsig.jpg]http://dentistsmu.eu/images/george/redsig.jpghttp://[/img]

Příspěvek 15.12.2006 21:13:42
Jack_xy

Odpovědět s citací

Kdyz uz napsal i George_1..tak bych mel taky..

Jmenuji se Jan a nejsem přítel dívek a dam.(tedy to byla parodie na jednu pisničku, ne že jsem 4% )
Říkají mí Jacku, nebo Honzo, sem tam vole.

Narozen : Ano (8.12.88 a planovaně 22.12, takže pod stromeček, ale proč čekat)
Bydlím v Boršově nad Vltavou, dříve Bechyně,Písek, Strakonice.
Pohlavi : muž a plánuju to tak nechat celý život.
Zájmy: airsoft, aktivně fotbal a jiné sporty, survial, SG
V této době studuji třetím rokem na Střední Purůmyslové škole strojní a stavební.Obor stavebnictví.
Oblíbené seriály:StarGate SG-1, StarGate Atlantis, Band of Brothers, Red Dwarf, Black Books, Over There, MacGyver, MASH
Oblíbené filmy:Forest Gump, Statečné srdce, StarGate, Zelená Míle, Trosečník, Tanec s vlky, Smrtonostná zbraň, We were sodilers, United 93(s rezervou brát),Četníci,Spencer a Hill
Oblíbený spisovatel : E.M.Remarque, v mládí Foglar..snad ještě J. Verne, E. T. Seton
Oblíbený herec : Richard Dean Anderson, Tom Hanks

Co jinak říct.. Prý mám modro-zelené oči.Jediné odkud mě můžete znát, může být přes titulky, jestli tam někdo nicky sleduje :wink:
Naposledy upravil Jack_xy dne 13.1.2007 23:36:50, celkově upraveno 1

Příspěvek 13.1.2007 11:05:55
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ahoj, když to tak čtu, říkám si, že bych se měl asi taky představit...
Nejsem známá firma tady na fóru (opruzuju tady jen krátce), ale mám takový tušení, že se to asi brzo změní :wink:

Jinak je mi 21 let, pocházím z Prahy a prvním rokem studuju práva na karlovce.
Co se týče literatury, tak čtu hlavně literaturu faktu, detektivky a konec konců vlastně skoro všechno, co se mi dostane pod ruku (vč. učebnic). Z filmů mám nejradši Kmotra, Stargate a 60 sekund, no a ze seriálů hlavně SG1, SGA, BSG, LOST, Spin city a IT crowd.
Další mojí zálibou jsou počítače- nejsem sice žádnej expert a prográmko mi nikdy moc nešlo, ale úplná lama taky nejsem :)

To bude asi tak všechno o mě, nebo teda aspoň všechno, co mě tak napadá... :)

Příspěvek 13.1.2007 12:45:46
Mirra Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já bych se moh zpětně taky představit:
Jmenuje se Míra a je mi 17 (18 mi bude 23.1. - mam narozeniny jako RDA :D ), bydlim u Plzně
Zbožnuju space opera sérii Honor Harringtonová od Davida Webera, Hvězdnou bránu, Star Trek a Pána Prstenů. Z četby můžu ještě vytáhnout špionážně-politický trillery od Roberta Ludluma.
Hudba: Jednoznačně Kečup a LotR soundtrack
Jinak hraju na akordeon (9 let) a kytaru (9 měsíců - učí mě kytarista Kečupu 8) ).
Mam rád matiku a zajímam se o vesmír a podobný věci (Einstein a pod.).
Poslední věc - jsem zapřísáhlej antiteista - to znamená: Nenávidim náboženství (současný - hlavně křesťanství a islám)

profil na lidech: Mira.Lepic
Obrázek
Star Trek Atlantis vyšel Part VI 1x02
viewtopic.php?t=4621

Příspěvek 13.1.2007 22:36:41
Eskel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jmenuji se celím jménem Eskel Enrikesh a pocházím s Českých budějovic kde i bydlím se svou ženou.
Miluji Fantasi a Scifi. Jak čtené tak seriály. Baví mne i seriály jako je Pohotovost nebo Prison Break či Lost.
Světem Sg žiju.
nejoblíbenějším spisovatelem se pro mne stal Andrzej Sapkowski svojím zaklínačem.
Nejoblíbenější Film je Mechanický pomeranč.
Nejoblíbenější seriál je SG1
poslouchám skoro všechnu Andergrandovou hudbu (tz. snad veškeré druhy Metalu, Punku, Rocku, HardRocku. Ale i Elektronické hodby jako je Jungle, Techno, Prodigy styl a Líbí se mi dokonce i některý hip hop a vážná hudba. a určitě jsem na něco zapoměl)
hraju v Punkové Kapele. Jsem klučina který vypadá pořád jako puber´ták a všichni mi typujou o 5 let míň než mi je a Nosím červené dlouhé Vlasy.
Jsem Optimista.
Rád hraji Hry na hrdiny (RPG) jako je Dračí doupě, DandD a na kompu NWN. (vždy jsem DM (PJ) )
Píšu Básničky a asi vydám svou zbírku básniček.
KREE! Neslyšeli jste? řek jsem KREE!!

Příspěvek 28.1.2007 20:06:22
Razor (Anubis) Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tady na foru sem uplně novej, tak využiju můj 1.prispevek abych se trochu představil... :D Bude to delší, ale prosím pročíst :wink:
Jmenuju se Lukas a bude mi v létě 17.Jsem z Prahy.Z lidí na foru mě asi nikdo nezná(teda až na Jacka_xy a Scorpia a Ashraka).Za 2 tejdny budu plnohodnotným členem SGTT, ted jsem dělal na překladu SG-1 10x13 a momentálně jsem u nich "ve zkouškovým období"-ne, nedělal je ten týpek co má tady na foru Nick jenom Anubis, ale já ;-).Přidal jsem se k nim,
pač jim chci pomoct a zlepšit a zrychlit práci na titulkách, 7let sem žil v Kuwaitu tak by to mohlo stačit - proto umim fakt dobře anglicky(ne nechlubim se).Jinak na netu dělám na
www.carbon.nfsgame.net
asi už přes 1rok jako redaktor, předtim sem dělal na 2fansite od HotGames.Chodim 2.rokem na gympl a občas mě to fakt sere(moc učení, sem spíš lenivej typ :lol: ).Mezi mí oblibený seriály patří: Stargate SG1(ten sleduju od doby co vzniknul a je podle mě fakt nej),Simpsonovi,24Hodin,LOST,seriály z Cartoon Network.Na PC poslední
dobou už moc nepařim, ale moje oblíbený hry jsou: serie Tony Hawk, serie NFS, HL2, Doom3, Mortal Kombat, TES4 : Oblivion, F.E.A.R., UT2004.
Co se týče normálního života mimo obrazovku monitoru, tak kromě toho že chodim do školy, tak jdu ven s kámošema, dělám různý ptákoviny, koukám na TV,
relaxuju, čtu časáky, jezdim na kole, atd...(v létě se toho nechá dělat mnohem víc, než jen jezdění na kole...zimu moc rád nemám...).Můj nejoblíbenější herec je (jo je to nečekaný :lol: )Richard Dean Anderson.Prostě ho mám fakt nehorázně rád, obdivuju toho chlápka a podle mě nikdo nad něj nemá.Jo, jsou tu i jiní herci, který se mi líběj(Johnny Depp - to jen díky Pirátům z Karibiku).Hodně se těšim na několik filmů co tenhle rok vyjde(300,Simpsonovi,Spiderman3,Piráti3,Transformers).
Co se týče toho jakej jsem povahově, tak kámoši říkaj, že jsem v pohodě, je se mnou legrace(nejsem ale zase extrovertní šašek),milej,hodnej,pomáhám,v některých situacích ale se dokážu naštvat-po nějaký době...a pak bouchnu na pár hodin.Nejradši bych se válel jako prase a nic nedělal a měl všechno u prdele, ale bohužel to takhle nikdy nebude.Knížka je pojem co mi moc neříká(resp. na knihy fakt nejsem...).Jediný co sem přečetl byli horory Goosebumps a LOTR trilogii anglicky.Jinak čtu časáky(mobily,pc,filmy...).Moje PC je takovej průměrnej stroj(P4 3Ghz DualCore, 1GB RAM, GF FX 5900XT 128MB)a můj vzhled je každej den jinej...teď mám na mysli vlasy...sou takový "flexibilní" a prostě se s nima hezky
pracuje :lol: Nejsem něják moc hezkej, ale ošklivej taky ne, záleží fakt na náhodě a počasí...a taky na tom jak se vzbudim, občas dokážu vypadat i fakt hodně dobře.Vlasy mám kaštanově hnědý a oči hnědý.Sem takovej týpek, nekouřim, nefetuju.Když ale kouřej jiný tak mi to nevadí..ono to přecijen trochu voní :lol: K tomu jakej mám tady na foru Nick...Tak Razor, to mě napadlo jen tak...byl to týpek v Most Wanted a taky jedna kočka z jednoho seriálu kterej ale určitě nikdo nezná.Proč tam mám v závorce Anubis ? Mám to v závorce pač Anubisové tady sou už v podstatě obsazený a tak sem to vyřešil takhle.A proč zrovna Anubis ? Pač je to můj Nick v SGTT a je to můj neoblíbenější bůh.Jinak mám na netu Nick Jack.Sem tady na foru rád a doufám že to tak i zůstane :D Zatim zdar...
P.S. Sem optimista :D

EDIT: Napsal jsem ti tu EDIT s tím, co jsi udělal špatně, ale ty jsi ho smazal. Toto si nezvykej. Shorty
Naposledy upravil Razor (Anubis) dne 28.1.2007 21:15:30, celkově upraveno 2

-

Příspěvek 28.1.2007 21:06:10
Ezekiel Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ahoj světe,
moje přezdívka na netu (a na CS-ku) je Ezekiel, civilní jméno Petr. Za 2 měsíce mi bude 17 let a studuju na osmiletém gymnáziu na Vysočině. Po gymplu bych chtěl jít na práva. Charakterově jsem : spolehlivý, vstřícný,a klidný ale náladový a prý i dost arogantní (na IQ testu mi naměřili 140 tak bych na to ale snad měl mít právo). Mezi mé zájmy patří sport (závodně silový čtyřboj a pokoušim se o triatlon, lyžování, tenis a cyklistika a plavání), studium (ano jsem jeden z mála), kamarádi a kamarádky, filmy, seriály, hudba, tanec a četba (Clancy, King, Hemingway, Tolstoj, Dostojevskij, Remarque, Tolkien, a jistě i další ). U lidí mi vadí povýšenost, despekt, neochota jednat, machrování (fakt nepovažuju za machra toho kdo do sebe za večer naláme 15 piv a 5 panáků). Nekouřim, nehulim, alkohol tak jednou za 14 dní a s mírou (nezvracim po chodnících).Co se týče slečen tak jsem vybíravý, někdy na to doplácim.
No a to by snad stačilo abyste si udělali obrázek
P.S. Miluju povídky Šimka a Grossmana a divadlo Járy Cimrmana

Příspěvek 20.2.2007 21:41:36
Asgard007 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jsem tu pouze krátce, takže veškerá tajemství zatím neodhalím. Pocházím z Jižních Čech, je mi 25 (to je pomalu třetina života fuč, budu si muset dát žádost o nový, klonovaný tělo), studuji na Jihočeské univerzitě Ochranu životního prostředí. Trošku zálib: scifi (Stargate, Startrek, Starwars), něco dalších současných amerických seriálů (Lost, Alias, ). jinak literatura faktu (válečná literatura od 2. sv po současnost), záhady (Dännikennen a kol)
Thor : „...senátor Kinsey. O’Neill navrhoval, abych vás za vaše činy poslal na nějakou vzdálenou planetu. Ale jsem si jistý, že to myslel jen jako žert.“
Kinsey: „To určitě, veliteli...“
Thor: „‘Nejvyšší’ veliteli!

Příspěvek 08.3.2007 11:21:49
zdenous Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já se jmenuju, jak si můžete domyslet, Zdeněk.
Zájmy a záliby: Knihy (Zamarovský, Tolkien, Grant, Goscinny :lol: ), Historie (jen po 2. světovou, dál mě to nezajímá), sci-fi (ale né knihy), počítače a jejich hry (Far Cry, série Total war, CoD 2,...)
Oblíbené seriály: Farscape, SG-1 a SGA, Kobra 11, MASH, Band of Brothers
Neoblíbené seriály: České telenovely, zahraniční telenovely + Smallville
Oblíbené filmy: Patriot, Indiana Jones, Mummy, Peacekeepers wars, Mr. and Mrs. Smith
Oblíbená barva: Zelená, červená
Krevní skupina:0+
To je divný, kolik času stráví člověk nad přemejšlením o takovejch blbostech jako je vymejšlení podpisu.
Farscape je nejlepší. (Upřímnost nade vše.)

Příspěvek 23.3.2007 14:44:27
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

David, 24 let, alkoholik

Příspěvek 23.3.2007 18:38:12
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Konečně někdo, už sem se bál že tu šici abstinujou :lol: :pivo:
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo