Jinak v Simpsons 18x03 je suprova scenka, kdy se Bart se Skinnerem sermuji tyckama s burakem a krevetou (nebudu vysvetlovat), a zacne k tomu hrat Duel of Fates (hudba ze SW: Epizoda I, ze souboje s Darth Maulem).
Ono podobnych odkazu je v Simpsonech a Futurame hromada - treba kdyz Fry uvidi hlavu Spocka, tak rekne Hey, Spock, do the thing a ukaze Vulkansky pozdrav. A Spock rekne - I no longer do it.
V ceskem dabingu u Simpsons Spocka prelozili debilne jako Maznaka.
Jinak super je epizoda, jak Homer s Marge jdou z kina z premiery Imperium vraci uder a Homer jak jdou podel fronty, ktera ceka na druhe predstaveni, rika Marge: To by me nikdy nenapadlo, ze Vader je Lukuv otec. a na to Lenny - Diky zes nam to rekl... Nebo kdyz Homer rika Marge: Jsi krasna jako princezna Leia a chytra jako Yoda :D
Btw ten kapitan Branighan ve Futurame je docela parafrazi na Star Trek.
Jinak Futurama se mi libi stejne jako Simpsonovi, bohuzel udelali jen 5 serii, tak se clovek musi spokojit se Simpsonama. Ale je treba rict, ze Futurama ma mnohem volnejsi pristup co se pristupnosti tyce - uz to neni uplne primarne urcene jenom pro deti jako drivejsi dily Simpsonu (viz. nahata Leela a Amy v epizode Freedom Day, nebo dalsich narazkach).
Zdarec,Ja jsem rozhodne pro Futuramu,Simpsonovi uz jsou otrepani a vlastne tam o nic nejde.Jen se chci zeptat kolik je dilu Futuramy ja mam totiz jen 2 serie.pls.thx.
No tak nevím, kam tohle dát... Tak to dám sem. Je to na motivy dílu... No už nevím jakého, ale byl o RoboSantovi.
I'm dreming of a red Xmass,
Xmass all bloody, cruel and wild.
People yelling, screaming,
and they are feeling,
that the day of apocalypse has begun...
I'm dreaming of a red Xmass,
Xmass all bloody, cruel and wild.
People bleeding, screaming. And I'll...
say that I have no idea why.
R jako Rodney, O jako Ori, S jako Sheppard, S jako Samantha, E jako Emmerson, T jako Teyla a A jako Atlantis.
Bohužel, na tomto fóru již nejsem a nebudu aktivní, Přeji hezký den.
tak paradoxne zrovna po tom co se nam Hemi rozhodl sekci zrusit (presunout) tak vysla najevo velice zajimava zpravicka
scifi-guide.net píše:
Tvorcovia Matt Groening a David X. Cohen sa zobudili z cry-spánku a v súčasnosti pracujú na nových dieloch obľúbenej FUTURAMY. Tie môžme očakávať v televízii Comedy Central už v budúcom roku 2008 (obyvatelia na planéte Omicron Persei Eight sa nový epizód dočkajú až v roku 3008). David informuje, že zatiaľ je objednaná len jedna séria a scenáre už majú napísané pre polovicu z nich. Do "novej" Futuramy sa vrátia všetky pôvodné postavy a ich hlasy budú dabovať tí istý herci. Do seriálu pribudne minimálne jedna nová postava menom Nudar, ktorú David opisuje ako "strašidelný nahý mimozemšťan". Ešte nemajú ani vyjasnené, či sa budú jeho pohlavné orgány cenzúrovať.
Kontinuita celého seriálu by mala byť nezmenená a bude sa pokračovať tam, kde sa prestalo. Autori sa budú snažiť objasniť veci okolo Nibblerov a ich "temnej hmoty", Filipovho psa Seymoura a možno sa dočkáme aj nejakého vývoja vo vzťahu Fry - Leela. Ako hosťujúci hlas by sa mal v nových epizodách objaviť bývalý americký prezidebt Al Gore. Animáciu si na starosť aj tentokrát zobralo štúdio "Rough Draft Studios", ktorého prácu sme mohli obdivovať v prvých piatich sériach.
Na záver David dodal, že jednotlivé epizódy budú mať štandartnú dĺžku 22. minút a pre DVD distribúciu sa pripravuje jedna bonusová, ktorá bude o jeho najobľúbenejšej vedľajšej postave - hypno ropuche. Máme sa teda naozaj na čo tešiť... Ak všetky spomínamé správy neboli pre vás žiadnou novinkou, then you can bite my shiny metal ass.
Naposledy upravil Saix dne 03.1.2007 23:33:30, celkově upraveno 1
"Gods are selfish beings who fly around with little red capes and don't share their powers with the mankind." Lex Luthor
Jenže pokud to obyvatelé planety Omicron Persei Eight budou chtít vidět, tak přiletí, pozabíjí pár lidí, vezmou si studio s vývojářema a domácí kino s obsluhou a zase odfrčej . Ehm...zahrál by mi někdo divadlo?
Tak je to mu pár dní, co jsem náhodou viděl první dva díly. Jsem přemýšlel co si pustím, a vzpoměl jsem si, že mám někde Futuramu. A musím říct, že je to ještě ujetější jak Simpsni, ale dobrý.
GO BENDER GO BENDER GO BENDER a nebo
"Ne, Otíku, nepij tu vodu, je plná chloru.
Bender:Cha cha cha, žabaři. Moment... chlor..."
co více říct supr seriál!! Škoda že má tak málo dílů.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.
Simpsnovy nejsou špatný, ale kam se hrabou na FUTURAMU!!!!!! Všech 5 řad jsem skouknul asi za 3 dny.
Futurama nyní i v hypnovizi
Futurama na kompaktibilních přístrojích vysíláno telepaticky
Futurama při opilosti vysíláno dvojitě
Futurama od tvůrců futurami
Futurama živě z Omicron Persea 8
Nic víc nejde dodat, snad jen Bite my shiny metal ass !