„Jak vzniká vynález? To všichni vědí, že je něco nemožné, a pak se objeví nějaký blázen, který neví, že je to nemožné, a udělá vynález.“ - Albert Einstein
Jinak, díky za tvůj názor,a vítám tě u nás na fóru. Já osobně jsem si vědom, dlouhé řady nedostatků a chyb, které tato povídka má, ale jak tu bylo řečeno. Je to čtyři roky staré...a toto je má prvotina. Dneska už jsem, (snad) na vyší úrovni a plodím kvalitnější materiál.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.
michalkhoa: Tak to si přečti i na viewtopic.php?f=27&t=8466 - písni mi do pošty mail či mi napiš na Skype jakop_osik (napiš kdo jsi) a já ti pošlu PDF té povídky, která navazuje na tuto.
Jo ták, tak to jo, to už chápu. A co dalšího si napsal?
Jakop : Jo jasný, jen co dočtu intervention od daedala a pár dalších knih
„Jak vzniká vynález? To všichni vědí, že je něco nemožné, a pak se objeví nějaký blázen, který neví, že je to nemožné, a udělá vynález.“ - Albert Einstein
Tak jediné další veřejné dílo je to, na které odkázal Jakop, co je vlastně přímé pokračování na Nový řád. A další povídku, mám v plánu někdy během prázdnin začít vydávat.. A snad se aspoň trochu přiblížím kvalitě bardů.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.
No konec mě přece jen zarazil, když jsem přečetl tu povídku o pokračování tak se mi zdá že je tu pár nesrovnalostí, ale je to pěkná povídka, bohužel se špatným koncem.