Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG: Phoenix 56.díl ...Jsme položili své živo

SG: Phoenix 56.díl ...Jsme položili své živo

Dáme si 26.8. (dneska) další díl? Hlasování do 19:00 :D

ano
31
89%
ne
4
11%

Celkem hlasů : 35

overlord15 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

vynikajúci diel
to na konci by sa nemal náhodou pýtať Jack? :rflmao: :rflmao:

sgcatlantis Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

overlord15:Taky si říkám že tu někdo předbíhá :rflmao: :D

arian Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

A touto povídkou se opět dostanu k dotazu: Jako to vypadá s modelem Babylonu?

K dílu. I přes to, že mají spousty lodí, přijde my, že goauldi jsou v docela dost velké nevýhodě. Vždyť naše flotila rozsekala Ori!!
http://sga-project.com/horizon
-Jelikož jako převor nemusím umět nějak valně psát, tak my Ori nedaly schopnost psát pravopině, proto omluvte mé chyby v příspěvcích

Blahoslaveni budiž Ori

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Model Babylonu už asi nedodělám :( nemám na to nervy, náladu, ani čas... Maximálně vám sem můžu dát obrázky z bodu, kde jsem s ním skončil. :(

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

I přes to, že mají spousty lodí, přijde my, že goauldi jsou v docela dost velké nevýhodě. Vždyť naše flotila rozsekala Ori!!

ale zas keď si uvedomíš, tak Anubis dokázal s ori bojovať
ono by ani nebolo prekvapujúce keby sa Ba'alovi dostala nejaká silná zbraň, alebo by ich zaskočil početnou prevahou.
Napr: Ori stačilo cca 200 lodí (neviem presne, dosť sa to tam miešalo) aby dokázali poraziť Aliančné lode
a Anubisom upravené Ha'taky sa orijskym lodiam podla mňa vyrovnajú (teda aspon ľahkým krížnikom)

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

http://www.edisk.cz/stahni/04932/Babylon.rar_827.63KB.html

Jsou tam všechny, foceno v průběhu jak rostl. Na obrázku Babylon01 je vp orovnání s Excaliberem, na obrázku Babylon08 v porovnání s Phoenixem. Na obrázku 15 byl pokus s prvními texturami, ale byl rychle zavrhnut, v tomto bodě jsem se zasekl :wall:

sgcatlantis Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

St0rm : Bravo. :D :D :bravo: :bravo: :bravo:
Doporučuju dodělat, jinak by se mohlo stát, že noha někoho ze členů fóra by mohla skončit v tvé :jako: sedací :jako: části s úmyslem tě popohnat k dokončení :D :D :rflmao: :rflmao:

Ronnie124 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

K povídce: neni co dodat, všechno již bylo řečeno. Je to hodně kvalitní záležitost.

K modelu: No, jako začátek, proč ne. K dokončení to má ještě měsíce práce daleko, ale to by záleželo jak moc detailní by to mělo být. Škoda že jsi zabalil.

Only for Storm
Toto je spoiler!!!:
Pokud by jsi chtěl, tak bych ti stím mohl pomoct, popřípadě to dodělat. Já se totiž strašně nudím a něco takého by mě zabavilo na docela dost dlouho.
Warning: My post´s can kill you!

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Puk: Jak sleduju ten tvůj pohyb po povídkách, jak se postupně teď objevovaly tvé příspěvky v ostatních topicích a mám dotaz :D Necháváš si nejlepší nakonec, nebo to nejhorší? :rflmao: Bij to do mě, já to snesu :lol:
Ronnie: Viz komunikace přes SZ.
overlord15: O to tak nějak jde, mají výhodu v počtech.
sgcatlantis: Díky :)

Snail Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Dobrá, tak já ti zase jednou přispěju...
Díly se pořád drží tvého standardu - skvělé.
A ta poslední věta dala mé bránici opravdu zabrat :rflmao:

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Príbeh, aj priebeh boja: :bravo: :bravo: :bravo: 8)
„Jacku, vezmeš si mě?“
:scared: :stupid: :pst: :rflmao:
Držím palce a teším sa na pokračovanie. :wink:
:palka: :write: :arrow: :yahoo:
:yeah: :bye:
P.S.: Až sa dostanem na net (po robote a následnom relaxe :pivo: po nej), idem od najstarších neprečítaných príspevkov, až po tie najnovšie. Samozrejme, niekoho si vychutnám viac, niekoho menej. :twisted:
Najradšej mám slovné presmyčky, asi ako s Adriou a Adriou atp.. :biglol:
P.P.S.:
Bij to do mě, já to snesu
:hmmm: Niesom na rovnaké pohlavie. :rflmao: :rflmao: :rflmao:
:sorry: :bye:

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Musim říct že ten model vypada fakt dobře muselo to dát strašný práce a určitě je tam spousta cených artefaktů :-)
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Snail: Zase to nepřeháněj, nebo si začnu myslet, že to je dobrá povídka :D
Puk: Škoda, že nejsi, mohla být sranda :rflmao:
All: Sleduju, že s žádostí o ruku jsem docílil kýženého efektu :bravo:

arian Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

St0rm: Jak by si to taky mohl někdo myslet :D

Jo a Babylon vypadá pěkně.
Neměl bys brát takový ohled na textury, pak ti to tu práci kazí (jako z psychického hlediska).
-Jelikož jako převor nemusím umět nějak valně psát, tak my Ori nedaly schopnost psát pravopině, proto omluvte mé chyby v příspěvcích

Blahoslaveni budiž Ori

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

teda..:) záchrana Tiho se jim povedla...a Adria? ta mi vyrazila dech..zítra chceme další díl

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

:( Škoda mohla byť sranda :lol:

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Překvapení

Díval se do jejích očí a málem mu upadla čelist. Nakonec vykoktal.
„Ehm.. eah... Co prosím?“
„Vezmeš si mě?“ zopakovala opět Adria a když se Jack stále nezmohl na slovo, pokračovala.
„Takhle se to přece na Zemi dělá... Když si chce jeden druhého vzít, tak se zeptá, ne?“
Jack se konečně rozkoukal.
„No to ano, ale většinou se ptá muž...“ A s úsměvem dodal.
„No aspoň jsi mi usnadnila práci.“
Chvíli seděli v naprostém tichu a Davis zadumaně zíral do vesmíru, až si všimnul jejího tázavého pohledu a došlo mu, že pořád neodpověděl. Se slovy:
„Ano, vezmu si tě.“ Ji pohladil po tváři a políbil. Adria ze svého prstu stáhnula prsten, jehož ornamenty při doteku slabě zazářily a otočila jednu polovinu proti směru hodinových ručiček, čímž ji oddělila. Jednu část nasadila na Jackův prsteníček, druhou vrátila na ten svůj a opět jej políbila.
Jack se, se zamyšleným pohledem, odtáhnul.
„Kolik ti vlastně je?“
„Copak nevíš, že na takové věci je nezdvořilé se ptát?“ odpověděla s chichotem.
„To ty si tady začala bourat tradice, tak se mi teď nevymlouvej...“
„Ach jo... Jestli dobře počítám, tak tři...“
„...cet?“ Skočil ji Jack do řeči.
„Třicet?! Necelé tři roky.“
Davisovi to až teď došlo.
„S genetickou manipulací asi zákony nepočítaly... A tak trošku si připadám jako úchyl.“ Když zachytil Adriin pohled pokračoval.
„Teda ne, že by si nebyla krásné batole...“
Adria ho šťouchla do žeber.
„Vtipné... Však se nemusíme brát na Zemi, Aliance má určitě nějakou obdobu svatby, ne?“
„Tak to neutuším. S tímhle bude potřeba jít za Thorem.“ Jack se na chvíli odmlčel a pak pokračoval.
„Adri co to je vlastně za prsten?“ Zeptal na Jack na věc, která mu vrtala v hlavě.
„Já ani nevím, koupila jsem ho v jednom starožitnictví pří návštěvě Egypta. To, že se dá rozdělit, jsem zjistila na jedné nudné poradě, když jsem si s ním hrála a půlka prstenu spadla na zem.

Mezi tím, zasedací místnost Babylonu
Generál O’Neill zrovna chodil kolem stolu.
„Takže, když nám ty dvě svítící chobotničky nepomůžou, co budeme dělat?“
Thomspon okamžitě odpověděl.
„Neříkali, že nám nepomůžou... jenom kdyby šlo hodně do tuhého, tak nám dají varování předem...“
„Tomu já říkám nepomůžou, majore.“ O’Neill začal máchat rukama.
„Jak nezničí pár planet, nebo třeba nějakou flotilu, tak nepomáhají.“
Tommy kapituloval.
„No dobře, tak nepomáhají, ale tak jako tak jsme slušně zajištění i bez nich. Země zbrojí jako posedlá, Asgardé nám poskytují další a další generátory a přestavba Babylonu je už téměř hotová... Nemluvě o stavbě lodí na všech volných prostorech.“
„Jak vlastně dopadla ta rychlá akce na pomoc Ti?“
„Dobře, velice dobře. Naše lodě se vrátily bez ztrát, Ti přežil a Ba’al dostal na frak.“
„A co je v plánu dál, smím-li se ptát? Vím jen, že část Druhé flotily je teď na další podobné misi...“
Thompson pokrčil rameny.
„Nemám tušení, tohle je Davisova parketa, já velím jen městu.“
„A pana admirála máme kde? Jeho účast by přišla docela vhod.“
„Nemyslím, že se dnes dostaví... Adria si u mě zařizovala uzamčení vyhlídkové paluby na vrcholu věže.“ Tommy doprovodil poslední větu ukázáním prstem někam nad strop.
O’Neill zpozorněl.
„Nemáte tušení k čemu?“
„To sice netuším, ale naposledy když jsem ji viděl, měla náruč plnou květin a mířila na vyhlídku. Jenom vím, že Jack nemá tenhle měsíc narozeniny, ani žádný jiný důvod k oslavě...“
„Nemyslíte, že by ho... třeba...?“
„Třeba co?“
O’Neill pokrčil rameny.
„Třeba požádala o ruku?“
„No Adria na to je temperamentní dost... Raději bych počkal, až nám to pan admirál potvrdí.“ Uzavřel Thompson téma a přesunuli se k taktickým plánům obrany planety.

Kdesi v Mléčné dráze
Nad malou načervenalou planetou právě explodoval jeden z posledních ha’taků a kolem jeho vybuchujícího trupu se prohnala Victory, které okamžitě pokračovala ve střelbě na druhou nepřátelskou loď. Z dálky bitvu podporovala palbou Atlanta a její stíhače se, jako roj sršňů, vrhaly na nepřítele.
V prostoru mezi planetou a bitvou se pohybovalo deset vraků goa’uldských lodí a poslední dvě funkční byly pod palbou Druhé flotily. Boční věže Atlanty ostřelovaly štít stejného ha’taku, na který střílela Victory, ten zatížení nevydržel a zkolaboval. Střely coilgunů a Asgardské paprsky projely jeho trupem, následná exploze jej roztrhnula zevnitř. Chvíli na to se poslední ha’tak na senzorech modře rozzářil a v jeho blízkosti se odmaskovala F-303, která poslala skrz štít svůj náklad. Cílová loď zrovna otevřela hyperprostorové okno, ale už do něj nevletěla. Mohutný výbuch prorazil trup, vypnul štíty a přesný zásah asgardským paprskem ha’tak dorazil.
Na můstku Atlanty se ozval pilot.
„Plukovníku, zachytáváme volání Druhé úderné skupiny od další planety systému, žádají o okamžitou podporu!“
„Vezměte nás k nim poručíku.“
Dvě Victory se zařadily k Atlantě a tři lodě zmizely v hyperprostoru. Po necelých deseti vteřinách letu vystoupili u mnohem větší planety, která připomínala Zemi. Na její oběžné dráze se pohybovaly trosky několika desítek ha’taků a mezi nimi se odehrával další boj. Jeden Abyss a dvě Victory odolávaly náletům nepřátelských stíhačů, ze střední vzdálenosti je ostřelovaly čtyři křižníky a v dáli bylo vidět mohutnou letadlovou loď. Atlanta okamžitě začala vypouštět stíhače, ale nepřítel na nic nečekal. Útočící lodě se stočily a skočily do hyperprostoru hned, jak zaznamenaly Alianční posily na senzorech. Než však poslední křižník zmizel, vypálil na planetu dvacet velkých, rudě zářících střel.
F-303 se za nimi okamžitě vrhly, trvalo však několik vteřin, než se dostaly na dostřel a mezi tím střely vstoupily do horních vrstev atmosféry. Stíhačky zahájily palbu a stihly zničit patnáct z dvaceti střel. Zbývajících pět jasně zazářilo a explodovalo. Z oběžné dráhy bylo jasně vidět, jak se z pěti epicenter šíří ohnivá vlna. Po dvou minutách bylo po všem a polovina povrchu byla nenávratně zničena a druhá odsouzená k záhubě.
Na Atlantě se plukovník otočil ke svému zástupci.
„Pošlete zprávu na Babylon... Máme tady přeživší Furlingy.“

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Furlingové....zajímavé..:) tři roky??? pedouš..:) ale co..:)

arian Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

krátké, je to krátké a utnuté v tom nejlepším.

Jinak samozřejmě chválím ;)

Blahoslaveni budiž Ori

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Říkám furt že je to uchyl :!: .Geneticky upravený stromy k rychlému růstu nemaji tak hutný dřevo a častěji je zlomí vítr, jakou vadu bude mít asi adria ? :-). Pěkný díl.

přístroj k úpravě genetické rychlosti růstu:

! POZOR !

Způsobuje vedlejší účinky nespavost,podrážděnost,chatrnost,rozdvojení osobnosti, žhnoucí oči, panovačnost, sklon k vyhubení celé galaxie, tvorba imaginární povezesené bytosti, nadrženost, extrémní výchylky v náladě, tendence unášení velkých lodí, machrování na nejvyší velitele a následné ponížení.

S užíváním přístroje souhlasíte s možnými rizky a přebíráte na sebe úhradu možných i nemožných následných škod.
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

:? Budem sa opakovať, ale aj táto časť sa mi páčila. :lol: :lol: :)
:write: :arrow: :yahoo:
:wink: :bye:

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Já se budu taky opakovat... Díky, jsem rád, že se líbilo :D :rflmao:

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

tak na tejto časti som sa asi najviac zasial :D ( a hlavne na niektorých komentoch k nej) :rflmao:
velmi dobrá časť, teším sa na pokračovanie
(začínam toto zakončovanie neznášať :palka: ,ešte štastie že to kompenzuješ rýchlym vydávaním dielov :) ) :rflmao:

Snail Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak tohle je tedy díl :rflmao: Dobře, Bouřko, dobře. :rflmao:
Je dobře, že do programu opět zařazuješ humor! :)
arian: Utnuté je to přesně tam, kde má být, jinak by ta věta tak nevyzněla

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Však víš, jak to je... V zájmu reálnosti rozhovorů tam ty vtipy prostě nemůžu nacpat, znělo by to moc uměle. Když je nálada a je příležitost, tak tam ten vtípek prásknu :)

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky