Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG: Phoenix 56.díl ...Jsme položili své živo

SG: Phoenix 56.díl ...Jsme položili své živo

Dáme si 26.8. (dneska) další díl? Hlasování do 19:00 :D

ano
31
89%
ne
4
11%

Celkem hlasů : 35

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Asi se pletu, ale to je z Pár Pařmenů? :D

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No to nevim ale je to lechce upravena verze z pána prstenů. U pařmenů sem viděl jen ty srandovní momentky co se jim povedli.

Ja nevim ale kdybych byl jedinej povznesenej tak bych si toho náležitě užil :-). Moje jméno by bylo na všech velkých napisech v celý galaxii
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

overlord15 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

rigix: tak neviem ci som to spravne pochopil co si napisal
no ale v jednom diely bola zmienka ze Adria sa moze povzniesť aj sama

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

A ne jen v mém díle, i v seriálu to bylo ;)

jakubl Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ale Daniel jí v tom může zabránit jestli se nemýlím :D

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

napíš aspon jeden dôvod prečo by im v tom mal brániť, ved je to jej otec :rflmao:

jakubl Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

ja neřikam, že to udělá, nebo že k tomu má duvody, já jen říkám že má tu možnost

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Když jde o prachy a ženský tak všechna prdel stranou chlapy, tady nějaká dcera nehraje roli :-)

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Rovnováha

V zasedací místnosti Dia seděla Adria, Jack, Thor a O‘Neill. Po obvodu místnosti chodil v kruzích Daniel v bílém roláku a kalhotech. Bylo na něm vidět, že je nervózní a usilovně přemýšlí, asi se snažil dát dohromady všechno, co chtěl říct. Když dělal, v naprostém tichu,už minimálně desáté kolečko, O’Neill už nevydržel, lusknul prsty a zavolal.
„Hej, Světluško! Nezapomněl jsi, že jsou s tebou v místnosti i nižší bytosti?“ Doktor zastavil a se zvednutým obočím překvapeně pohlédnul na Jacka.
„Hmm?“
„No tak Danny vyklop to... Objevíš se u mě ve tři ráno, vytáhneš mě z postele tou starou dobrou větou ‚Osud galaxie visí na vlásku!‘ a pak tady chodíš dokola jako mukl na vězeňském dvoře...“
„Jsou mrtví....“ odpověděl Daniel.
„Fajn, to je začátek. A kdo je mrtvý?“
„Všichni. Antici jsou mrtví. Tedy ne jen oni. Všichni povznesení. Ba’al odpálil první prototyp Merlinovy zbraně a všechny je zabil jen, aby se zbavil Anubise... Tři miliardy životů...“
V místnosti bylo stále ticho, tentokrát však z šoku, až se ozval Davis.
„Takovou operaci přece nemohl před Anubisem jenom tak utajit. Musel mít komplice...“
„Ano měl... Sokar zařídil vývoj a distribuci viru, který přeprogramoval supervojáky. Ba’al ho při první příležitosti bodnul do zad. Téměř doslova...“
Adria se soucitně podívala na svého otce.
„Takže jsi tam nahoře sám?“
Daniel zakýval hlavou a pokrčil rameny.
„Těžko říct... možná... asi...“
O’Neill se opět vložil do rozhovoru.
„K čemu ti to povznesení je, když nevíš ani tohle? S tou vševědoucí pasáží se to poněkud přehání, nemáš ten pocit?“
„Je to složité... Vědomosti neobdržíš, musíš je získat. Povznesená bytost to má jen jednodušší...“
Teď se ozval Davis.
„Když jste sám, tak už se nemusíte řídit pravidly a můžete nám pomoct, ne?“
„Bohužel ne. Jenom proto, že nežijí Antici, se nepřestanu řídit pravidly... “
O’Neill nevěřil vlastním uším.
„To nemyslíš vážně!“ a hned za ním pokračoval Davis.
„Jste nejmocnější zbraň, co máme!“
Adria protočila oči a podpořila svého otce.
„Jacku!“
„Co?!“ zvolal O’Neill i Davis zároveň a hned se na sebe zvláštně podívali. Adria je ignorovala a pokračovala.
„Jsem si jistá, že má lepší vysvětlení, než že se mu nechce...“
Daniel přikývnul.
„Zasahování do nižších sfér ničí rovnováhu vesmíru. Energie mezi rovinami je v jemné rovnováze a zásahy mezi sférami vychylují celý systém, což může mít závažné následky pro vesmír jako celek. Ori toto porušili... Zasahovali do nižší sféry a ničili rovnováhu, která byla z velké části vyrovnávána jejich ‘vysáváním‘ věřících, které vracelo energii zase do vyšší sféry. I přesto za sebou nechali spoušť.“
Adria se zkoumavě podívala na otce.
„Proč to zní, jako by rovin bylo více, než dvě?“
„Protože je... nevím přesně kolik, ale jsem si jistý minimálně jednou nad mojí.“
O’Neill si protřel oči.
„Fajn... takže nebudeš metat blesky a ničit planety. Můžeš aspoň špehovat?“
„Možná v ma...“ Daniel se zaseknul uprostřed věty a rozplynul se.
O’Neill ještě chvíli koukal na místo, kde Danny stál.
„Nesnáším když tohle dělá! Ještě někdo nesnáší, když tohle dělá?!“

Na druhé straně galaxie
Ba’al seděl na svém černém trůnu, na můstku bývalé Anubisovy mateřské lodi. U řídících konzolí byli přítomni jen dva jaffové, z nichž jeden byl Ba’alův první muž a za trůnem stáli dva supervojáci jako čestná stráž. V tom světla na můstku pohasla a vypadalo to, že zhasínají í hvězdy za oknem, když se uprostřed místnosti začala zhmotňovat zářící koule. Proudilo do ní všechno okolní světlo a zvedl se prudký vítr, jak nasávala všechno kolem. Vystrašení jaffové zahodili tyčové zbraně a poklekli, zatímco Ba’al čekal, co se bude dít a supervojáci byli připraveni ke střelbě.
Na můstku se udělala naprostá tma a když po pár vteřinách naskočila světla, stála uprostřed místnosti mladá hnědovlasá žena. Supervojáci okamžitě zahájili palbu, ale jejich střely procházely skrz ni a Ba’al je pohybem ruky zastavil. Prohlédnul si ženu odshora až dolů a svým zkresleným hlasem pronesl.
„Čemu vděčím za tak milou návštěvu?“
V jejich rukou se objevily dvě bílé koule, jejichž energie ji protékala mezi prsty, přičemž náboj stále rostl.
„Všechny si je zabil... Teď poznáš, jaké to je, když tě někdo jenom tak vymaže.“
Ba’al se přestal usmívat, když mu došlo, že to nebyl transportní paprsek, ani hologram, ale povznesená bytost. Bez Merlinovy zbraně byl naprosto bezbranný a už si kryl oči před jasnou září, když se žena zapřáhla a dva proudy energie vyrazily proti němu. Těsně před goa’uldem se však rozptýlily do stran a neškodně ho obešly. Chaya okamžitě začala vytvářet další střely.
Z mohutného víru bílého světla, který prošel přes strop, se před ženou zhmotnila postava s kápí přes hlavu a do obličeje mu viděla jen žena. Chvíli na sebe v šeru zírali a nikdo kolem se neodvážil pohnout, až postava s kápí prolomila ticho.
„Chayo tohle nemůžeš...“
„On je všechny zabil!“ Máchnula zářící rukou k Ba’alovi, který se tvářil jako odsouzenec čekající na trest smrti.
„To ti však nedává právo zabít ho... Musíme udržet rovnováhu.“
„Kdo si myslíš, že jsi? Jsem povznesená déle než ty, nejsi ani Antik. Nemáš mi co rozkazovat!“
„Jsi povznesená déle a já nejsem Antik, to nepopírám. Ale jsem mocnější než ty a nedovolím ti, aby si ho zabila!“
Chaya se pobaveně usmála.
„Ty, že jsi mocnější než já?!“

„Jsem. Zatím co ty jsi strávila deset tisíc let ve své kleci, já se v řádu měsíců, na svobodě, dozvěděl obrovské množství informací. Informace jsou moc... v tomhle případě doslova. Klidně mě zkus, jestli chceš, ale jsme poslední dva... Nechci ti ublížit.“
„Proč toho parazita vůbec chráníš? Tvá planeta pod ním také trpěla!“
„Dříve, nebo později i na něj dojde řada. Má velké množství nepřátel a nemusí se do toho míchat povznesení...“ postava přešla do šepotu a naklonila se k Chaynu uchu „...Nech Zemi a Alianci ať se o něj postarají....“
Chaya to vzdala, uklidnila se a spustila ruce, ve kterých pohasly energetické výboje. Postava s kápí ji chytila za ruku, řekla.
„Dořešíme to někde v klidu.“ a otočila se k Ba’alovi čelem. Pod kápí, která vrhala stín na obličej, bylo vidět jen ústa, která se pohnula.
„Příště už takové štěstí mít nebudeš!“ Hned na to oba povznesení zmizeli a světla se vrátila do normálu, i hvězdy zase zářily jako dříve.

Země, Minessota, chata kdesi v lese. Asi o hodinu později
V naprosté tmě, která vládla v ložnici, se objevil jasný bod, který během vteřiny pohasnul a na jeho místě stál Daniel.
„Jacku...“
„Hmmmm....?“
„Jacku!“
O’Neill nahmatal po tmě hodinky a zjistil, že jsou čtyři ráno. Sjel rukou na podlahu, kde uchopil botu a se zabručením ji mrsknul po Danielovi. Bota prošla skrz a dopadla na stolek u stěny, ze kterého shodila kovový hrnek. O’Neill kapituloval a rozsvítil lampičku. Vedle něj bylo z pod peřiny vidět dlouhé blond vlasy a z těch samých míst se ozvalo rozespalé.
„Dělává tohle často?“
Jack si protíral oči.
„Nemáš ani nejmenší tušení...“
Daniel, který do teď stál v tichosti se konečně ozval.
„Pardon, že vás budím majore...“ otočil se na Jacka a pokračoval.
„...Přežil ještě jeden povznesený a potřebujeme s vámi mluvit. Za patnáct minut na Diovi? Fajn.“ Nečekal Danny na odpověď a zmizel.
„Emmo můžeš se postarat o juniora, kdyby se náhodou probudil...?“
„Jistě. Malého mám ráda, ale ta Danielova antré...“
Jack se vyplížil z ložnice a během deseti minut se oblékl do uniformy a připravil, poté zapnul vysílačku.
„Achilleus? Přeneste mě Dia.“ Načež zmizel v jasném záblesku transportu.

sgcatlantis Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak jo. Všechno ostatní beru, ale kdo je sakra Emma :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :wink:

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Emma je zástupce velitele z Alfa stanoviště v prvním díle :) Byla těžce raněna, Adria ji pak na palubě Phoenixe vyléčila a udělali z ní zástupce Phoenixe na Zemi (bylo to v prvních dílech, nedivím se, že si to nepamatuješ :D )

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

JJ, to je ta francouzka s tim Napoleonskym videem. :D :rflmao:
Ale stejně nechápu, co si tim chtěl docílit. :?: :?: :?:
Co dělala u O´Neilla v posteli a co ten junior :?: :?: :?: :?:
Jak se zdá, máme v rovnici pár neznámých :wink: :D
Co takhle vysvětlení :!: :D :D

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Všecho bylo zmíněno :D junior je syn O'Neilla a Carterové, Carterová je mrtvá ( tipuju, že to bude tak 15.díl, kde to bylo řečeno) a O'Neill ho vychovává sám. Ostatní otázky budou zodpovězeny :P

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jo, tak to promiň, ale u 50 dílu na dění vedlejších postav z 15 zapomeneš :D
Toto je spoiler!!!:
A není náhodou Junior po Teal´cově Juniorovi :?: :wink: :D Nebo se jmenuje jinak :?:

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Jmenuje se Sam, jakože doopravdy Sam ne zkratka jako u Samanthy :)

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

zajímavý...já ani nevím že je Carterová mrtvá...xD...dobrý..:) jako vždy...) je nta poslední věta je tak trochu divně poskládaná...se mi zdá

arian Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

:rflmao: Tak to vypadá, že poslední díl vyvolal velké zmatení národů. :D

Jinak, nemám rád tyhle zatracený pravidla a rozhodně bych si zařídil galaxii podle svého, kdybych byl povznesenej. Nehledě na to, že ten mizera už zase nosí kápi, což by mohlo Davisovi lec co připomenout (samozřejmě, až ho uvidí).

jinak je díl opět fajn a rád jsem si ho přečetl....
http://sga-project.com/horizon
-Jelikož jako převor nemusím umět nějak valně psát, tak my Ori nedaly schopnost psát pravopině, proto omluvte mé chyby v příspěvcích

Blahoslaveni budiž Ori

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak on to není zákon, ani pravidlo jako takové... Jen je nebezpečné zasahovat no :) můžeš rozhodit celý systém a taky (když to přeženu) třeba zlikvidovat vesmír :D

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Puk bol pár dní na stanovačke, je duševne a hlavne telesne ( :drink2: :pivo: :faint: ) unavený a tak žiadne "múro" nebude. :rflmao:
K predchádzajúcej časti: :bravo: Bola naozaj dobre napísaná. :ok: :yes:
A aj o tejto sa nedá povedať, že by bola horšia. :ok: :thumleft:
Chudák Jack, takto druhý Junior asi nebude. :lol:

:write: :arrow: :yahoo:
:sorry: :bye:
Naposledy upravil Puk dne 17.8.2010 18:55:56, celkově upraveno 1

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

znovu dobrý diel, :)

Chudák Jack, takto druhý Junior asi nebude.

Vážne? zase každú noc ho nemoze rušiť :rflmao: :rflmao: :rflmao:

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Hm tak daniel tam ma přeci jen nadrženou děvku. Jak asi takovej orgáč povznesených vypada?

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
rigix: Konečně se odhalilo skutečné umístění tvého mozku :wink: :D :D :rflmao: :rflmao:

arian Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

To St0rm: Asi něco jako když jsem se dneska hrabal ve windows a potom my spadly :( proto píšu na notu a PC reinstaluju.

Takhle jsi to myslel co. :rflmao: :rflmao:
http://sga-project.com/horizon
-Jelikož jako převor nemusím umět nějak valně psát, tak my Ori nedaly schopnost psát pravopině, proto omluvte mé chyby v příspěvcích

Blahoslaveni budiž Ori

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Jo jo... Počítače jsou jako povznesení. Spousta pravidel a žádný prostor pro omyly :rflmao:

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Vím, že to hrotím, ale zjistil jsem, že tento týden by další díl nevyšel na pátek (nevím proč :D ) tudíž bylo na výběr: Nedat zítra, ale až v pátek, nebo dát dnes a v pátek znovu. Vyhrála možnost číslo dvě, tudíž enjoy :P

Ano?

Na oběžné dráze Země bylo rušno. Aliance na Babylonu opravovala a stavěla nové lodě, na povrchu vyráběli ve většině velkých továren BC-304 a díly pro ně. Deset se jich již pohybovalo po sluneční soustavě na hlídce zatímco orbita samotná byla bráněna Aliancí. Díky ztrátám z útoku na Ori teď byly přerozděleny lodě a První flotila měla ve svých řadách kromě Excaliberu, pět lodí Victory a pět Abyssů. Pro Druhou flotilu zbyly dva Abyssy a tři Victory jako doprovod Atlanty. Z Babylonu byla sice vypuštěna druhá loď třídy Atlanta, pojmenovaná Utah, ale nebyly lodě, které by ji dělaly doprovod a tak prozatím zůstala na oběžné dráze Země.
Jack stál na Diově můstku a sledoval stavbu druhého Excaliberu, která z výšky vypadala jako mraveniště. Jeho pozornost upoutal na vzdáleném molu startující Abyss, který se okamžitě vydal k Diovi. Jack se usadil do křesla a vydal rozkaz, načež se od První flotily oddělily dva Abyssy a tři Victory a hned nato lodě zmizely v hyperprostoru.
Ba’al teď ovládal největší flotilu v dějinách goa’uldů a i přes to, že mezi nimi po smrti Anubise vypukla občanská válka, nezadržitelně stoupal k vrcholu a absolutní moci. Teď bylo na Alianci, aby zasahovala kde ji bude potřeba a co nejvíce oslabila jeho flotilu. Díky sondám, které rozmístili široko daleko, měli teď přehled o pozicích a bojích goa’uldské flotily. Jedna z nich před chvílí podala hlášení o probíhající bitvě mezi Ti a Ba’alem, přesně tam měl Jack namířeno.
Nad malou bezvýznamnou planetou mezi sebou bojovaly čtyři desítky ha’taků, v jejich blízkosti se otevřelo hyperprostorové okno a z něj vystoupily plavidla Aliance. Zeus provedl rychlý sken bitvy a na senzorech všech lodí se barevně rozdělily síly Ba’ala a Ti. Victory okamžitě vyrazily do chumlu ha’taků a dva Abyssy se držely v bezpečné vzdálenosti a ostřelovaly Ba’alovy lodě, které měly přesilu tři ku jedné.
Pár vteřin po zamíchání Aliance do bitvy se mezi ha’taky objevily první exploze. Victory v čele s Phoenixem létaly ve formaci skrz bitvu, s chirurgickou přesností střílely Asgardskými paprsky po Ba’alových lodích a jejich štít byl pod palbou obou vládců soustavy. Tedy až do okamžiku, kdy vlajková loď Ti musela zahájit ústup a nepřátelské síly se pustily do pronásledování. Ti letěl, s kolabujícími štíty od bitvy, jak nejrychleji mohl a za ním pět nepřátelských ha’taků, které po něm bez přestání střílely.
První z ha’taků byl z boku zasažen dvěmi obrovskými modrými paprsky a explodoval. Hned na to na další dva začaly dopadat stovky energetických i projektilových střel a Zeus se postavil přímo mezi loď Ti a pronásledovatele, zatímco druhý Abyss pálil ze všech hlavní a stál opodál.
Jeden z ha’taků nestihl zastavit a do Dia narazil, druhý to ubrzdil, ale stál jen sto metrů od dvou set věží a než se pohnul byl roztrhán na kusy. Poslední dva se obratným manévrem vyhnuly Diovi. Jeden letěl spodem a druhý se pokusil přeletět přes hřbet, kde se však ocitnul pod přímou palbou druhého Abyssu. Tisíce projektilů a pulzů dopadaly na štít ha’taku, který pod palbou z obou stran vypadal jako koule explozí. Během vteřin štít ha’taku zkolaboval a výstřely Abyssů roztrhaly trup.
Mezi tím druhá nepřátelská loď proletěla pod Diovým břichem a vrhnula se na Ti, který se z posledních sil bránil. Oba Abyssy zažehnuly manévrovací motory na přídi a stočily se čumákem ke dvěma bojujícím ha’takům. Z obou vyšlehnuly paprsky energie z hlavních zbraní, které se zkřížily na jejich cíli a prakticky jej vypařily. Výboj paprsků však naprosto odstranil loď Ti z provozu a ta teď bezbranná visela v prostoru.
Jack přeletěl pohledem bojiště, Victory držely linii a Ba’alovy jednotky utrpěly těžké ztráty, ale i přesto se některé jeho ha’taky oddělily od hlavní bitvy a vyrazily k bezbrannému Ti.
„Spojte mě s Behemontem.“ Zavelel Davis a po chvíli pokračoval, tentokrát už přes komunikační kanál na druhý Abyss.
„Kapitáne obklopte loď Ti štítem, musí přežít za každou cenu. Kdyby chtěl utéct tak mu klidně ustřelte motory, hlavně ať žije.“
Behemont se přiblížil jen na několik desítek metrů k ha’taku, kolem kterého se s jasným zábleskem rozšířil štít. Zeus se mezi tím stočil k bitvě, varoval Victory ať se stáhnou a vypálil salvu Mark XI. do houfu Ba’alových lodí. Rakety, vybavené novými motory, nebylo díky rychlosti prakticky ani vidět. Mihnuly se prázdným prostorem mezi Diem a bitvou, načež explodovaly na svých cílech. Jasně modré exploze doprovozené výboji energie do okolí vykvetly na lodích nepřítele a deset jich explodovalo, ale bohužel padla i jedna z lodí Ti. Mezi tím se k Behemontu přiblížila pětice ha’taků, která se pokoušela zničit loď krytou pod jeho štítem.
Většina Behemontvých věží nemohla střílet, protože jim loď Ti zavázela a tak se musel spoléhat na pomoc ostatních lodí Aliance. Z hlavní bitvy vyletěly všechny tři Victory a vrhly se do behemontovy obrany, zatím co Zeus ostřeloval Ba’alovy lodě zapojené v boji s flotilou. Mohutný Diův paprsek projel bitvou skrz a zničil jednu Ba’alovu a jednu Ti-ho loď.
Victory svou koncentrovanou palbou vyřadily dva ha’taky dorážející na Behemont, jejich trosky se rozletěly na všechny strany a jeden obrovský kus zasáhnul kolem prolétající Phoenix, jehož štíty na dvaceti procentech málem nevydržely srážku. Další dvě Victory se stočily proti ha’takům a vypálily z asgardských zbraní, čímž zničily další dvě nepřátelské lodě. Phoenix vystřelil salvu dronů, která prorazila oslabený štít posledního z ha’taků útočícího na Behemont, a nadělala díry do trupu. Z lodi se stal během vteřin prázdný vrak.
Chvíli poté přeživší Ba’alovy lodě ustoupily do hyperprostoru. Sotva se zavřelo poslední okno, napadly Ti-ovy ha’taky Behemonta, který zadržoval jejich vládce. Victory okamžitě skočily do hyperprostoru směr Země a Zeus se postavil do palby ha’taků na Behemonta. Ten mohl vypnout štíty a pustit do prázdna vlajkovou loď. Hned nato oba Abyssy zmizely stejným směrem jako Victory.

Mezitím na Babylonu
Adria pobíhala po vyhlídkové palubě na vrcholku řídící věže, kterou si u majora Thompsona ‘rezervovala.‘ Na kruhové kamenné ploše, uprostřed zatravněné paluby, stál malý stůl pro dva a na něm nachystané příbory, talíře a sklenice. Na stole také stály dva svícny s vysokými svíčkami a všude v okolí stolu byly v nepravidelných kruzích další svíčky. Na jídelním vozíku se udržovala teplá večeře a Adria dokončovala květinovou výzdobu, kterou přidala k již tak krásné původní vegetaci. Všechno bylo připraveno, chyběl jenom Jack, který však záhy dorazil. Viděla, jak se vedle Babylonu otevřelo bílé hyperprostorové okno a z něj vyletěl úderný svaz. Adria si urovnala své šaty, prsty si projela vlasy a čekala na svého přítele.

[img][./images/thumbs/09-neu-custom-made-ball-cocktail-dress-tc0100-white-_1282142461.jpg]http://image.made-in-china.com/2f0j00yCwtOaKBLLbU/09-Neu-Custom-Made-Ball-Cocktail-Dress-TC0100-WHITE-.jpg[/img]
Davis se nechal přenést do svého pokoje na Babylonu, kde na posteli ležela bílá košile a černé kalhoty, na nichž byl položen lísteček od Adrie. Oblékl si nachystané věci a hned vyrazil na vyhlídkovou palubu, přesně tak, jak ho instruoval vzkaz. Adria ho cítila díky telepatii už o dvě patra níže a tak měla čas zapálit všechny svíčky a nalít dětský šampus, ještě než Davis došel. Když se před ním otevřely dveře překvapeně se zeptal.
„Copak slavíme?“
„Musíme něco slavit? Dlouho jsme neměli žádné rande...“
„Na tom něco bude.“ Souhlasil Jack a Adria mu podala sklenku s šampaňským. Připili si a za hovoru se usadili ke stolu, kde již bylo nachystané jídlo. Jack se vyptával hlavně na to, co dělala Adria, případně, co má v plánu. Nechtěl moc mluvit o sobě, protože poslední dobou neměl na práci nic jiného než válku a to se k večeři moc nehodilo...
Poté, co dojedli se spolu procházeli po palubě a přes prosklenou kopuli pozorovali hvězdy, protože Babylon byl otočen věží od planety. Drželi se za ruce, pomalu chodili sem, tam a když už je nebavilo chození, tak si sednuli na hustý trávník.
Jack měl Adriina překvapení rád, vždycky mu pomohla zapomenout na povinnosti a uvolnil se. Seděli vedle sebe a pozorovali hvězdnou oblohu, když se Adria zhluboka nadechla, natočila se k němu a zadívala se do jeho očí.
„Jacku, vezmeš si mě?“

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky