Mno dávám si další oficiálně neoficiální pauzu. Prostě mi v této dějové linii došla nit a mám tam propast, kterou přijde pořešit. Teď sem to právě psal klukom na skype, že radši než abych něco na silu vymýšlel a "zprznil" tak děj, radši tomu dám volný průběh. Ale nebojte mám v plánu určitě to dokončit a snad koncem prázdnin bude nejpozději další díl.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.
Ale dady.. co to kecáš. Píšu přece.... sice je pravda, že ne Vendettu, ale píšu. Ale i tak se budu snažit to do konce víkendu sepsat a hodit sem další díl.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.
Hajzl nebudu. Nikomu nic není do toho, co je mezi tebou a stormem.
Tak ikdyž jsem opravdu chtěl, tak do psaní mi vlezly domácí povinnosti. (nemyslím umýt nádobý apod, ale udělat seno, vyorat brambory apod.. ) Prostě povinnosti, co jsou více časově náročné. A teď mi více dělá starosti výška, na kterou nastupuji, než nedokončená povídka. Sice občas píšu, ale úplně jiné dílo, které s totím nesouvisí. A upřímně, mám chuť poslat Vendettu ke dnu a plně se věnovat druhému dílu, které byste po čase určitě náležitě ocenili.