..Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
| Toto je spoiler!!!: |
| 1) Furs Term. by se osvobodil mnohem dříve a Furlingové by tak dostali znamení dřív a dřív se zapojili do boje. 2) Furlingové by reagovali na vybrování Velkého meče a přispěchali k Zemi na pomoc. |

jestli někdo chce, tak ať sem něco napíše 
ano už to třeba nebude totéž, ale tak mě nenapodobuj/te udělejte, vlastím stylem alt konec
něco malého na pár stránek
a třeba do vlastního topiku dávám tomu opravdu zelenou, klidně založte téma alternativní konec sedmi stran a tam si přidávejte co chcete určitě si to rád přečtu 
| 1) Daniel/Furling nakope Adrii zadek a povídky je konec (bohužel nelze příliš rozvést...muselo by se nad tím zapřemýšlet) 2) to by bylo už zajímavé Furlingové by mohli bojovat s loděmi Ori a i proti Adrii, mohly by se objevit nové technologie a Daniela by osvobodily Furlingové (sám by nezdrhl) jenže to už není alternativní konec, ale půlka další povídky... |

(ale i to by šlo jen by se to muselo hodně dobře napsat
)
| no váhal jsem co napsat, ale aniž bych sem dával užití jedu a různých věcí...tak nepíšu jen ne nemají (to snad navíc i bylo řečeno v díle kdy Daniel mluvil s Furlingem |

a ano lidé ze země jsou na Terrus Atlantis