chtěl bys ilumináty? to bych si o nich musel zjistit bližší info, ale do budoucna s nima určitě nepočítám...(ale kdo ví, kam se na svých cestách dostanu )
Gosh, I'm proud of you, gentlemen. So what do you say we speed this thing up, hmm? Are you with me? All right, then. Let's get this thing over and done with. Let's put the hurt on Jerry. Let's pitch in. Let's raise the mission count to 35. 35 it is, gentleman. We're gonna win this thing. We're gonna win this fucking thing.
coldvel: mají, mrkni na 18 či 19 díl 10. série SG - byl tam Valin otec a Odyssea útočila na planetu, přičemž rakety vylétly ze spodních sil...zkusím juknout na net a nahodit odkaz
EDIT: zde je obrázek i s krásným záběrem na spoední sila
Gosh, I'm proud of you, gentlemen. So what do you say we speed this thing up, hmm? Are you with me? All right, then. Let's get this thing over and done with. Let's put the hurt on Jerry. Let's pitch in. Let's raise the mission count to 35. 35 it is, gentleman. We're gonna win this thing. We're gonna win this fucking thing.
Trošku mi přijde, že to nedomysleli... Mají 16 odpalovačů raket, ale nahoře... Takže chyba autorů... Leda že by dali rakety do pumovnice, kde je horizont... Ale zase nevím jestli by tu pumovnici Odyssea měla...
Četl jsem že jí má jen apollo a když se podíváte na ty rakety tak ty maj velmi divný desing protože normálně maj oražoví konec ale tyto modrý takže je tu další otázka,podle mě to je jiná verze horizntu na odpalování raket vesmír-země.
Věděli do čeho půjdou. Nebyl by takový problém tam připíchnout na rychlo něco pro pár střel, které nebudou normální raketky, alespoň podle vzhledu si to myslím. Tady ty zlatíčka budou rychlejší a pravděpodobně účinnější. Program Hvězdné brány už v té době nějakou dobu fungoval. Myslím si, že je tedy rozumné, když řeknu "Měli dost času i vědomostí, na vytvoření lepších střel." Normální raketa s kapkou naquadahu se dá sehnat lehce, ale po těch letech, kdy si všichni vylepšují štíty a další blbůstky, to prostě ztrácí účinnost.
daedalos na to možná kápnul...taky mě vrtalo hlavou proč jsou tak odlišné a přisuzoval jsem to právě jiné verzi (čili Vesmír-Země)...ale dalo by se o tom obsáhleji debatovat...
P.S.: to vážně nikoho netankuje, co Aschenové udělali s Hebridanem?
Když jsi napsal, že na Hebridan poslali chemické zbraně, tak je celkem jasné co se stalo ... Lepší otázka by byla "Co se stalo s Omegou, když na ni z Hebridanu byla otevřená brána."
No mě to netankuje jestli přežije asi těch pár set mužů z hebrydanu co si řikají pozemští vojáci Mitechell by mohl přežít v uzevřené 302 a zbytek by mohl Apollo trasportovat přímo k bráně.
Pokud nemají kolem brány štít, který zadrží vzduch, tak jim tam transport moc nepomůže. Z táborů transportovali pravděpodobně pár tisíc Serakínů. K tomu přičti Serrakíny, kteří bojovali. Jaffy, kteří bojovali a pak vojáky ze Země. I kdyby měli za prdelí Chucka Norrise, tak by se do té brány tak rychle nenasoukali.