1. časť 13 dielu prečítaná, tak sa môžem vrhnúť na rozbor.

Vojenská časť príbehu sa mne ako úplnému laikovi zdala úplne v poriadku, až na toho Chrisa, viem písal si že je to pol hrdina / pol horká hlava, ale aj tak v jeho veku majorom a urobiť až takú "blbosť"?? Ale inak z akčnej časti príbehu sa mi všetko pozdávalo.
Čo mi však nejde do hlavy prečo bin-Ladin šiel sám prevziať naqadach?? Ako čo tam chcel sám robiť?? Ani zďaleka sa mi na Hulka nepodobá ak chcel náklad vyložiť von z lode. A ak sa naň prišiel len pozrieť, tak fajn, ale ja osobne by som si minimálne 1 bodyguarda pri sebe nechal pre nepredvídateľný vývoj situácie, spojenec či nespojenec. ( Ibaže jeho verní služobníci nemali ani šajnu o geopolitickom rozdelení galaxie a všetko pripisujú jeho genialite???

)
Tak či tak zaujímaví diel, som zvedaví čo sa z toho vyvinie....
P.S.: Stále mi robia problém tie bomby. Ok, ak ich do miest pašovala LA, chápem tomu momentu prekvapenia (ale aj tam je to na tenkej hrane, ak by LA mohla bez detekcie pristáť hocikde na Zemi, prečo nezaútočili na elektrárne, vojenské budovy,... proste aby čo najviac ochromili Zem???), ale nechápem ako mohli civilný vedci z najviac technologicky vyspelých štátov nenájsť stopy naqadahu ako výbušniny (alebo, že by to bol len test a použité boli len "konvenčné" výbušniny

)