Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |

| Toto je spoiler!!!: |
A z brány vyletěl polonahej Zátilek (tielk v jedný ze zdejších parodií)s tyčovou zbraní v levé ruce v druhé ruce transparent nevolte ODS!! pod čímž by bylo napsáno Oddělení Destrukce Světa ![]() |
, takže na to ani náhodou nepřijdu. Držim palce ostatním| Toto je spoiler!!!: |
| v první části souvětí, je odkaz do minulosti, nebo jí nějakým způsobem připomíná, v druhé předpovídají budoucnost, která podle všeho (jelikož nikdo (tedy aspoň pochybuji)nezná onu minulost) není příliš růžová |
,ale jestli to chceš zkusit ještě s touto nápovědou, tak máš stále možnost, význam sem napíšu přesně za X dní a to v době vydání 09 
| Dávný Ásgarðr postihla katastrofa, kterou ani sami bohové nedokázali zastavit, a tak byli nuceni stáhnout se na Valhallu a přizpůsobit si jí pro své potřeby, ale… ako BSG a kobol kde zili bohovia spolu z ludmi ale cosi sa stalo a ludia boli vyhnani alebo ako to tam bolo povedane alebo ich ludia zradili ci take cosi tak presne si to nepametam (a preto sa atena hodila z utesu) |

)| Toto je spoiler!!!: |
| Jde mi jen o část souvětí, které v BSG je velmi časté první půlka souvětí odkazuje na minulost (připomíná,...) druhá předpovídá budoucnost je to oněco dřív než napsal Ice při svém prvním tipu ona narážka je je napsaná v Mléčné dráze (druhá od konce) ...napovím ještě trochu... |
| jedná se o cca 4 slova |
A hlavně potěší když se po dvou týdnech dostanu na net a můžu si přečíst hned několik dílů najednou.| Toto je spoiler!!!: |
„K jednomu ze světů Midgaru se začal přibližovat Ragnorak a tehdy bohové opět zasáhli nedává mi to moc smysl ale tohle tu ještě nepadlo ![]() |

| All of this happend before,and will happen again,again,again.... |
| tak svůj svět Asgarðr zničili a nahráli na něm svůj konec ako v bsg keď nahrali cylonom v uvodnom filme ze ich lod nuklearne vybuchla |