Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 13.8.2007 - Malé detaily o závěru série

13.8.2007 - Malé detaily o závěru série

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 13.8.2007 14:11:53
Martincz Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

bývalá žena Shepparda? to sme na to zvědavej, to zas bude něco.. Ta Episoda s Mckeyem, Sam a Kellerovou bude určitě otom že Mckey bude chtít Sam a Kellerová bude chtít McKeye :-D už se těšim na 4 sérii :-)

Příspěvek 13.8.2007 16:02:20
Vala Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Teda to sem zvědavá co bude Johnova exmanželka zač :evil:

Příspěvek 13.8.2007 17:34:14
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

:x No ještě jsem ji ani neviděla a už je mi nesympatická!!! Aha už vím proč, protože je bývalá žena, jak mohla proboha nechat tak skvělého muže, jako je John Sheppard??? :shock: Doufám, že ji nebude John oprašovat a že bude pěkně protivná..na první pohled mrcha!
After hard working I like hard playing

Příspěvek 13.8.2007 17:41:21
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jasně, sheppofilky :lol: To jsem čekala, že si z celé té zprávy vyberete zrovna tohle :lol: Japa tě napadlo, že ona nechala jeho? :wink: Třeba to byla jeho vina? Voják, neustále pryč...? :wink: Chladnou hlavu a přemýšlet, dámy 8)
Já se spíš trochu bojím té epizody Trio. Sice ji píše Martin Gero, který si jako jediný uvědomuje, že McKay může být normální postava a ne jenom komická figurka ke strefování, ale přece jenom, jakmile tam zahlédnu Sam Carterová, prostě zbystřím. :oops: Promiňte :oops:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 13.8.2007 20:01:29
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

to Klenotka:t :shock: Že by byl John tak nečestný a opustil svou ženu? Ne, ne! Ona je 100 % na vině. A pak zdálo se mi z posledního sneak peaku, jakoby fungovala chemie mezi Sam a Sheppardem. No nevím, zda bych tomu byla ráda, ale tak jsem to zachytila.

Příspěvek 13.8.2007 20:02:06
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Obávám se, že s otevřeným finálem by někdo už měl dopředu založit doménu Save Atlantis.com. I kdyby 4. řada byla nakrásně to nejlepší za 10 let Stargate, tak už byly zastaveny i jiné skvělé seriály a s tím plánovaným časem vysílání...

Mrs: Bylo by docela cool vidět, že v Atlantis nejsou jen Mirkové Dušínové a že na vinně byl Johnny ;-) Hmm, úplně mě napadá odpověď, proč to skončilo... "I'm not exactly a family type..." Wow, ještě lepší by bylo, kdyby neopustil jen ji, ale taky svého tehdy ročního syna. Hmm, rodinné drama.
Naposledy upravil Raynor dne 13.8.2007 20:05:46, celkově upraveno 1
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 13.8.2007 20:03:43
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Raynor: Musíme doufat, že se to nestane :wink:

Příspěvek 13.8.2007 20:10:28
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mrs: Bylo by docela cool vidět, že v Atlantis nejsou jen Mirkové Dušínové a že na vinně byl Johnny ;-) Hmm, úplně mě napadá odpověď, proč to skončilo... "I'm not exactly a family type..." Wow, ještě lepší by bylo, kdyby neopustil jen ji, ale taky svého tehdy ročního syna. Hmm, rodinné drama.

Ach to je tak kruté! To by neudělal, ledaže by nevěděl, že je v jiném stavu...no necháme se překvapit. Schválně , kdo tipoval správně! Ono někdy i to zlé může být čin ze zoufalství - kdy nakonec trpí hrdina a ke všemu ho všichni odsoudí a tak trpí dvojnásob. :wink: no to bylo komplikované vysvětlení. Ale myslím zkrátka, že tohle John v charakteru nemá naprogramované

Příspěvek 13.8.2007 20:43:39
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Mrs. Sheppard píše:
to Klenotka:t :shock: Že by byl John tak nečestný a opustil svou ženu? Ne, ne! Ona je 100 % na vině. A pak zdálo se mi z posledního sneak peaku, jakoby fungovala chemie mezi Sam a Sheppardem. No nevím, zda bych tomu byla ráda, ale tak jsem to zachytila.

:shock: Chemie? Ještě toho trochu....
Proč by musel být nečestný? Prostě vztah někdy nefunguje a vina je na obou stranách. A myslím, že Sheppard potřebuje něco, kde dostane trochu osobnost, a kde se dozvíme něco o něm. Přece jenom na to, že je to hlavní postava, toho o něm víme dost málo. Aby říkal jenom vtípky a šklebil se, to je na hlavní postavu dost málo, takže doufám v nějakou normální zápletku. Žádné drama nebo ukřivděná manželka. Třeba epizoda Cold Lazarus nebyla zrovna ta z nejlepších, ale manželství Jacka a Sarah tam bylo podáno pěkně. A tady by to mohli udělat podobně.
Dítě ne, to by si tam v 5. sérii (jestli bude) mohli otevřít školku. Jestli splní to, co měli původně připravené pro 4. sérii, že bude mít Rodney dítě s Katie, tak už by to mohli přejmenovat na VKV: SGA :)

A myslím, že ať už by měli schválenou 5. sérii nebo ne, cliffhangerem by asi končili stejně. Dost těžko by mohli odhadnout konec, měsíce před tím, než se rozhodne o další sérii. A pak, nemyslím, že by to zrušili, zatím je SGA hlavní tahoun. Otázka je, jak dlouho to vydrží.

Příspěvek 13.8.2007 21:09:49
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Právě proto, jaký je Sheppard akční hrdina si nedovedu představit, že ráno vstane, udělá snídani, vyspechne si řvaní dítěte, odjede na 10 hodin spravovat letadla na bezvýznamnou leteckou základnu poblíž bydliště, večer se vrátí, kvůli nedostatku času jen zkoukne v televizi nějakou kravinu, dá pusu své po-porodu-stále-ne-příliš-atraktivní ženušce a půjde spát. V noci ho pak probudí další řvaní a ráno znova. V pátek večer pak s kámošema skočí na jedno a o víkendu si možná zalétá, je přece pilot. Nad místníma rybníkama. A další týden totéž a totéž.

Přesně u něho mi prostě sedí, že kdyby byl ženatý, tak to ukončí on, prostě protože tohle není pro něho.

Ono je cliffhanger a cliffhanger, že. Když nám v závěru řady postřelí hlavní postavu, který krvácí v objetí svého syna na můstku lodi, tak je to něco jiného, než když řekněme začne v poslední episodě válka a v posledním záběru vidíme flotilu lodí letící do té války ;-)
Obrázek

Příspěvek 13.8.2007 21:22:44
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Raynor píše:
Právě proto, jaký je Sheppard akční hrdina si nedovedu představit, že ráno vstane, udělá snídani, vyspechne si řvaní dítěte, odjede na 10 hodin spravovat letadla na bezvýznamnou leteckou základnu poblíž bydliště, večer se vrátí, kvůli nedostatku času jen zkoukne v televizi nějakou kravinu, dá pusu své po-porodu-stále-ne-příliš-atraktivní ženušce a půjde spát. V noci ho pak probudí další řvaní a ráno znova. )

Fuj chudák chlap , kterému se tohle přihodí. A ta žena po porodu - jaká hrůza.Ty jsi určitě v noci neřval jako kojenec ....Někdo se narodí a hned je dokonalý :roll: Máš prostě štěstí!

Příspěvek 13.8.2007 21:35:04
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Aha, takže to změníme do toho, že jsem šovinista a nemám rád děti :lol: OMG. To je spíše o tom, že si nedovedu představit, že akční hrdina prostě bude žít život zombie, která ráno vstane do práce a večer se dívá na televizi. Život, který žije většina populace. Pokud je někdo dobrodruh, nebude mu to vyhovovat. Sheppard rozhodně je dobrodruh. A život dobrodruha ve tak nějak poněkud neslučuje s rodinným životem. Tečka.
Obrázek

Příspěvek 13.8.2007 21:35:09
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Teeda, tady se řeší Johnova ex-manželka a já tady nejsem.

Raynor: Akční hrdina John není (kam se hrabe na Schwarzeneggera:-) ). Je to normální chlap, který by klidně zvládl i tu rodinu. No, myslím, že se třeba ženil hodně mladej a prostě to nevyšlo, není to přece pak ničí vina. Prostě nenašel tu pravou. Pak by měl na rodinu času dost, je to jen otázka priorit. Navíc, to neznamená, že když má někdo dítě, že se musí vzdát svých snů a představ. Docela dobře se to dá skloubit dohromady, když se chce.

Klenotko, no co bys čekala, že si z toho, my Sheppofilky, odneseme???:-) Ale na tu epizodu se Sam se těším též a vůbec, těším se na všechny.... už aby to bylo.

Ajaj, tak jsem se právě zařadila mezi Zombie.... Krásný příklad akčního hrdiny dobrodruha Johna Crichtona na Tebe!!! Tam je pěkně vidět, že všechno se dá dělat zaráz:-)..

No, ale asi si počkáme, jak to bude v seriálu... jsem na to fakt zvědavá.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 13.8.2007 21:39:16
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Sny se s rodinným životem dají docela dobře zkloubit, pokud chcete být nejlepším tesařem v okolí, nebo nebo mít nejlepší pletené čepky ve městě, ale ne pokud chcete být vojenským pilotem nebo astronautem, zvláště vojenským pilotem na zahraniční vojenské misi.

On zrovna Crichton je akční dobroduh jako vyšitý. To, že si vzal akční dobrodruhyni je věc jiná :-)
Obrázek

Příspěvek 13.8.2007 21:42:30
Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

No a jsme u toho. Je prostě třeba si najít správný protějšek ... Pak i astronaut nebo vojenský pilot zvládnou rodinu i práci. Basta! :-)
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 13.8.2007 21:48:52
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Mám pocit, že jsme nějak mimo top topic. Tohle bylo o tom, že by bylo I-Klenotka-O a IMO cool, kdyby byla chyba na Sheppardově straně. Sheppard byl prostě mladý, chtěl dělat obojí ale nevyšlo to. Chyba musí být vždy na obou stranách. Ale nebojte se, jsme v Atlantis, ne Galactice nebo Firefly, nějaká snaha o drama nebo vykreslení ne úplně klaďáckých hlavních postav půjde stejně jako vždy do kytek.
Obrázek

Příspěvek 13.8.2007 21:51:02
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

OK, OK, ta novinka nebyla jenom o Sheppardovi :lol:
Částečně souhlasím s Raynorem, ale pěkně jste to vystihli oba. Prostě byli třeba mladí a tak zjistili, že to byla chyba a rozešli se. Ono by to vlastně časově i sedělo, když nad tím tak přemýšlím. Mrs. Sheppard prostě není schopna chladně přemýšlet, pokud jí někdo sáhne na jejího miláčka a přehání :) :wink:
S Raynorem souhlasím v tom, že když si je někdo vědom toho, že chce být třeba zrovna astronaut, tak by si měl/a rozmyslet, jestli se má ženit či vdávat, prostě se zavazovat, když je možné, že se jednou domů nevrátí. Ale to by nemělo člověka svazovat v navazování normálních vztahů. Sama jsem se nikdy takhle rozhodovat nemusela, ale třeba jednou budu. Těžko soudit, když člověk takovou situaci nezažil. Ale to jsem trochu odbočila. :oops:

Docela mě zajímá, jak "jiné" bude to finále. Má být pořád "big", ale hodně jiné. Nějak mě vůbec nenapadá, o čem by mohlo být. Ono se to dá těžko posoudit, když nevíme, co se stane ve 4. sérii a co bude finále předcházet.

Příspěvek 13.8.2007 22:00:30
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak finále Enterprise bylo taky jiné :lol:
Obrázek

Příspěvek 13.8.2007 22:06:01
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Fuj, to radši ani nevyslovuj :lol: Aby se nakonec nesplnilo to, co jsme říkali včera na srazu. Rodney se v poslední epizodě probudí a zjistí, že se všechno od Sunday nestalo a všechno se mu to jenom zdálo :)

Já myslím, že by se mohli zbavit jednoho nepřítele. Řekla bych, že něco proti Asuranům by vymyslet mohli.

Příspěvek 13.8.2007 22:10:03
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jasně, Rodney se probudí v hedvábném povlečení, vyjeveně vstane... polonahý samozřejmě. Slyší puštěnou sprchu. Příjde ke sprše, odhrne kryt a tam Beckett.
"Oh, Carsone, měl jsem ten nejdivnější sen!"

Co by se mi jako finále líbilo by bylo, kdyby nebojovali o město nebo Zemi nebo galaxii, ale o jednu postavu. Něco na způsob Common Ground, ale ve větším. Bohužel to vyžaduje hodně chemie a drama a nejsem si jistý, jestli by to zvládli jako dvojepku do finále.
Obrázek

Příspěvek 13.8.2007 22:19:42
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Mrs. Sheppard prostě není schopna chladně přemýšlet, pokud jí někdo sáhne na jejího miláčka a přehání :) :wink:

Tak nevím jestli to mám brát jako pochvalu, nebo jako pohanu. :roll: Jako Sheppofilka jsem se určitě vyznamenala a jako feministka jsem se naštvala :evil: ale na Raynora

Příspěvek 13.8.2007 22:21:29
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Mrs. Sheppard: To bylo jenom konstatování. :wink: Prostě mi ta tvoje reakce přišla až moc přehnaná, když ještě nevíme ani jak ta postava bude vypadat, co se stalo, jaké jsou okolnosti, ani herečka není známá, nevíme nic a ty už hned, že je to mrcha a je to její vina. To mi přijde jako trochu přehnaná reakce.

Raynor: Počkej, Carson ve sprše a polonahý Rodney....to nezní zase tak špatně :) :wink: Ale půlku ženského fandomu by to asi zabilo. :lol: O slasherkách nemluvě :)

Jo, ale přesně to osobní drama nebo tak, to mě napadlo taky. Takové malé osobní drama, ale ve smyslu "velké", že by to prostě bylo na pozadí něčeho většího. Nemusel by to být nutně boj o záchranu galaxie, Atlantis nebo velryb, ale třeba jenom záchrana jednoho člověka. Jenom nechci druhé Unending, kdy zachraňují loď plnou technologie a zkazí tak 35 minut celé epizody.

Příspěvek 14.8.2007 02:51:19
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Hmm, bývalá žena...jsem zvědavá, jak na ni on bude reagovat a jak budou reagovat ostatní. A při jaké příležitosti se vůbec setkají.

Velké a jiné finále? Hmm, bude tam nějaká ne tak typická věc? Sry, jim to moc nevěřim...což neznamená, že se na to netěšim. Finále jsou většinou supr (ne vždy, většinou).

Trio a píše ho Gero...hmm, tak pokud tam zrovna neumře nějaký dobrý charakter, tak by to mohlo být opravdu, ale opravdu pěkné. :D (jen doufám žádný...milostný trojúhelník...což myslim ale nehrozí...)
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 14.8.2007 05:57:40
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

to Klenotka: Ok! Musím zapracovat na své intoleranci k dosud neznámým manželkám hlavních oblíbených hrdinu :wink: ! Ale nemůžu si pomoct irituje mě jenom to pomyšlení... :lol:

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM