Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 29.6.2007 - Festival fantazie

29.6.2007 - Festival fantazie

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 28.6.2007 23:15:43
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 29.6.2007 16:43:52
Calleb Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

hmmm to je super ale ja tam zase nebudu :cry:
...Nothing ventured, nothing gained...

Příspěvek 02.7.2007 10:52:23
puffy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dufam, ze urobite nejaky poriadny rozhovor s Nyklom.

Příspěvek 02.7.2007 18:18:13
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak lidi uz bych tam byl, dneska sem dal autoskolu, mam motorku A i auto B, jedu vlakem do Chotebore a usnu, ted sedim v internet cafe v brne a cekam na vlak ktery jede ve 2,25 rano, takze zitra sem tam jak na koni, za chvilku zavrou a sinu to do nonstopu....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 07.7.2007 22:57:36
S.Carter Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak jsem právě přijela z Festivalu Fantazie a můžu říct, že to bylo super. Letos jsem tam byla poprvé s kamarádkou a fakt jsme si to užili. Přednášky byly zajímavé a David Nykl tam byl jako třešnička na velkém dortu :D Moc se těším na příští rok :wink:

Příspěvek 08.7.2007 00:49:35
Farley Airman
Airman

Odpovědět s citací

No tak jsem právě přijel taky.
Byl jsem tam taky po prve a uzasny. Nejlepsi byl David.
Po tom, co řikal na první přednášce mě napadlo mu jen tak neškodně říct o PoB, jestli by ho to nějak nezaujalo, jenže před něj přijdete. Najednou vidíte Zelenku metr od sebe, ztuhnete a jste rádi, že zplodíte celou větu. Asi jsem se před Davidem trochu ztrapnil. No snad jsem nebyl jedinej. :D
Jinak supr tupr.
Teal'c: "Where is rest of your team, collonel Mitchel?"
Mitchell: "Eaahmmm ... Actually it's still kind of SG-me..."
:-D

Příspěvek 08.7.2007 10:52:27
Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

No tak to ses měl ale já asi přijedu příští rok nebo zase ten další rok nebo taky vůbec ne. :cry: :cry: :cry:

Podle toho co mi zase vleze do hlavy. :(

Příspěvek 08.7.2007 11:32:31
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Taky sem přijela včera. Byla sem tam bohužel jenom na 2 dny, ale David byl naprosto dokonalej. Na focení sem měla číslo 61 a to že i po tolika lidech na mně dokázal bejt milej a usměvavej fakt vobdivuju.
Na FF sem byla poprvý, ale ta atmosféra a všechno kolem mi přišlo tak skvělý, že pokuť se dožiju příštího ročníku, určitě budu od začátku do konce :D
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Příspěvek 08.7.2007 14:07:25
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak já jsem taktéž konečně dorazila z FF - to "konečně" je tam jen proto, že mi zpáteční cesta trvala celkově 8,5 hodiny, takže jsem ráda, že po tomhle už sedím v pohodlíčku doma.
Na FF jsem byla bohužel jenom tři dny, nebot mi trochu trvalo se rozhodnout zda-li vůbec jet či nejet. Naštěstí jsem se rozhodla, že teda pojedu, čehož vůbec nelituju..příště mě už ani nenapadne některý den vynechat.. :)
David byl naprosto úžasný, a to i přesto co včera musel chudák vydržet..já teda celé odpoledne pózovat a podepisovat se, tak takhle veselá a usměvavá bych rozhodně nebyla..

Farley: Rozhodně jsi jediný nebyl. Já mu nebyla schopná ani celou větou odpovědět na jednoduchou otázku Jak se máš?.. :lol: vypadlo ze mě snad jen koktavé "super"... :)

Příspěvek 08.7.2007 16:37:16
Farley Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak vidíš, je nás víc. :-)

Na
http://lettersfrompegasus.blogspot.com/
už jsou ty fotky co David fotil na besedě. :-) Heh. Nečeši s tam diví, jak může existovat desetidenní CON. :D

Edit by Tar-ara: Odkazy prosíme do code.

Příspěvek 08.7.2007 17:16:20
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Woohooo, fotky!!! Jsem tam vidět :D - vůbec my z projectu :D :D :D
Ale to je rychlost... to jsem nečekala, že to tam dá takhle rychle. Paráda :D

A Festival - byl úžasnej. Jako vždy. Jen těch 10 dní hrozně rychle uběhlo. Ale bylo to super - vy, David, dabéři, nové i staré tváře, přednášky, kecání do nocí i za dne, šipky a kulečník, soutěže....a mnoho dalšího :D - prostě con. Jéje, to mi zase bude trvat, než napíšu report. A mám spoustu fotek a taky dost videí - což znamená spoustu mega dat :). Teď mám nějakou depku :? - sice je 10 dní víc než tradiční 3, ale...tím horší je návrat do Real World ...
PS: A v hlavně mi furt zní "manamana" a případně "Snape, Snape, Severus Snape..." :lol:
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 08.7.2007 17:28:41
einstos Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

pro ty, kteri nevladnou tak dobre anglicky - preklad podstatne casti Davidova prispevku na jeho blogu o FF:

Právě jsem se vrátil z bláznivého víkendu v Chotěboři, kde nyní končí po 10 dnech scifi-šílenství Festival Fantasie. Jak to lidi děláte? Úžasné! Úplně mě dostala oddanost a možná až vášeň fanoušků v ČR. Wow. Byl jsem uveden do kompletního přehledu všech českých hlášek doktora Zelenky ve všech epizodách, to vše s ohlušujícím potleskem publika. Potom byly prezentace. Hodinu za hodinou drobnosti ze Stargate, pečlivě připravené ve Photoshopu a Powerpointu a s komentářem. Byl jsem tam jen dva dny, ale byly velmi intenzivní. Až budu mít více fotek, tak je zveřejním. Ale do té doby - "velmy Vam vsem dekuju za prizen. Bylo to ohromne."
einstos

RT

Příspěvek 08.7.2007 17:43:31
Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak já se musím taky přidat. FF2007 byla opravdu jedna z nejlepších akcí na kterých jsem kdy byl. Nevím jestli to něco překoná, snad jen další FFko :lol: Opravdu, pokud se sejde taková perfektní parta lidí jako teď, tak to člověku strašně rychle uteče. (Nebo to je tím, jak jsme s klukama chodili spát v "šest" hodin ráno ? :scratch: :lol: ) Docela mě teď mrzí, že jsem už doma. Teď můžu jen sedět a maximálně si s váma pokecat na fóru nebo ICQ ale to neni ono. Moc se těšim, až tuhle super bandu lidí zase potkám.

K Davidovi: Je to super člověk. Obě setkání na besedách a potom i na focení byly moc fajn. Obdivoval jsem, jak dokázal rozdávat úsměv na každou stranu a ještě zvládal ty davy fanoušků.

K těm fotkám: No, koukám, že 3 a 4 řada plná samých známých tváří z SGA Projectu a RT :lol:

PS: Taky jste museli doma vysvětlovat, co si to pořád "broukáte" za melodii ? :lol:

Příspěvek 08.7.2007 19:00:46
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

skusila sem to,ale nebylo to pochopeno :lol:
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Příspěvek 08.7.2007 19:28:14
Shorty

Odpovědět s citací

:( FFko skončilo. :(

Ale byl to ten nejlepší zážitek!! :D Už ten rozjezd stál za to. Starosta, Vašek, Pavel... :biglol: Setkala se skvělá parta lidí. Pak to ponocování a usínánní v 6 ráno. :lol: :D A celebrity z RT - OlO a einstos. Skvělí týpci. :lol: Vůbec... všichnni, co jsem nově poznal byli skvělí. Prostě parádní zážitek. A už se těším na další.

EDIT: Manamana. :biglol: A tlačení párků bylo taky parádní, viď, einstosi. :biglol:

Příspěvek 08.7.2007 19:31:02
einstos Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

no jasny......

tlacim parky, tlacim parky...........David! Mluvim s Davidem! Dobrou chut kluci.........tlacim parky, tlacim parky........
einstos

RT

Příspěvek 08.7.2007 20:17:54
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Wow....tak to je teda David dost akční, že svoje pocity z conu zveřejnil tak rychle. Přečetla jsem si to a jsem ráda,že jeho reakce je tak pozitivní. Je to úžasnej člověk. Obdivuju, jak si dokázal na autogramiádě udržet dobrou náladu po celou dobu. Muselo to být pro něj hodně psychicky vyčerpávající a pak byl akční na druhé besedě. Je fakt skvělej.
A SGA projekt bude slavnej, je nás spousta vidět na fotkách :D
Dala bych si ty besedy klidně znova. David je fajn.
Docela mě dostalo, jak se lidi ze zámoří jeví, jak může být desetidenní con :D
Příště možná přijedu na celých deset dní, ale uvidim. Zase to budu určitě vědět na poslední chvíli. Ale lidi byli fajn a jsem moc ráda, že jsem je poznala. Bylo to supr a skvěle jsem si to užila.

Příspěvek 08.7.2007 20:53:48
Lordkolol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Škoda, tenhle rok sem tuto akci musel vynechat ale příští rok tam pojedu za každou cenu, už jenom pro to abych viděl Zelenku na vlastní oči. Muselo to bejt dokonalý ... Všem co tam byli moc a moc závidím ...

Příspěvek 08.7.2007 21:02:58
Hemi First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Wooohooo tak jsem taky zpátky :mrgreen: byla to naprosto dokonalá akce, která by mohla být ještě o týden delší... skvělá parta lidí, pořádnej program a David :D tak a teď vzhůru číst, co jste tu napsali :D
[img][http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.png]http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.pnghttp://[/img]

Příspěvek 08.7.2007 21:19:28
zavosek Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

program byl dost fajn (az na tar-ara istandil)--me to pripadne jak by tu prezentacku atak vsechno videla poprve..proste katastrofa byl sem na atlantis mytus a stargate a pak jeste natom pismu a proste obe dve hruza..ale besedy s davidem nyklem naprosta parada...to se povedlo...sice to fotografovani a podpisi byly dost drahy tak sem s nim dal jen fotos...
i love scifi my favourite serials are:
1:sg-1 & sga
2.farscape
3.battlestar galactica
4:firefly a 4400
5.futurama
6.babylon 5 & heroes
7.eureka
8.jericho
9.andromeda

Příspěvek 08.7.2007 23:20:09
Major General
Major General

Odpovědět s citací

zavosek: OK, tak ne všem se líbí vše. Ale ujišťuji tě, že jsem to skutečně poprvé neviděla a leccos o tom vím. Tím písmem pravděpodobně myslíš runové (na antickém jsi nejspíše nebyl). Atlantis byla určena těm, co si chtěli poslechnout o městu a neznají ho nazpaměť a ti, co ano, ti mohli sledovat mýtus. O mýtu toho lidi obecně vědí poměrně málo a detaily typu "akrotéria byla ze zlata" by je už asi nezajímali.
Runové písmo bylo ale určeno trochu těm hloubavějším. Na začátku jsem ho představila a pak ukázala, kde je v SG, jak a co je tam psané. Asi jsi prostě očekával něco jiného. Nicméně z ohlasů, kdy za mnou pak sami mě nepříliš známí lidé chodili a ptali se/chválili mi to usuzuji, že to tak špatné nebylo - pro ostatní. A pokud do toho zahrnuješ techniku, tak za tu jsem ani u jedné přednášky nemohla, to je jiná věc. Ale je to samozřejmě tvůj pohled na věc, já ti ho neberu. Myslím si, že jsem to, co jsem psala v anotacích, dodržela, tak jestli jsi z nich získal nějaký jiný dojem, řekni jaký a já se na to podívám.

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 08.7.2007 23:38:02
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Šla jsem si lehnout a zjistila jsem, že nemůžu usnout :roll:

Každopádně musím poznamenat, že Tar-ařina Atlantis byla moc zajímavá a docela mě štve, že jsem to nevěděla před zkouškou-profesor se mě ptal na Atlantidu :) Antické písmo je klasika a rozhodně je moc zajímavé vidět, kde je co napsané a Tar-ařiny "poznámky" k tomu jsou priceless :lol: . Na runách jsem byla až od půlky, za prvé, že mi to opravdu moc neříká a za druhé jsem se někde zasekla (už nevím kde, snad na baru). Technické problémy provázely většinu přednášek, bohužel. Třeba mně vypadly titulky a musím říct, že mě to doteď mrzí, protože jsou prostě lidi, kteří se ptají na titulky div ne k trailerům a koukat na celé kusy epizod je asi moc nebavilo :( Ale jsem ráda, že o Hewlettovi to vyšlo a dokonce mě asi tři lidi zastavili, ptali se na filmy, které jsem tam ukazovala a prý se jim to líbilo. To jsem ráda. :D Na druhou stranu o Pegasus conu jsem měla prostě jenom mluvení a neměla jsem moc "objektivních" ohlasů. Lidi vám řeknou, že to bylo super i kdyby se to naprosto pokazilo :)

Ráda bych poznamenala, že focení s Davidem rozhodně moc drahé nebylo. Opakuju se, ale připravte se, že kdyby přijel kdokoliv jiný, tak fotka by stála určitě aspoň 500. Myslím, že tohle rozčarování pramení z toho, že lidi prostě čekali něco jako "on je přece náš, nebude po nás chtít peníze", ale to je krutý omyl. David je Kanaďan, který umí česky, Čechokanaďan, navíc vázaný smlouvami a když jede na con, kamkoliv, pořád propaguje seriál, v kterém hraje. Ráda vidím, že je to pořád on, pohodář, normální člověk jako když jsem ho viděla naposledy. Docela hezky jsme si při tom focení popovídali a asi Páje něco pošlu za to, že se jí rozbil foťák :) I když tu poznámku o Hewlettovi si mohla odpustit :) :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 09.7.2007 01:41:52
Farley Airman
Airman

Odpovědět s citací

Abych pravdu řekl, přednáška o Hewlletovi byla úplně super a měl jsem v planu na tebe sehnat kontakt a taky se na ty filmy poptat. :roll:

Příspěvek 09.7.2007 02:50:33
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Zjistila jsem, že mám pár fotek na flashce, takže budu moci dříve zpracovávat. Ochutnávka (všimněte si Davida a Radka v pozadí ;-) + z interview :))

[img][images/thumbs/Tar-ara_S8000696_.jpg]http://i100.photobucket.com/albums/m32/Ist_Indil/S8000696_.jpg[/img] [img][images/thumbs/Tar-ara_S8000637.jpg]http://i100.photobucket.com/albums/m32/Ist_Indil/S8000637.jpg[/img]

Jo a taky mám pár videí a dokonce je to i slyšet. Samozřejmě kamera bude lepší, tak tohle takové "z jiného pohledu". A pak se samozřejmě nemohu opomenout zmínit, že mám i video, kterak jsme podepisovali tu fotku (very funny :lol:) a ještě z předávání (měla bych se naučit zapamatovat si, co píšu a ne to pak po sobě luštit na místě - viz to antické písmo ;-)).
Mno a ve foťáku mám samozřejmě spoustu dalších videí z nejen našich akcí, tak to se nebojte. ;-) (mám dojem, že například spícího Blacka, spícího Hemiho :twisted: , kulečníkovou kouli při samovolné otočce, hraní kulečníku, šipek, SG hry, kus nějakých přednášek....a mnoho dalšího a samo hafo fotek :)).

Příspěvek 09.7.2007 08:58:50
Aqua52 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ahoj lidi,
včera jsem se vrátila z Chotěboře a musím říct, že to bylo naprosto úchvatné. Byla jsme i vloni a letos to bylo ještě lepší. Přednášky byly skvělé. Kanada byla naprosto úchvatná, Klenotčin Pegasus Two byl opravdu zajímavý a není to jen takové to chválení jen tak mimochodem, moc jsem se bavila. Co se týká přednášek Tar-ary, všechny byly zajímavé, ale nejlepší byla snad Atlantis. Chtěla bych poděkovat všem, co připravovali program i těm, co se jen zúčastnili, protože díky těm všem byla na celém festivalu skvělá atmosféra, které ve mně snad ještě chvíli vydrží.
A pro ty, co jim ještě pořád zní Manamana v uších a mají rádi Office tu mám takovou malou ukázku:
http://www.youtube.com/watch?v=OQBNy83YwHI

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM