Tak jsem se taky přidal, 3618.
Tak dlouho to tu sleduji, tak jsem si řekl, že se zaregistruji a přibude mi další doba strávená u netu.
Shlédl jsem těch posledních pár sci-fi na Primě a opravdu to tam vypadá nadějně, kromě té zoufalosti před desátou

. Nova se zmůže max. na telenovely a seriály, které jsou mnohdy záhadným způsobem nejvýš ve sledovanosti v USA, ale mnohdy s kvalitou pokulhávají*
Některé lepší seriály hodí na Cinnemu (BS Gallactica), ale zmrví dabing (Valla či Mitchell mi připadali, že je dabovali puberťáci (sorry mladším 18 let, ale tady toto označení sedí)). BSG jsem viděl (4. řadu ještě ne) na STV1, když jsem shlédl kousek na Cinnemě, tak jsem se divil, jakýto hlas dali madam prezidentce (o něco vyšší než potřeba). Ještěže aspoň Teal'c neměl nepasující dabing.
No snad to Prima vezme, má tu takový zvláštní proužkový efekt(vodorovně tenké tmavé přecházející v tenké světlé).
*z nich sleduji Ztraceni, nemám rád tu fatalistickou linii, ale přesto to od 3. řady sleduji, sledoval jsem Andromedu než se plně vybarvila, pak jsem se na to nedokázal dívat, to už bylo jak Pokémon, Smallville je kousek nad hranicí sledovatelnosti kvůli jednoduchému ději a skoro propagandistické příchuti ...