Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 29.6.2007 - Festival fantazie

29.6.2007 - Festival fantazie

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 09.7.2007 13:43:12
zavosek Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tar-ara píše:
zavosek: OK, tak ne všem se líbí vše. Ale ujišťuji tě, že jsem to skutečně poprvé neviděla a leccos o tom vím. Tím písmem pravděpodobně myslíš runové (na antickém jsi nejspíše nebyl). Atlantis byla určena těm, co si chtěli poslechnout o městu a neznají ho nazpaměť a ti, co ano, ti mohli sledovat mýtus. O mýtu toho lidi obecně vědí poměrně málo a detaily typu "akrotéria byla ze zlata" by je už asi nezajímali.
Runové písmo bylo ale určeno trochu těm hloubavějším. Na začátku jsem ho představila a pak ukázala, kde je v SG, jak a co je tam psané. Asi jsi prostě očekával něco jiného. Nicméně z ohlasů, kdy za mnou pak sami mě nepříliš známí lidé chodili a ptali se/chválili mi to usuzuji, že to tak špatné nebylo - pro ostatní. A pokud do toho zahrnuješ techniku, tak za tu jsem ani u jedné přednášky nemohla, to je jiná věc. Ale je to samozřejmě tvůj pohled na věc, já ti ho neberu. Myslím si, že jsem to, co jsem psala v anotacích, dodržela, tak jestli jsi z nich získal nějaký jiný dojem, řekni jaký a já se na to podívám.

jelikoz studuji archeologii+historii tak neco o tom vim...ale o tu historii ani tak moc nejde...to se celkem dalo...spis mi de o to publikovani tech informaci..bylo to potichu,zadrhavani,ehm,hm,jakto bylo..?tak tak to asi bylo..,no tak..tohle se porad opakovalo.

taky sem se bavil s lidmi co znam a co tam byly a souhlasi semnou...

ale na druhou starnu...hodne lidi by to prezentovali mozna jeste hur,prezentace v powerpointu,taky nebyla spatna..

btw:rada na zaver:zkus priste si to radeji napsat , to oc hcces rict na pipir a radeji to cti...

promin jestli sem se te nejak dotkl,ale proste srovnavam..
i love scifi my favourite serials are:
1:sg-1 & sga
2.farscape
3.battlestar galactica
4:firefly a 4400
5.futurama
6.babylon 5 & heroes
7.eureka
8.jericho
9.andromeda

Příspěvek 09.7.2007 13:56:25
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

2zavosek: Tak si skus předstoupit před hafo lidí a mluv a uvidíš jak to je těžké!!! Omlouvám se že se do toho míchám ale takové ****** miluju kecu maji plnou **** ale aby něco udělali to ne.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 09.7.2007 14:01:07
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

zavosek: Ehm, nevím, ale zkoušel jsi někdy přednášet před plným sálem? Pokud nejsi profík, nebo exhibicionista, věř mi, že znervózníš a to pořádně... pak se celkem často stane, že ti vypadne text, nebo že nakonec všechno co jsi si naplánoval hodíš za hlavu a improvizuješ, protože ti prostě vypadlo co jsi si natrénoval...

Vím o čem mluvím- na gymplu jsme měli několik takových povinných akcí a přestože jsem tomu rozuměl skoro stejně jako odborník co tam seděl v komisi, protože jsem přečet ty samý publikace jako on, stejně jsem ze sebe těžko dostal co jsem chtěl říct- práci jsem měl tak dobrou, že i on koukal, ale prezentace nestála za nic...

Když je člověk na podiu- tohle si vůbec neuvědomuje, jen se modlí, aby už to měl konečně za sebou...
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 09.7.2007 14:44:46
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Já byla na všech Tar-ařiných přednáškách a všechny je shledávám poučnými. Obzvláště tu o antickém písmu. Jinak bych se asi těžko dozvěděla, co si antikové psali na konzole a obrazovky a to, že si psali věci stylu "Kde je můj pejsek" se pro mě stalo heslem po celý zbytek festivalu :D Ostatně ti, co se mnou mluvili to mohou potvrdit, že jsem si narážky na to, jaké byli antici lamy neodpouštěla :)
U písem bylo vidět, že se v tom Tar-ara vyzná a co se týče přednášky o Atlantis, spoustu věcí jsem o mýtu věděla, něco ne, takže něco nového to přineslo. O městě se nějak bavit nebudu, protože to snad tady známe všichni, ne?
Co se týče ústní prezentace, tak se to dá pochopit. Ne každý dokáže před plným sálem mluvit plynule bez zadrhávání. Navíc fakt, že před každou přenáškou se vyskytly nějaké technické závady, za něž opravdu přenášející nemohli, asi taky dost dobře vykolejí, takže neplynulou ústní prezenatci bych fakt omluvila. :wink:

Příspěvek 09.7.2007 15:18:25
Farley Airman
Airman

Odpovědět s citací

Také souhlasím. Ty přednášky byly pěkné, vtipné, poučné.
naopak když o tom člověk něco ví a chvíli taky mrkne do publika místo toho, aby jen četl něco z papíru, to na člověka taky působí líp.
Že to bylo někdy trochu tiché? No a co? Kdyby se při tom lidi neorozumívali bůbec, nebo jen šeptem, nebylo by co přeřvávat, že?
Navíc opravdu není lehk něco přednášet, když je na vás upřenejch tolik očí.
Já prostě žádnou chybu nevidím.
Teal'c: "Where is rest of your team, collonel Mitchel?"
Mitchell: "Eaahmmm ... Actually it's still kind of SG-me..."
:-D

Příspěvek 09.7.2007 15:52:41
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

pro:Colonel LAZYjohn & Jenda.SG-1:

tak jestli myslis prednasku ve stylu:sezeni na zidly pred notasem nekde v zadu v rohu a vetsinu casu se divat do notasu..tak opravdu takovou prednasku pred lidma sem nemel!!!

ale zase sem mel prednasku pro 250 lidi kde sem stal na jevisti s mikrofonem,reflektory na me..stal sem v prostredku,pred lidma kteri tomu vsemu co sem rikal rozumeli(topic:histriie a soucastnost)

a jinak sem hral divadle pred 500lidi...

proto kritizuji!!!

ale jinak prednasky mi neco pridala..sem si nemohl vzpomenout kdy se narodil platon :)

taky u prednasky atlantida -mytus sg..mi chybelo poznatky se sooucastnosti,ale uplne novy,treba laezy v mori atd..

pro Eleira:

tak na te prednasce sem nebyl jak sem psal byl sem pouze na tech 2..

a jeste nekdo napsal ze byly vtipn co sem tam 50 minut sedel jaksi si nepamatuju ze by se nekdo zasmal...

ALE SNAHA SE CENI!!!
2.farscape
3.battlestar galactica
5.futurama
6.babylon 5 & heroes
7.eureka
8.jericho
9.andromeda

Příspěvek 09.7.2007 16:09:21
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No tak nikdo ti samozřejmě neupírá názor na přednášku. Tvůj poslední příspěvek mi jen trochu naznačuje, že potřebuješ něco, na čem bys ukázal, jak bys to ty udělal lépe. Tak tedy do toho. Připrav si taky nějakou přednášku a ukaž Tar-aře, jak by to mělo vypadat, když se ti její přednášky nelíbily. My všichni se rádi necháme poučit. Ostatně máš v tom, jak čtu, bohaté zkušenosti, tak budeme příští rok čekat na tvůj příspěvek do programu :wink:

Příspěvek 09.7.2007 16:11:41
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Každý není takový :roll: "king" :roll: jako ty někdo přednáší jenom občas a taky nemají nato povahu a třeba studují jiný obor kde se moc nemluví před spoustou lidí ale hlavní je že se snaží něco připravit a vydávají ze sebe maximum to se CENÍ!! A když se ti ti nelíbilo měl si odejít najít si informace někde jinde!!

A i když přednáška třeba nebyla podle mého gusta tak toho člověka podpořím aby to bylo příště lepší a nebudu podrážet jeho sebevědomí a odrazovat ho když si s tím dal tolik práce.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 09.7.2007 16:13:02
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

zavosek: Za to, jestli to bylo občas hůře slyšet, se omlouvám. Nikdo se ale neozýval a já ze svého místa neslyším, zda je to potichu. Myslela jsem si, že s tím mikrofonem je to slyšet dobře.
Část informací, které mám a jsou známy, jsou pouze pravděpodobnostního charakteru, takže nechci říkat "takhle to bylo", když je to spekulace a nemusí to být pravda. A ehm mi tam prostě někdy vleze, nejsem profík, to je fakt.
Číst přednášku je asi to nejhorší, co bych mohla udělat. Možná to tobě vyhovuje, ale já nemám ráda přednášející, co to čtou. A nejen já, ale i lidi, se kterými jsem se o tom (nemyslím teď, ale dřív) bavila. To by si to člověk mohl už rovnou někde přečíst. I v radách přednášejícím na profesionální úrovni se říká - rozhodně nečíst. Zkušenosti mám třeba ze školy, kde profesoři čtou a čtou a lidi usínají a usínají, i když je to třeba i zajímavé. U přednášky je nutný nějaký kontakt (oční) s posluchači, protože to přednášející přednáší pro ně a ne pro sebe a když je třeba nějaký dotaz, je dobré tu ruku vidět a odpovědět a ne si povídat jen to své.
Reakce na přednášky vítám, protože mám zpětnou vazbu a mohu se poučit (a z minula jsem se i něčím poučila). Nad kritikou se zamýšlím a hodnotím, zda je to pravda a jestli to je názor, co sdílí více lidí (aneb ne všem se líbí vše).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 09.7.2007 16:15:00
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

pockat vy ste ZACALI HUSTIT DO ME...JESTLI STE DOBRE CETLI MUJ PRVI NEBO DRUHY POST..TAM PISU ZE VE SROVNANI Z JINYMI PREDNASKY (treba bsg nebo i sga)to bylo nic moc!!!nejhorsi z toho co sem videl!!!

---

to Tar-ara:..byl sem na prednasce o wrathech,kde to prednasejici pouze cetl..samozrejme to se mi nelibi,ale na druhou stranu to bylo plynuly,bez zaseku,bez toho ze nevedel co rict a ze pokazdym videu nerekl..tak...chapes..?

jelikoz zijeme ve scifi(sg..)spekulace by se aji hodili..na zaver..(ze se naslo pod morem nejake mesto s neznamimi sloupy..atd atd..ze by se asi mohlo jednat i o atlantis..:)

EDIT: Nepiš dva příspěvky pod sebe a používej tlačítko [img][http://www.sga-project.com/forum/templates/subSilver/images/lang_czech/icon_edit.gif]http://www.sga-project.com/forum/templates/subSilver/images/lang_czech/icon_edit.gif[/img]. Shorty
2.farscape
3.battlestar galactica
5.futurama
6.babylon 5 & heroes
7.eureka
8.jericho
9.andromeda

Příspěvek 09.7.2007 16:24:43
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak zase tu nechci vyvolávat žádné hádky ;-). Jak říkám, beru, když se to někomu nelíbí. Vítám připomínky. Jen žádné hádky ;-).

zavosek: Znovu připomínám, že nejsem profík. Přednášela jsem zatím jen na škole a na conech. A na conech je to uvolněnější, lidi vyžadují přátelštější a ne zas tak hluboce detailní rozebrání problému (tedy, většinou ;-)). Já v divadle nehraju.
K poznatkům v současnosti - přednáška byla zaměřena na samotný mýtus a prohlédnutí města. Zmínila jsem Theru, jako žhavého kandidáta. Na ostatní už prostě nebyl čas, i když bych měla co říct. Ale to by to muselo být na delší dobu nebo to zaměřit přímo na poznatky ze současnosti. Kdybych to ještě víc scukla, byly by tam už až příliš kusé informace. To kdyžtak na někdy jindy. Dokonce mi nezbyl čas (díky technickým problémům) ani na soutěž, kterou jsem měla připravenou.
Jistě, když se přednáška čte, tak je plynulejší. Někdo to rád, ale někdo zase ne - čtení. Podle mě je lepší přednášku přednášet a ne číst.
Mmch., s tím zasmáním - já jsem občas někoho zaslechla, tak jsem ráda :).

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 09.7.2007 16:32:22
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

jj vpoho.
to divadlo bylo jen jednou...moc se mi ot nelibilo...ale je to zkusenost...

me ta prednaska u tebe prave pripadala:jak me kdyz stojim u katedry a profesor me zkousi a ja sem tu latku videl jen kdyz sem si ji pred 3 dnama psal do notasu..nebo opisoval...

ale zase kdyz se tu problematiku naucim..tak uz to rikam plynule..
2.farscape
3.battlestar galactica
5.futurama
6.babylon 5 & heroes
7.eureka
8.jericho
9.andromeda

Příspěvek 09.7.2007 16:37:34
Major General
Major General

Odpovědět s citací

zavosek: Mno, v tom případě je mi to u tebe líto, ale jsem ráda, že ostatním se to líbilo.

Příspěvek 09.7.2007 16:40:19
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

tak jeste 2 kamosi cosem tam byly snema tam malem usnuli,,ze...

no a pak sme se bavili s nekym cizim no a taky oc kladne nemluvil...
2.farscape
3.battlestar galactica
5.futurama
6.babylon 5 & heroes
7.eureka
8.jericho
9.andromeda

Příspěvek 09.7.2007 16:43:36
Major General
Major General

Odpovědět s citací

zavosek: Mno, v tom případě nechápu, proč jste tam byli, když jste usínali, ale vaše věc. Jak jsem říkala já, ke mě zase přišlo několik lidí s pochvalou a otázky, takže já jsem spokojená :). Holt příště víte, kam nejít :).

Příspěvek 09.7.2007 16:46:40
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

proc?sg a sganejlepsi scifi serial,dale atlantida me vzdy zajimala,dale studuji dejak..a pak sem cekal vic no sak oni odesli ale ja zustal kvuli ocekavani ze prijde neco lepsiho..nebo neco co nevim vis..:)
2.farscape
3.battlestar galactica
5.futurama
6.babylon 5 & heroes
7.eureka
8.jericho
9.andromeda

Příspěvek 09.7.2007 16:47:03
Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Pokud můžu, tak bych se taky zapojil. Na FF jsem jel hlavně proto abych se tam setkal s lidma co mám rád, popřípadě si poslechl přednášku o tom, co mě zajímá. Jsme přece jen lidi a přednášející dělají přednášky proto, že se třeba zajímají o určitý téma a pak se svojí práci snaží presentovat ostatním. Nedělají to pro efekt, nedělají to proto aby je někdo obdivoval a pěl na ně chválu. Dělají to proto, že je to baví, dělají to ve svým volným čase, dělají to proto, že se s ostatními chtějí podělit o to, co je zajímá. Podle mě je hodnotit to jestli se někdo na svojí přednášce přeřekl nebo snad dokonce zakoktal docela "out" :roll: . Když jdu na přednášku, tak se chci něco dozvědět a ne kritizovat přednášejícího a hledat kde že to přesně udělal chybu. Někomu na přednáškách nešly titulky, někdo ukázky nespustil vůbec. Stěžuje si na to někdo? Mně osobně to teda nepřišlo jako nějaká zásadní chyba. S Aegirem a Shortym jsem byl na přednášce o Warhammeru kde přednášející vypadal, jako by jeho přednáška byla jedna veliká improvizace. Jen tak chodil po sále a mluvil o tom "svým". Ten kdo předtim nikdy neviděl Warhammer, tak neměl absolutně šanci pochopit o čem to tam ten "maník" mluví. To bylo myslím horší než to, že se někdo občas zakoktá. Tohle neni nějaká předhlídka profesionálních řečníků, kteří si celej tejden připravujou nějakou přednášku, kterou hodinu/dvě naprosto perfektně předříkaj před nějakou pochybnou komisí a pak jedou zase domů. Hodně lidí mělo na FF i "jinačí" věci na práci. Tar-ara měla třeba docela dost práce s přípravou SG hry aby se ostatní mohli bavit. Jednu svoji přednášku "málem" nestihla, protože se protáhlo focení s Davidem ... Ale nebudeme tady pitvat detaily. Já osobně obdivuju lidi co si pro ostatní připraví přednášky, protože to nedělají pro sebe ale pro ostatní ... Tolik ode mě k tomuhle tématu.

Příspěvek 09.7.2007 16:54:00
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Darth_RevanCZ:tak za technicky probelmy oni nemuzou...co v tech notasech bylo to tam bylo)ty prehravace treba-katastrofa je ohodne lepsich a kvalitnejsich)a titulky...obcas sem videl ze tam byly psany z hacky a carky(v nazvu titulkach),coz hodne programu neprecte,dale se mohli titulky prejmenovat na srt nebo na sub(koncovka pre to zase bylo pro program nezname)atd..

ale to se stava.ale ja sem tady mluvil o prednasce o tom jak to na me pusobilo..jak se mi zdalo ze to bylo pripravene..

oki..?chapete me..
2.farscape
3.battlestar galactica
5.futurama
6.babylon 5 & heroes
7.eureka
8.jericho
9.andromeda

Příspěvek 09.7.2007 16:55:06
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Ehm....jednoduchý poznatek. Taková malá zkušenost ze života, jak vidím, někdo jí nemá, tak se o ní podělím. Na přednášky na conech nás nikdo chodit nenutí, takže když se mi nějaká nelíbí a usínám na ní, tak sbalím saky paky a jdu někam, kde usínat nebudu. A pakliže tam zůstanu, tak si nestěžuju přednášejícímu, že jsem se nudila, poněvadž mě nikdo nenutil tam být. :D
Mě se například nelíbily přednášky o Kanadě. Je fajn, že holky byly v Kanadě a chtěly se podělit a zážitky a o to, jaký navštívily místa, ale opravdu sledovat něčí video z dovolený a ještě s mizerným komentářem nemusim ani na rodinných večírcích, natož na conu. Taky jsem na Kanadu šla jednou, v půlce jsem odešla a víckrát jsem na ní nešla. Nestěžuju si, že to byla špatná přednáška. Někomu se třeba líbila, jen mě prostě nesednul ten styl, jakým to prezentovaly. Nebudu jim říkat, že by to měly dělat jinak, protože to taky nemusely dělat vůbec s tim, že si do Kanady máme jet a uvidíme to, co viděly ony. 8)
Naposledy upravil Eleira dne 09.7.2007 17:06:20, celkově upraveno 1

Příspěvek 09.7.2007 16:55:51
Major General
Major General

Odpovědět s citací

zavosek: Ty znáš velmi dobře SGA, víš hodně o mýtu okolo Atlantidy - cos čekal? Tohle byla přednáška pro ty, co neznají nebo neví příliš o mýtu, popř., co si chtějí připomenout město. A těch (myslím s mýtem) je dost. Anotace byla snad jasná. Když to víš, tak je snad jasné, že se nic nového nedozvíš...

A nějak se to tu zvrhává - kdyžtak další připomínky do pošty nebo si o tom můžeme povědět na Speciálu.

PS: Titulky jsem měla v srt a je snad jasné, že tam budu mít háčky a čárky, když jsou české...

Příspěvek 09.7.2007 16:59:59
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

SEDEL SEM TAM PROTO ZE SEM CEKAL ZE SE O TOM NECO NOVEHO DOZVIM!!!!PROTO SEM NEODESEL !!

A AMOZREJME ZE SEM SE NECO DOZVEDEL NOVEHO byla to hodina a clovek nikdy nezna vse...ale oprvdu sem vetsinu vedel.

ja od te prednasce cekal trochu vic..vic spekulaci,proste me v tom chybelo i to scifi...

btw:nebyl nekdo z vas na prednaskach od BABYLON 5..bohuzel ten den sem nebyl na ff a zrovna na babylon sem se taky dost tesil...nevite nekdo neco blizsiho..?
2.farscape
3.battlestar galactica
5.futurama
6.babylon 5 & heroes
7.eureka
8.jericho
9.andromeda

Příspěvek 09.7.2007 17:35:24
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Já na Babylon šla, ale dostala jsem se jen na B5 vs Pán prstenů. To bylo fajn, slečna seděla na stole a mluvila s lidmi, bylo to formou debaty. Jinak jsem toho moc nestihla, což mě mrzí. Viděla jsem ale pár videí Behind the scenes, což bylo moc bezva.

Mně dneska přišly dva maily s kladnými hodnoceními přednášky o DH a na samotném FF mě ještě pár lidí vyhledalo, což je moc fajn, ale ráda bych taky slyšela něco, co vylepšit.
Mrzí mě, že mi na přednášce o Rodneym nešly titulky. Nejvíc mě dostávali lidi, co pak říkali "tos měla udělat tak a tak", ale aby se při přednášce zvedli a šli pomoct, to ne. Dokonce jsem se takhle později jinde utrhla na Tilliona, protože tenhle přístup se mi nelíbí.
Byla jsem na mysteryconu, o záhadných místech v ČR a musím říct, že i když to měl Veneficus pěkně napsané, tak to tam 20 minut četl jenom z papíru až mi padala hlava a šla jsem nakonec pryč. Takže ono při těch přednáškách, kde je víc obrazového materiálu než videí, je opravdu lepší mluvit a vidět do publika. Třeba můj pegasus con jsem říkala celý z hlavy a bylo příjemné se dívat lidem do očí a vidět, že opravdu poslouchají.

Souhlasím s Eleirou o té Kanadě. Když to Martja s Pájou na Sconu říkaly, že budou mít o Kanadě přednášky, chtěla jsem tam jít. Ale při prvním promítání jsem odešla v půlce. Bylo to jakoby někdo promítal rodinnou dovolenou bez pořádného komentáře. A prosté "tady se točilo tohle a tohle" mi nestačilo, protože jsem chtěla vědět, na jaký dům zrovna koukám a kde to vlastně je.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 09.7.2007 17:45:47
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

babylon vs lotr..?zajimavy..skoda zes nebyla navim,poteboval bych nejaky report abych vedel o co sem prisel a naopak..

tys mela jakou prednasku vubec..?pre Dh jaksi me ted nic nenapada.

stemi problemy s titulky atd..mas pravdu..
2.farscape
3.battlestar galactica
5.futurama
6.babylon 5 & heroes
7.eureka
8.jericho
9.andromeda

Příspěvek 09.7.2007 17:49:09
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Měla jsem tři přednášky-DH, McKay a Pegasus con. Příště si asi vezmu jenom DH a con (to přibude Pegasus Three). Na speciál asi nechám jen toho DH.
Jinak jsem přemýšlela ještě pak o přednáškách o nové postavě v SGA, dr. Keller a její herečce. Pokud si to nebude chtít vzít Hemi :) :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 09.7.2007 18:20:57
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Když jsi, Klenotko, nakousla ty technické záležitosti. Promiň, že jsem tam nešel a nezkusil pomoci, ale tyhle věci by se měly řešit PŘED přednáškou... a to není ani tak výtka pro tebe ale spíše pro organizátory. Když už se instalovaly anglický windows, tak to měl někdo zkusit. Pak by třeba nebyl milion problémů s tím, že nejde spustit soubory s háčky a čárkami v názvu. Stejná věc u tebe. Tam při přednášce o Rodneym byl tuším problém se špatně nastaveným BSPlayerem... ale to se taky mělo řešit předtím. A když už se to neřešilo, měl tam být někdo, kdo to vyřešit umí. Máš pravdu, měl jsem tam jít, ale pozdě bycha honiti... příště víš na koho se obrátit...
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM