Kód: Vybrat vše
http://uloz.to/xvuhdaP/the-first-stargate-edition-1-1-exeSledujte Edity na konci tohoto příspěvku pro nejaktuálnější informace!
Nazdárek lidi (tedy nejenom lidi XD),
když už si všichni dělají své SG hry, tak jsem se taky rozhodl začít
Začnu s jednoduchými hry a postupně se dostanu na složitější (budu se muset ještě hodně co učit). Jednu už mám skoro hodovou
Půjde o takovou "klikačku". Cílem bude "znič" co nejvíce nepřátelských lodí a netrefit se do spojeneckých
Pokud by se někdo chtěl připojit, tak určo pište. Mám v plánu do několika dnů dát první verzi a pak pracovat na updatech a společně s tím mám v plánu i takovou SG skákačku...Toť asi vše

Edit://
První verze hry
Zatím nic moc a bude to chtít ještě dost vylepšit. Co se týče grafiky, tak to je momentálně téměř vše, co dokážu Cíl hry: Zničte nepřátelské lodě nebo chyťte bránu. Pozor! Nestřílejte na lodě třídy Daidalos.
Ovládání: Myší.
Plánované updaty:
-Zlepšení grafiky
-Nové menu
-Vytvoření nápovědy
Odkaz na stažení:
http://uloz.to/xrzvv9M/the-first-stargate-edition-1-0-exeNápady pište do SZ. To samé ti, co by se chtěli přidat

Edit://
Ooo
(verze 1.1.)Odkaz:
http://uloz.to/xvuhdaP/the-first-stargate-edition-1-1-exeEdit:// (9.7.2012)
Připravuji update, který by měl být k dispozici cca do konce týdne. Tento update zásadně změní celou hru. Už to nebude jen jedna mise, která vlastně nejde vyhrát, ale ve hře bude mnoho misí s různými cíli.
Zde seznam plánovaných změn
-Nové mise
-Nové menu
-Nová grafika
-Nové lodě
-Možnost ukládání a načítání hry
-Další změny
Také souběžně s těmito upgardy pracuji na nové hře se StarGate tématikou. Půjde o 2D hru, kde budete hrát za jednu postavu a budete plnit různé úkoly apod. Hra ponese název (pravděpodobně) The Third! - StarGate Last Hope (určitě jste si všimly, že chybí hra s názvem The Second - s touto hrou jsem také začal, ale kuli práci na 1st a 3rd jsem tento projekt odložil na neurčito).
Poslední co asi ještě dodám je to, že samozřejmě pořád sháním dobrovolníky a pomocníky (pište do SZ)

Edit:// (10.7.2012)
Bohužel Vám musím oznámit, že datum očekávaného update (1st-sge) 2.0 se odkládá. Jedu zítra pryč a nemohu sebou vzít notebook.
A ještě jedna veselejší zpráva: Od hry 3rd-SGLH (možná už i od 1st-SGE a 2nd) bude hry provázet příběh.
Edit:// (22.7.2012)
Ou, no tak myslel jsem, že touhle dobou už budu mít update 2.0 pro 1st už hotovej a nahranej volně ke stažení. Bohužel jsem se, ale vrátil teprve včera, takže 2.0 můžete očekávat minimálně v pátek.
Další celkem důležitou zprávou je, že do Destiny Team (nic lepšího mě nenapadlo a chtěl jsem, abychom se nějak "jmenovali") jsem přijal pajase99, který mi bude pomáhat s grafikou
Tímto ho u nás (mě XD) oficiálně vítám
A těším se na další spolupráci a doufám, že ikdyž je první, který se k nám přidal, tak není poslední

Edit:// (25.7.2012
Tak pro nedočkavce jsem napíši aktuální postup.
The First - StarGate Edition (2.0.) = 45% - Bohužel teď přichází ta těžší část. Mam z 95% hotový systém ukládání a načítání her (včetně autosave), z 90% menu (po funkční stránce), 0% menu (po grafické části), 0% mise (vše je zatím pouze "na papíře" - momentálně řeším problém s postupem do dalších lvlů), 0-75% po grafické stránce celé hry.
The Second = 2% - můžu chodit do stran XD
The Third - Last Hope = 5% - Můžu chodit do všech stran a dokážu postoupit do dalšího lvlu. Pracuji na zbraních, nepřátelské UI a příběhu. Grafika taky nic zatím :/
Edit:// 28.7.2012
Chcete nějaký screeny z nového update? Napište si do komentů.

Edit:// 6.10.2012
StarGate: Battle of spaceship - 1st (1.5) = 90% - Už jen grafika.
2nd = konec, asi
StarGate: Last Hope = 10% Chybí grafika a zbraně. Asi nejdřív udělám nějakou beta verzi.