Takže - jelikož bych si ráda pro sebe objednala vstupenku co nejdřív (až mi přijde stipendium), tak dávám limit pro objednávání vstupenek na sebe do
konce června.
Po tomhle termínu už jen pro nejbližší lidi. Je mi líto, ale nechci to objednávat na pětkrát. Vím, že je poměrně brzo, ale tady to bohužel jinak nejde. Už takhle všechny ty vstupenky ponesou moje jméno (účet je na mě) a bude to vypadat divně.
Zatím tedy budu kupovat vstupenky pro:
Shial
Miss Tucker
(možná) Saavik
Kate, ty si ji objednáš sama nebo ne?
Chtěla bych poprosit lidi, kteří mají možnost platby kartou a můžou si tak vstupenku koupit, aby to udělali a nechtěli to po mně jen proto, že je to tak pohodlnější.
Co se týče letenky, tak nějak jsem počítala, že se domluvím já s Blancou a Shial (a Saavik), protože v tuhle chvíli jsou to ti nejbližší lidé a prostě jsem počítala s tím, že se nějak každý domluví mezi sebou.
Uzavírka na společné ubytování je
konec října.
Pak už má každý smůlu a bude si muset shánět ubytování jinak. A upozorňuju, že by bylo dobré, kdybyste se nějak rozdělili do dvojic, s kým chcete být.
Já pořád počítám, že pojede Saavik, ale jestli ne, tak se holky nějak určitě dohromady dáme

Většina z nás se zná osobně (a když ne, tak se s vámi znám aspoň já

). KATE.DANNY je severočeška a fajn holka
Fazulina ještě vyčkává, jestli nepojede Joe Flanigan

(já jsem skromnější, kdyby přijel Jason nebo Chris Hayerdahl

)
Ta mi pak slíbila pomoc při objednávání ubytování a to bych měla ráda z krku co nejdřív, protože před conem potom sehnat bydlení pro víc lidí bude problém. To bychom pak nemuseli sehnat ubytování vůbec, nebo jedině pak v hotelu Sheraton přes ulici a to by nebylo ani lepší, ani levnější.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.