Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 27.11.2007 15:25:28
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak jak jsem slyšela, tak cestou na Prahu od nás je na hlavní silnici něco rozkopaného a jsou tam kolony. Takže bychom se tady asi i měli dohodnout, kde sraz bude, protože aby tam banda lidí čekala na jednoho člověka (mě :D ) je trochu hloupý :wink:
Já bych řekla tak na tu druhou, to je takové pěkné číslo :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 27.11.2007 16:13:59
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Čas: Kolem té druhé je to dobré... Já v Praze, tak je mi to celkem jedno.

Místo: Já bych to uspořádal v té pizzerii Tučňák... (Alespoň myslím je to ta druhá, než ta s číšníkem-hovadem a hlasitou hudbou. Ta, kde byly skořápky v pizze.) Tam je chutno, tam je levno a tam je příjemně.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 27.11.2007 18:02:12
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Druhá vyhovuje :)

Ale to místo nevim kde je, minule jsem nebyl... udejte GPS 8)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 27.11.2007 18:27:53
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jenda: Mno já vlastně nic nedělal, to všechno zavinila McBeck! :)

Na sraz bych přišel...jenže taktéž mám v sobotu odpoledne menší rodinnou akci. Možná se zdržím v Pze i přes páteční večer, ale v sobotu ráno musím každopádně jet. Tak příště.
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 27.11.2007 20:10:36
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Já se připojuji ke Quinixovi s tím, že nevím, kde ta druhá pizzerie je, tak pokud by někdo třeba navigoval, nebo udal alespoň přibližný směr. Třeba se pak konečně projeví nějaká ta přirozená inteligence a najdu to :D
Jinak kolem druhé, beru na vědomí a pokusím se tam nějak tak dostat :wink:

Příspěvek 27.11.2007 20:20:21
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Kolem druhé, to mi snad vyjde.
Taky se připojuju k hloučku, který neví, kde je druhá restaurace...abych neskončila někde na opačné straně od cíle :)
Jinak ještě hlásím, že přijedu i s Džejn :wink:

Příspěvek 27.11.2007 20:31:05
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Takže jako nepražák doufám, že to bude správně:

http://www.mapy.cz/#x=133038864@y=135899056@z=16@mm=ZP@sa=r@st=sr@ssq=id:premise%20577805@sss=1@ssp=118018981_124946305_153080741_152520577@srq=route:50%C2%B04'17.892%22N,%2014%C2%B024'13.616%22E%3En%C3%A1m.%2014.%20%C5%99%C3%ADjna%201278/1,%20Praha-Sm%C3%ADchov,%20Praha%205

Tillion: Je to ono?

Příspěvek 27.11.2007 21:27:08
Major
Major

Odpovědět s citací

Tillion si myslí, že je to ono... (myslím si to na 95%)
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 28.11.2007 17:04:40
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ashrak_22: Je to ono :-)

stalker: Jen aby... ono se ne nadarmo říká: "tichá voda..." :wink: :lol:
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 28.11.2007 18:41:08
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jenda: No na obranu stalkera musím říct, že já za to rozhodně nemůžu. :D :oops: :D

Jak dlouho to v tu sobtu vidíte? Já jen, že možná bych se zvládla třeba i vrátit, ale ještě nevím, nevím, podle toho, jak to dopadne.

Tillion: Je možné, že jsem tě dneska viděla v městské knihovně a že sis ostříhal vlasy? Páč jsem ti tam dneska viděla jednoho klučinu tobě strašně podobného, jenže s kratšími vlasy, než máš ty...nebo než jsem posledně viděla...
Naposledy upravil McBeck.C dne 29.11.2007 05:15:23, celkově upraveno 1
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Příspěvek 28.11.2007 19:16:57
Major
Major

Odpovědět s citací

V knihovně jsem byl, v městské taky, ale ostříhaný jsem nebyl. Byl jsem na Lužinách... kde ty?
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 28.11.2007 20:07:30
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Takže abych to shrnul: Sobota 1. září, 14:00 v Pizzerii Tučňák.

Já jen abych nejel do tý Prahy nadarmo :)

Příspěvek 01.12.2007 20:11:41
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tak jsem asi první doma :D Sraz byl super, ale spoje v sobotu na houby. Ale pěkně jsme si s Ashrakem v autobuse popovídali :D Až tak, že z nás lidi okolo byli dost na větvi, hlavně ty dvě, co seděly před námi už na nás pak házely docela neuvěřitelné pohledy :lol: Ale mně to bylo jedno, takhle si hezky popovídat, kdy má člověk tu možnost? :wink:

Sraz byl super, hlavně ubrousko-tácková bitva :lol: Těším se na video :) A mám dojem, že až nás tam zase příště číšníci uvidí, asi nás tam nepustí :lol:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 01.12.2007 21:04:48
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Sray z super, bitva ještě lepší... Ale ta hudba, to by mohli do příště změnit :lol:

Klenotka: Právě koukám do SG sekce na lapiduchu, o tom, že jeste tam propagovali přívěšky sem teda nevěděl... Ale můžeš tohle nějak objasnit? :D
Musím tomu Quinixovi něco donést na sraz, za tu námahu. Mně to jednou stačilo.

Nějak se ke mně nic nedostalo. :lol: :lol: :lol:
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 01.12.2007 21:16:43
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Sraz byl super, díky všem za skvělej den - ubrouskotácková bitka byla skvělá :D
Doufám, že Tar-ara dodá co nejrychlejš usvědčující záznamy. Dorazila jsem domů a sotva mluvím, příště musím být míň ukecaná :lol:

P.S: - Klenotko, máš super avatar :D

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony