Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 23.11.2007 12:14:53
kutas Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

no tak ja bych urcite nemohl toho 1 jedu totiz na LAN party ale toho 8 klidne bych mohl prijit :)
nejlepsi dil SG-1 je 9x20 a nikdo mi to nevezme

Příspěvek 23.11.2007 18:27:25
Verones Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mě to taky moc nevychází, páč ty víkendy už mám plné, bez naděje že se uvolní :?
Tak ale určitě to nebude poslední sraz, tak si to každopádně hezky užijte 8)

A Stalkre: ty vážně pečeš cukroví?... spíš pomáháš, ne?- Jíst :)
Neodporuj pokušení! Všechno vyzkoušej a dělej to, co ti nejvíce vyhovuje.
Vidíte věci a říkáte, proč? Ale já sním o věcech a říkám, proč ne?
G.B. Shaw

Příspěvek 23.11.2007 18:47:54
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Dělám odborného poradce co se týče ochutnávání těsta, krémů, polev a konečně finálního upečeného cukroví, tudíž opravdu nemohu chybět :lol:
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 23.11.2007 19:37:59
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Mc, Ness: Škoda, že nemůžete.

Tak jak to teda vidíme? 1. nebo 8. Já mám pocit, že u nás už se 8. bude taky péct, ale na ten půlden se od toho určitě můžu utrhnout. Akorát že si doma nenechají vystvětlit, hlavně babička, že na určité druhy těsta, na kterých mi záleží, abych je dělala já osobně, nemá hrabat a celou várku cukroví mi zmrší. Proč to říkám? Protože mlela něco o tom, že by chtěla na jeden víkend odjet někam k tetě, tak že bych to sklubila s datumem srazu a vypalistrovala jí v době, kdy budu pryč i já :) :D

Stalker: Nj, tak takové testery mám nejraději, akorát se pletou. To vždycky dělal brácha, když ještě bydlel s námi. Mlátit je přes packy, takové ochomejtaly :lol: :)

Příspěvek 25.11.2007 18:46:23
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Takze potrebuju rozhodnuti, uz se mi do toho zacina neco tlacit, tak jestli ten sraz bude prvniho a ja si mam nechat volno, nebo to bude osmeho a ja nebudu moct prijet...

Příspěvek 25.11.2007 19:11:58
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Já jsem pro prvního. Osmého bych taky moh, ale už mám na prvního domluvené předání penízků za přívěšky ;)

Takže hlasuju pro 1.12. :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 25.11.2007 19:20:47
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Aha, tak já asi taky, no :wink: Ty dva projekty, co mám do školy, snad už budu mít tou dobou hotové, takže 1. prosince to určitě půjde. Takové pěkné datum. :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 25.11.2007 20:29:08
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak já možná pojedu příští týden kupodivu do Prahy na trochu delší dobu, takže bych se mohl stavit i na kdy-že-to-bude srazu... :-)
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 26.11.2007 03:32:03
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Hlasuju taky pro 1.12. :)
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 26.11.2007 08:42:11
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

stalker: Tak ty už mě nikdy nenecháš vyhrát v šipkách, jo? :D To říkalo mnoho jiných před tebou. :P :D A já jen říkám, že za těch 500 000,- bych si mohla pořídit i privát, ne že si ho pořídím. :wink: Já jsem přece křehká bytost, já nemám nervy na soudy. :oops: :D :oops: Mi stačí to programování, které zrovna teď provádím. :? Eh, malá odbočka.

Jinak souhlasím s Eleirou, takovéto pomocníky praštit přes paprčky plechem z trouby právě vytaženým....ale jinak nejsem vůbec agresivní :D :oops:

Což mi připomíná, že mi naši zakázali letos péct cukroví, takže já budu o Vánocích asi jen kopat do zdi z abstinence :cry: :cry: Nebo se snad najde někdo, u koho bych mohla péct...? :chef: :chef: :chef: :bounce: :bounce: :bounce:

Moc mě to mrzí, že se nezúčastním... :? :( :cry: Bohužel z jednoho se vyvlíknout nemůžu (1.12.) a z druhého nechci (8.12.). Tak se pěkně bavte a po Vánocích se na vás všechny moc těším. 8) (snad tu nebudou výmluvy typu "mám zkouškové"...)
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Příspěvek 26.11.2007 18:37:09
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

McBeck.C: Na to si můžeš najmout advokáta, který to za tebe všechno obstará... jednou zajdeš za znalcem v oboru (psychologem) a pak ti prostě jen přijdou peníze :wink: :lol:

stalker: Teda, začíná mě docela zajímat, co jsi tam vyváděl, že se bojíš, že bys dostal půl mega :lol:

je to na vás... když to bude 8., tak 1. vyrazím s rodinkou na Vysočinu, když to bude 1., pokusím se z rodinné akce vykroutit...
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 27.11.2007 08:29:34
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

takže prvního :)

Otázka druhá: V kolik? Navrhuju někdy mezi druhou - třetí?
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 27.11.2007 10:41:52

Odpovědět s citací

tak špatná zpráva- nevykroutím se :-(

Pokud nechci mít průšvih, tak se musím zúčastnit rodinné akce :-( je to dobrovolně povinné :?
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 27.11.2007 13:47:00
monopost Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tenhle vikend nemuzu, ten pristi bych mohl.
Tým SG-37,5
Generál Radegast po službě

[img][http://monopost.own.cz/sig3.png]http://monopost.own.cz/sig3.pnghttp://[/img]

Příspěvek 27.11.2007 14:00:14
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Quinix: na tu druhou,..... i kdyz me je to prakticky jedno, do Prahy pojedu asi na celej den...

Příspěvek 27.11.2007 15:25:28
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak jak jsem slyšela, tak cestou na Prahu od nás je na hlavní silnici něco rozkopaného a jsou tam kolony. Takže bychom se tady asi i měli dohodnout, kde sraz bude, protože aby tam banda lidí čekala na jednoho člověka (mě :D ) je trochu hloupý :wink:
Já bych řekla tak na tu druhou, to je takové pěkné číslo :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 27.11.2007 16:13:59
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Čas: Kolem té druhé je to dobré... Já v Praze, tak je mi to celkem jedno.

Místo: Já bych to uspořádal v té pizzerii Tučňák... (Alespoň myslím je to ta druhá, než ta s číšníkem-hovadem a hlasitou hudbou. Ta, kde byly skořápky v pizze.) Tam je chutno, tam je levno a tam je příjemně.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 27.11.2007 18:02:12
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Druhá vyhovuje :)

Ale to místo nevim kde je, minule jsem nebyl... udejte GPS 8)

Příspěvek 27.11.2007 18:27:53
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jenda: Mno já vlastně nic nedělal, to všechno zavinila McBeck! :)

Na sraz bych přišel...jenže taktéž mám v sobotu odpoledne menší rodinnou akci. Možná se zdržím v Pze i přes páteční večer, ale v sobotu ráno musím každopádně jet. Tak příště.
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 27.11.2007 20:10:36
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Já se připojuji ke Quinixovi s tím, že nevím, kde ta druhá pizzerie je, tak pokud by někdo třeba navigoval, nebo udal alespoň přibližný směr. Třeba se pak konečně projeví nějaká ta přirozená inteligence a najdu to :D
Jinak kolem druhé, beru na vědomí a pokusím se tam nějak tak dostat :wink:

Příspěvek 27.11.2007 20:20:21
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Kolem druhé, to mi snad vyjde.
Taky se připojuju k hloučku, který neví, kde je druhá restaurace...abych neskončila někde na opačné straně od cíle :)
Jinak ještě hlásím, že přijedu i s Džejn :wink:

Příspěvek 27.11.2007 20:31:05
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Takže jako nepražák doufám, že to bude správně:

http://www.mapy.cz/#x=133038864@y=135899056@z=16@mm=ZP@sa=r@st=sr@ssq=id:premise%20577805@sss=1@ssp=118018981_124946305_153080741_152520577@srq=route:50%C2%B04'17.892%22N,%2014%C2%B024'13.616%22E%3En%C3%A1m.%2014.%20%C5%99%C3%ADjna%201278/1,%20Praha-Sm%C3%ADchov,%20Praha%205

Tillion: Je to ono?

Příspěvek 27.11.2007 21:27:08
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Tillion si myslí, že je to ono... (myslím si to na 95%)
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 28.11.2007 17:04:40

Odpovědět s citací

Ashrak_22: Je to ono :-)

stalker: Jen aby... ono se ne nadarmo říká: "tichá voda..." :wink: :lol:
Albert Einstein

Příspěvek 28.11.2007 18:41:08
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jenda: No na obranu stalkera musím říct, že já za to rozhodně nemůžu. :D :oops: :D

Jak dlouho to v tu sobtu vidíte? Já jen, že možná bych se zvládla třeba i vrátit, ale ještě nevím, nevím, podle toho, jak to dopadne.

Tillion: Je možné, že jsem tě dneska viděla v městské knihovně a že sis ostříhal vlasy? Páč jsem ti tam dneska viděla jednoho klučinu tobě strašně podobného, jenže s kratšími vlasy, než máš ty...nebo než jsem posledně viděla...
Naposledy upravil McBeck.C dne 29.11.2007 05:15:23, celkově upraveno 1
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony