Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 26.2.2007 02:11:55
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

A nikdo mě nepostrčí a nepostrčí... ok, ale stejně jsem vám ten report napsala (čehož si koukejte vážit ;-)) (plánovala jsem kratší, ale není to tak hrozné ;-)).
Reportík ze srazu
Jelikož já a můj orientační smysl nejsme zas tak dobří přátelé (ve skutečnosti já chci být přítel, ale on má opačný názor), náležitě jsem se na sraz vybavila a obkreslila si mapku od metra. To, spolu s ujišťujícím se dotázáním místních, se ukázalo jako dobrý tah. Bohužel se mi podařilo nevšimnout si poměrně velkých znaků Tau’ri, které nakreslil Jenda.sg1 křídou na chodník (jak nám později řekl a ukázal). Nicméně jsem dorazila k restauraci a uzřela pár opodál stojících lidí. Vypadali trochu podezřele, takže jsem k nim zamířila a shledala, že jsem úspěšně oslovila lidi z fóra. Chvilku jsme postávali venku (proč vlastně?) a pak zamířili (po zkontrolování situace) dovnitř. Tam už byli taktéž někteří a zrovna se ládovali pizzou. Sedli jsme si k našemu stolu, ve tvaru Thorova kladiva (copyright by A.I.Ghost). Začalo kšeftování s DVDs, které pokračovalo, jak přicházeli lidé či jak se ještě na místě vypalovalo ;-). Chvíli po mě přišla Klenotka a byla usazena do čela. Ta mi krom již zmíněných datových nosičů (těch nejen mě) přinesla dlouho očekávanou podepsanou fotku DH (už visí…na zdi ;-)).
Mno, trochu to zkrátím, postupně doráželi další lidé, až se stůl naplnil a prošel úpravou – z Thorova kladiva se stal obdélník, který lépe vyhovoval potřebám komunikace ve větší skupině. Čas od času se zablesklo, když ta malá skříňka v mých, Klenotčiných a Kuťasových rukou sebrala někomu duši (poněkolikáté). I když nejnebezpečnější byl foťák v rukou Tillionových, neboť on a foťák… to je takový zajímavý vztah. Tillion je takový umělec (nebo si to alespoň myslí ;-)) a žádný vlas s kusem tváře, oko ani ucho není před ním v bezpečí (ehm, ale ty fotky, kde jsou rozmazané části tváří a pár vlasů na šedě rozmazaném pozadí do galerie dávat nebudu, stačily ty z conu ;-)).
A tak se povídalo a povídalo, někteří spíše poslouchali, někteří byli hovornější. Přeci jen nás bylo víc, takže se vytvořili nějaké ty skupinky, i když občas jsme prohodili pár slov i s těmi vzdálenějšími lidmi. O čem se to povídalo? O conech, o fóru, o seriálech, trochu i o SG, i když daleko méně, než jsem očekávala. Spíše jen tak lehce, aby se neřeklo. Naťukla se „problematika“ Sam v Atlantis, nicméně Markus se takticky stáhl (prozatím, doťuklo se to později) a já s Klenotkou jsme to tak nějak přešli. A povídalo se i o dalších věcech, však to znáte.
Bohužel Parapsycho nás opustil poměrně brzy a tak nestihl společnou fotku. Až jsem koukala, jak všichni ochotně vstali a stoupli si ke zdi (k focení ;-)). Nejprve jsem vylezla přes židli k výklenku u okna, abych vhodně umístila foťák (ano, provázeno pobavením okolí) a nastavila časovanou fotku. Zhodnotila jsem, že to nestačí a že to budu muset trochu nahnout, aby se tam vešly i nohy, ale pak jsme požádali tamní slečnu, aby nás vyfotila (mno, na té první ty nohy víceméně jsou).
Někdy poté nás opustil ještě LukArcher, který nemohl minout shození figuríny před nebohou ředitelku jedné školy.
Když čas pokročil, rozhodli jsme se opustit toto místo a jít jinam, kde byl kulečník i fotbálek. Zaplatili jsme (pěkně po jednom :)) a odebrali se metrem o tři stanice dále. Tam jsme zapadli do takového pajzlíku. Někdo šel na fotbálek, někdo na kulečník, někdo zůstal u stolu. Ještě chvíli jsem se s Klenotkou, Sopdet, Markusem a Kuťasem seděla u stolu a povídalo se, pak jsme se se Sopdet odebrali ke kulečníku. A.I.Ghost, jak jsme se dozvěděli, to hrál v minulosti závodně, tedy ze všech nejlépe. Sopdet zase poprvé, nicméně její styl byl opravdu…velice zajímavý. Já třeba hopky s koulí neudělám, Sopdet to ovšem zvládala pokaždé, se zvláštními otočkami na nejrůznější strany. Ale tak hned první zápas jsme vyhráli :). Pak jsme se tak různě prostřídali. Bylo to supr (i přes ten atentát zářivky na můj šťouch). Klenotka se hře opět úspěšně vyhla (já říkám přivázat, přikovat a strčit do ruky tágo, nemůžu ji ani na conech dostat na žádný hry ani na DDR :lol:) a pak musela odejít, aby stihla bus domů. Oni lidi už tak nějak v průběhu odcházeli.
Po kulečníku nás pár přešlo k fotbálku. Nejprv jsem nechtěla hrát (neumim to), ale ke konci jsem tak učinila. Monopost byl se mnou a bránil. Můj nejuspěšnější „útok“ vypadal tak, že jsem nadzvedla nohy figurek, aby nebránili střelám brankáře do sousední brány.
A to už se opravdu schylovalo k neúprosnému konci. Nakonec jsme zůstali já, Monopost, A.I.Ghost, Jenda.sg1 a Scorpio. Mě jel bus domů až za delší čas a kluci mě nechtěli nechat samotnou (to bylo velice milé). Prý by měli špatný pocit. Takže jsem zase měla já špatný pocit z toho, že je držím a pobízela je, ať klidně jedou, že mě nikdo neukradne. Nakonec se mnou chvíli počkali, pokecali jsme, nechali pláchnout metro, ale pak už jsme tedy jeli a kluci mě postupně opouštěli (jela jsem nejdál). Vystoupila jsem na Českomoravské, nějakou dobu vyčkala příjezdu busu (stál opodál a čekal, zatímco ti na zastávce mrzli :)) a vydala se vstříc domovu.
Tak tedy skončil sraz našeho fóra, první, když nepočítám cony. Z mého pohledu (a nejen mého ;-)) se vydařil. Tohle musíme opakovat častěji. Tedy díky všem, co přišli (ať mluvili či byli tišší (tohle musíte ještě vypilovat ;-))), bylo to supr. :D

Srazu se účastnili: Klenotka, Sopdet, A.I.Ghost, Monopost, Tillion, Jenda.sg1, Markus, Kutas, Scorpio, Razor (Anubis), Nameless, LukArcher, Parapsycho, a já (Tar-ara).
(Jména jsou udávána s velkým počátečním písmenem, neboť jsou to jména ;-)).

A ještě videjko, obkroužení stolu:
http://data2.edisk.cz/stahni/22736/S8000397.AVI_7.36MB.html

Pokud by chtěl někdo moje fotky v plné kvalitě (nebo spíš velikosti - foceno na 5 Mpx), tak tady:
http://www.filefactory.com/file/f81437/

---
Pomeranc píše:
Hele a pondělí, řekněme 12.3 by se asi nehodilo nikomu co? :) To bych náhodou v Praze měl být, jenomže je problém, že stejnak ještě nevím, jestli a kdy budu mít volný čas. Máme totiž ze školy naplánovanou exkurzi, jedeme tam v pondělí ráno a zpět v úterý odpoledne. Škoda, že to je pondělí no.

Mno, jestli by ses vůbec zdržel. V pondělí teoreticky osobně nic nemám (krom školy). Ale jestli by byl někdo další ochoten...?
Naposledy upravil Tar-ara dne 26.2.2007 14:08:33, celkově upraveno 1
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 26.2.2007 05:23:59
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Caprica seconds! Já bych ochotnej i byl. To že bych patrně dorazil v plné polní na taneční už je jen drobný detail.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 26.2.2007 09:57:01
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

To Pomeranc: Což o to, když budeš toho 12.3. mít čas, tak já si ho taky udělám. Bydlím přímo v Praze, takže to pro mě není nějaký veliký problém.

To Tar-ara: Pěkný report, jenom malá poznámka k mé osobě. :wink: Ano, v té pizzerii jsem se, jak si barvitě napsala, "takticky stáhl", ale to proto, že mluvit před 13 lidmi není zrovna můj šálek čaje. Lidé, kteří jsou od přírody společenští jako třeba Tillion či Klenotka, tohle asi nikdy pochopit nemůžou, ale na Klenotčino:"Markusi, proč nemluvíš?" v tu ranu se na mě otočí skoro všichni lidi, asi dlouho nezapomenu. :) Nehledě na to, že většina je proti přechodu Sam do Atlantis, takže bych to obhajoval jen velmi těžko. Ale když jsme přešli na kulečník, tak pokuď vím, jsem se k tomu vyjádřil dostatečně. Kuťas a Klenotka mohou potvrdit.

A k tomu, že spousta lidí byla potichu. Tak se trochu zkus vžít do situace lidí, kteří byli na srazu poprvé. Většina se na vlastní oči nikdy neviděla, nehledě na to, že to základní jádro se tam znalo a bavili se dost často o věcech, ke kterým se nováček mohl vyjádřit dost těžko. Viz. festival fantazie, spaní ve spacácích... :wink: Doufám, že příště nebudu tak zakřiknutý, ale jsem už prostě takový. Když se bavím s jedním člověkem, tak jsem vyloženě ukecaný, ale čím víc lidí přibývá, tím víc se moje výřečnost zmenšuje. Jsem trémista a jiný už asi nebudu. :(

Příspěvek 26.2.2007 11:32:53
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Pondělí 12.3...hmm, já bych teoreticky mohla, jen nevím, jestli mi do toho nevleze nějaký test nebo tak. Teda já test stejně psát budu, ale od deseti dopoledne. Takže, bych z Ústí mohla jet rovnou do Prahy (hodinka a půl vlakem).
Dorazila bych teda buď kolem poledne nebo ve dvě odpoledne, ale dorazila bych :D
Takže já jsem celkem pro, jen by to bylo jen na pár hodin a ne na celé odpoledne. Ale hrozně ráda spolutrekkieho Pomeranče zase uvidím :wink:

Lidé, kteří jsou od přírody společenští jako třeba Tillion či Klenotka, tohle asi nikdy pochopit nemůžou, ale na Klenotčino:"Markusi, proč nemluvíš?" v tu ranu se na mě otočí skoro všichni lidi, asi dlouho nezapomenu.

:laugh: Promiň :oops:

No každopádně, až lidi začnete jezdit na cony, tak těch zážtiků nasbíráte dost a dost. Sedět doma u počítače a mluvit s lidmi přes fórum je sice fajn, ale nad osobní kontakt se stejně postiženými stejně není :wink:

A, ano, musím říct, že jsme si to s Markusem docela mírumilovně vyříkali (Sam v SG1), čekala jsem krvavější řež :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 26.2.2007 11:59:54
monopost Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

ja muzu a rad i prijdu :wink:
Tým SG-37,5
Generál Radegast po službě

[img][http://monopost.own.cz/sig3.png]http://monopost.own.cz/sig3.pnghttp://[/img]

Příspěvek 26.2.2007 13:18:51
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Ono je to tak, my máme na odpoledne naplánovanou tu exkurzi jenomže vůbec netuším v jakém čase a jak dlouho to bude trvat, doufám, že se mi to podaří zjistit. Takže se to blbě plánuje, viděl bych to tak, že kdyby vy jste nějaký srázek měli, tak já bych se pak podle aktuální situace pokusil přijít. :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 26.2.2007 13:49:27
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Markus: Promiň, to, co jsem napsala, jsem nemyslela nikterak zle a je mi líto, jestli to tak vyznělo :-(. Pokud jde o tu málomluvnost (tak tys docela mluvil s Kuťasem, pak v tom baru i s dalšími), samozřejmě, že chápu, že se takováhle grupa lidí hned nezačne vesele o všem se všemi bavit. Ti, kdo se znají, mají výhodu. Já taky nejsem moc hovorná osoba, to jen, když se dostanu do té správné společnosti. Ani bych neočekávala, že budou všichni furt mluvit.

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 26.2.2007 14:01:01
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tar-araNemáš se za co omlouvat. Já jsem si to nijak zle nevzal, jen jsem chtěl ten report trochu doplnit. Takhle to malinko vyznělo, že jsem se o Sam hned přestal bavit a pak už jsem byl zticha až do konce. Tak jsem chtěl podotknout, že v baru, když jsme se rozpadli na menší skupinky, což bylo naprosto super, už jsem se bavil normálně. Jenom v té pizzerii jsem si připadal trochu jak ve škole. :)

Příspěvek 26.2.2007 14:11:10
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Markus: Napsala jsem menší dodatek, tak to už tak špatně snad nevyzní ...doufám...

Příspěvek 26.2.2007 19:48:10
Sopdet Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Reportík ze srazu
Ještě chvíli jsem se s Klenotkou, Sopdet, Markusem a Kuťasem seděla u stolu a povídalo se, pak jsme se se Sopdet odebrali ke kulečníku. A.I.Ghost, jak jsme se dozvěděli, to hrál v minulosti závodně, tedy ze všech nejlépe. Sopdet zase poprvé, nicméně její styl byl opravdu…velice zajímavý. Já třeba hopky s koulí neudělám, Sopdet to ovšem zvládala pokaždé, se zvláštními otočkami na nejrůznější strany. Ale tak hned první zápas jsme vyhráli :).

....takhle taktně by to nikdo jiný nenapsal :D :lol:
Lennier and Vir will share a beer and watch Adira disappear

Hej

Příspěvek 26.2.2007 20:16:38
Parapsycho Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jaktože tam nejsou. "Hadej čí ucho to je" "Nebo čí chlupaté lítko se tam schovává:)" :D :D :D
Nechť tvůj nůž praskne a rozdrolí se.

Příspěvek 26.2.2007 20:45:33
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Sopdet: No já si pamatuju na ten radostný výkřik od kulečníkového stolu, když ses konečně trefila :lol: Ale já nemám co říkat, já to taky neumím :D Proto se to ani nesnažím hrát :D

A.I.Ghost: Zdá se mi to nebo ty umíš opravdu všechno? :oops:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 26.2.2007 21:21:06
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Sopdet: To bylo nebo nebylo myšleno ironicky?

Klenotka: Neumíš? Na to je snadný lék - hraj ;-). Ono je fuk, jesti to člověk umí nebo ne, hlavně, když je sranda ;-).

Parapsycho: Neboj, ono jich ještě bude - někde jinde, někdy jindy :).

Příspěvek 26.2.2007 21:48:35
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tar-ara: nebylo, já to myslela vážně, fakt, dalo by se to říct o dost hůř :lol: ...jj, umí neumí, hlavně když je sranda :lol:

Příspěvek 26.2.2007 22:57:36
Major
Major

Odpovědět s citací

Ohledně kulečníku...
jojo... můj radostný výkřik byl po těch dvou trefách patrně nepřeslechnutelný. A Klenotko... YOU ARE NEXT.. :twisted:
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 27.2.2007 23:54:40
LukArcher Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Příště vás všechny porazím na halvu já :wink: teda jako me de kulecnik zasadne jenom kdyz mi nekdo da napít džusu s trochou vodky ale i tak...ehm..no asi bude sranda :) ale ne..opravdu bych zas nejaky ten sraz dal a slibuju, že se zdržim déle a už vás nebudu podvádět s figurínama :D

Příspěvek 28.2.2007 09:23:51
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Hmm, takže zatím předběžně platí to ponděli, jak přijede Pomeranč? Já že bych se pokusila tomu přizpůsobit rozvrh, aneb, čeká se, co řekne Pomeranč :)

Příspěvek 28.2.2007 11:57:54
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Co řekne Pomeranc, no hmm věc se má tak. Ptal jsem se toho inženýra co jede s náma na nějaký harmonogram programu a on "Já se nechám překvapit jako vy." :roll: Jenom vím, co se bude dít, kolem poledne první exkurze (ČNB) odpoledne druhá (nějaký pivovar, to bude veselo :D ) no a pak jak mi ing. řekl bude nějaká pařba, a spát budeme někde na nějakých kolejích :?:
Takže jsem se zase dozvěděl velké kulové. :roll:
Tak nějak předpokládám, že nás po tom pivovaru zavezou na ty koleje, a že pak teda budeme mít volno, tak bych za váma zdrhl pokud to půjde. Ale jak říkám, nemám tušení v kolik. A to ještě vůbec neřeším otázku, že se v Praze nevyznám a že bych vás musel prvně najít. :D
Nejlepší by bylo, kdyby jste si ten srázek udělali (nejlépe blízko nějakých kolejí, které snad ještě upřesním) a pak tam snad nějak někdy dorazím.
Komplikované jak žebřík. :D Je to na vás.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 28.2.2007 13:15:52
Aldy Airman
Airman

Odpovědět s citací

Vedle dobře známých a zavedených setkání fanoušků science fiction se letos poprvé uskuteční ve dnech 30. 3. - 1. 4. 2007 akce s názvem Scon (Praha, ulice Svatoslavova).

Na co se jako účastníci můžete těšit?

Organizátoři pro Vás připravili velice zajímavý a bohatý program. Hlavní slovo budou mít fenomény Star Trek, Star Wars a Stargate, ale i jiné, méně známé sci-fi série (Lost, BSG, Farscape, Firefly…), které jste na obrazovkách českých televizí určitě nemohli zahlédnout, nepřijdou zkrátka.

Na své si přijdou také vyznavači SF literatury, jelikož program Literární linie bude opravdu velmi obsáhlý, čekat Vás bude nejen Františka Vrbenská, ale třeba i Honor Harringtonová.
Nebude samozřejmě chybět oblíbené Dance Dance Revolution a jedinečná možnost zahrát si populární deskové hry se svými přáteli v příjemné atmosféře conu.

Přihlašte se na Scon právě teď a využijte slevu pro předem přihlášené účastníky. Stačí na stránkách akce (www.scon.cz)
do 11. 3. 2007 vyplnit elektronickou přihlášku. Na stejném místě najdete i aktualizované informace o programu.

Těšíme se na Vás!

Příspěvek 28.2.2007 19:15:48
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Nojo, my víme, že bude Scon :roll:

OK, lidičky, nějaká možnost, že byste mohli (aspoň někdo) v pátek? Mám volno (asi jediný den, zase jsem se přihlásila na brigádu), tak bychom mohli zkusit minisrázek. A tentokrát bych zůstala určitě nejmíň o hodinu déle :wink:

Příspěvek 28.2.2007 19:26:45
Major
Major

Odpovědět s citací

Velice, velice komorní :D

já mám v pátek čas přibližně od tří, půl čtvrtý...
patrně to bude na Andělu... někde najdem útočiště... zas tak moc nás asi nebude.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 28.2.2007 19:32:55
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Mno jo, Aldy to strká, kam může ;-).

V pátek já nemohu :-(

Příspěvek 28.2.2007 20:49:37
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

v pátek bych asi mohla...

Příspěvek 28.2.2007 21:08:06
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Hmm, no já bych jela asi vlakem, ať teda využiju ten jediný vlak, co mi tam jezdí...když už ho mám zadarmo :D Přijela bych ve dvě odpoledne, teda plus minus, tak spíš kolem půl třetí :) Potřebuju si ještě koupit jednu knihu do školy, měli by jí mít buď v Luxoru nebo Černé labuti. Tak to na ten Anděl stihnu akorát, dojdu si ještě do Dračího doupěte, kouknout se na nové knihy...jo, to bude fajn, hlavně vypadnout z domu. Kde bude sraz?

Takže zatím harém? :lol: Kdo ještě? Kdokoliv...prosím.... :lol:

Příspěvek 28.2.2007 21:14:49
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já si myslím, že to Tillionovi vyhovuje tak, jak to je. :wink: :)

Nu což o to, odpoledne by čas byl, ale asi bych se musel sebrat tak okolo páté, protože už jsem se domluvil s jedním kamarádem.

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony