Toto je spoiler!!!: |
- Hiro vs. Peter wtf, ne, že by proti sobě nemohli jít, ale po pár episodách náběhu na ten děj, ne takhle "Ahoj Petře, uhni nebo tě rozpůlím". - Peter si bez problémů cestuje do budoucnosti a nosí zpátky letáky, ale že by z tama zachránil tu holku, to se mu asi nechce, nebo co ![]() - Chudák Parkman se v dílu ani neobjevil, přitom Victorii našel i on; čekal jsem, že se tam potkají s naší dvojkou. - Sylar je prima, že sehnal přítelkyni, ale celý ten děj s ním a Mayou mi nějak uniká, o čem to bude. Jsem původně myslel, že její schopnost spojí s virem a Sylar (toužící spíše po moci než po likvidaci lidstva) se přidá ke good guys. - Adam snažící se zlikvidovat lidstvo, wtf, nějak nechápu. Jasně, lidstvo je zkažené, atd. ale čekal bych od něho nějaký lepší plán, než rozbít ampulku. - Vůbec by ty motivy mohli trochu více rozebrat. Společnost je jeden díl zlá, když zabije Bennetta, jindy je hodná, když zachraňuje životy. Totéž Adam. - Taky nechápu, proč Mohinder vůbec minule Bennetta střílel, když mohl namísto oživení Bennetta praktikovat oživení Boba... Mají zázračnou krev, ale Veronica Mars tajná agentka superkonspirační společnosti pozoruje z auta pohřeb a ani neumí s protézou nastartovat ![]() - Celý dnešní příběh Claire divný. Společnost, kvůli které se Bennett obětoval, najednou nemá problém nechat je jít (totéž udělali nepravděpodobně i s Molly). Kdyby Claire a spol. trochu zase utíkali a Společnost se je snažila dostat za každou cenu, dávala by oběť Bennetta větší smysl. Ultrapatetický pohřeb alespoň zachraňuje plán roztleskávačky zveřejnit schopnosti. - Copycat a Micah by mohli mít pěknou zábavnou episodu, ale v tomhle ději působí jejich quest za odznáčky a časopisy poněkud nepatřičně. Asi jako kdyby děj minisérie BSG někdo prokládal záběry z Přátel a snažil se nám namluvit, že ten děj spolu souvisí. |
3/5