Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Star Trek Xindi

Xindi

jeden z nejúspěšnějších televizních sci-fi seriálů, který snad ani nepotřebuje představovat...

Příspěvek 11.10.2006 20:15:37
bob 1 Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

souhlas souhlas souhlas už maj dost nahrábáno a kdyby neměli mužou si pučit ale prostě sou líný točit

Příspěvek 11.10.2006 20:29:42
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

To John T. Cooper: Studijím jde v prvé řadě o peníze, až pak je všechno ostatní (bohužel).

K Defiantu, viděl jsi celou DS9?
Toto je spoiler!!!:
Tak byl projekt obnoven, kvůli Dominionu a mimo USS Defiant jsme viděli i USS Valiant, a po zničení Defiantu dostane Sisko přidělenou novou loď třídy Defiant. Jak to bylo s výrobou této třídy lodí po skončení DS9 se neví.

Nevím jestli má Ent E regenerativní štíty v popisu lodi čtu Systém štítů s automatickou modulací, celková kapacita 5 737 500 TJ, nejsem si jistý jestli je to, to samé.

Sovereign class víc než dvakrát tak silná jako Galaxy, a proč ji dávali lodě Son'na zabrat? Protože používali zakázané podprostorové zbraně a navíc ve Vřesovišti. :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 11.10.2006 21:17:55

Odpovědět s citací

Vidím a jsem tomu rád, že tu má taky někdo dobrý přehled!

Pravda je, že neumím anglicky, takže jsem do posledka čekal u TDS9 na titulky, ale už se blížím k závěru.
Jde o to, jak se řeklo v ST 8 První kontakt, že Defiant je sice dobrá, ale přece jen lodička... Já mám na mysli opravdu pořádnou válečnou loď v barvách Flotily, něco mezi Galaxy class a Sovegrin... Jak říkám, fakt škoda, mohl by být další super ST seriál, tak nějak po NG, Voy a DS9, + - .
Jinak Enterprise E má opravdu regenerativní štíty, je to vidět ovšem v praxi jen jednou a to v bitvě v desátým Treku Nemesis.. Na můj v kus nějak pozdě.. Tolik přímých zásahů, kolik dostala tam, to už byla v devítce od Sonn´a dávno vyřízená... Tam Riker s Geordim házeli jádrem. Já mám devítku moc rád za ty hlášky typu: "Co uděláme teď?" - "Teď už nic, ale můžete se modlit. Warp jádra už nám jaksi došla.."

Příspěvek 12.10.2006 12:25:31

Odpovědět s citací

Enterprise-J bude mega loď

Příspěvek 12.10.2006 13:21:11

Odpovědět s citací

Enterpise J bude až na konci 25 století, ale to je ještě pěkná řádka písmen, která budou před tím. Picard je na Enterprise D a E. Dat má velet (podle románů; jinak asi těžko, když v Nemesis zařval!) eF-ku, ale ještě zvývá I a potm až J... Hmm.. myslím, že dost námětů na příběhy...
:evil:

Příspěvek 12.10.2006 15:18:09

Odpovědět s citací

mohli by aspoň natočit film s ENT stejný herci prostě vše stejné jako na konci 4.sezony a ten film by byl o válce s romulanama

Příspěvek 12.10.2006 15:55:45
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

No tak v seriálech možná byla jen jedna "válečná loď" Federace, ale řekl bych, že v EU Star Treku jich je daleko více.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 13.10.2006 13:23:20

Odpovědět s citací

EU star trek ?,???? co to je ?

Příspěvek 13.10.2006 15:26:22
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Expanded Universe.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 13.10.2006 19:02:24

Odpovědět s citací

to je ten kreslenej ??

Příspěvek 11.3.2007 13:42:21
athoscity Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Trochu se tu odbočilo od názvu topicu...

Otázka: Bylo v Enterprise řečeno, že všechny rasy Xindy aliance pochází z jednoho světa? Četl jsem to v tomhle topicu.
Obrázek

Příspěvek 11.3.2007 13:51:47
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Ano, všechny rasy Xindi pocházejí z jedné planety ta ale byla zničena. Teď žijí každý zvlášť.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 11.3.2007 13:56:32
athoscity Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Všimnul jsem si že některé druhy mají podobné výstupky na tváři, ale bohužel, mi tahle informace unikla. Jinak vím o zničené planetě Xindus. Díkes

A co tady byla otázka na to jestli jsou Xindy v budoucnosti členy Federace. Nemusí. Vždyť Worf je klingon a Říše není členem, ani Ferenginar není členem a Nog (?) je ve flotile.
Obrázek

Předchozí

Zpět na Star Trek