Zdravim, taky hraju betu, STO mam dokonce predobjednany a premejslim o tom dozivotnim predplaceni. Bohuzel mam zatim rozpoluplne pocity, grafika a vesmirny boje jsou dobry, ale docela me trapi zabugovanost hlavne pozemnich boju a taky to, ze ve hre toho spoustu chybi, a bojim se ze to neni z duvodu, ze nam nechteji vsechno pred ostrym spusneni moc ukazat, ale psis proto ze to jeste nemaji, nebo je tam tolik chyb ze to radsi vypli. Vcera jsem trochu zkousel klingony a tam je to mnohem horsi.
Pomeranc píše:
Tak USS Freelancer jsem někde poletovat viděl.

Já teda měl dneska čas, takže jsem trochu hrál. Nevíte někdo, jak se hraje ta mise o suroviny v Neutrální zóně? To je ta, kde je hromada borgských krychlí a máte za úkol oskenovat 8 borgských zařízení abyste si kalibrovali zbraně. Když jsem tam byl já, tak jsme tam byli jen dva, ale nikde jsem nenašel ty zařízení a bojovat proti takové armádě krychlí ve dvou je prostě sebervažda.

Jestli jste to náhodou někdo hrál, tak dejte vědět co a jak.
Btw. mé jméno je Kumar a USS Vokau.

myslim ze jsme spolu delali nejakou misi
Jmeno: Tyraxor
Lode: USS Lancaster, USS Sumatra
Hraju vetsinou od 6 hodiny, tak se kdyztak nekdo ozvete.
Co se tyce ty mise v neutralni zone, jak je tam spousta borgu, mam pocit ze ta mise neni kompletni, stravil sem tam asi hodinu s nekolika lidma a nemam ani jeden scan a to jsem se prostrileli hodne hluboko.