Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry Star Trek Online

Star Trek Online

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Příspěvek 17.1.2010 18:14:36
Lord_of_war1 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Hele lidi muzete se tam ted prihlasit ja teda vubec ne jinak moje jmeno Ashley :D a lod freelancer. :D
Pravda a svoboda jsou věci, které si nalháváš abys si v noci usnul.
Nic sem necítil. Zemřel jsem uvnitř.

Obrázek

Příspěvek 17.1.2010 19:45:23
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Teď se dalo přihlásit dost špatně, až na xx-tý pokus. Tak co, založíme flotilu ? :wink:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 17.1.2010 19:56:23
Lukec Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No řek bych, že server má kapacitu a jak ta je plná tak šmitec a přihlašte se později. Což by asi vysvětlilo ten hladkej běh oproti jinejm online hrám. Jinak k té flotile, proč ne. Jinak hra je celkem dobrá, ale trochu by to chtělo ještě zapracovat na grafice menu a volitelnosti kvality zobrazování. Pořád to menu není co bych od star treku čekal.
Obrázek

Příspěvek 18.1.2010 19:52:24
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak z flotily nic nebude, pokud se nás nenajde 5, což je minimální nutné množství členů..
Lord_of_war1: A jak se jmenuje tvůj účet ? Ať tě můžu jednoznačně identifikovat, ashley jsem našel asi tři.. :wink:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!

Příspěvek 19.1.2010 15:45:10
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Takze nejak tak jmeno je Ashley Kirk z U.S.S Freelancer kdyz to nepujde skus vyhledat jenox akorat nevim jak vas najit kde jo nebo jeste takhle Ashley@jenox

Obrázek

Příspěvek 19.1.2010 21:29:24
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Tak USS Freelancer jsem někde poletovat viděl. :D Já teda měl dneska čas, takže jsem trochu hrál. Nevíte někdo, jak se hraje ta mise o suroviny v Neutrální zóně? To je ta, kde je hromada borgských krychlí a máte za úkol oskenovat 8 borgských zařízení abyste si kalibrovali zbraně. Když jsem tam byl já, tak jsme tam byli jen dva, ale nikde jsem nenašel ty zařízení a bojovat proti takové armádě krychlí ve dvou je prostě sebervažda. :D Jestli jste to náhodou někdo hrál, tak dejte vědět co a jak. :wink:

Btw. mé jméno je Kumar a USS Vokau. :)
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 19.1.2010 21:40:38
Lukec Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No byl jsem tam taky a zrovna jak jsem páchal tu sebevraždu tak kdosi přiletěl a radši hned pak odletěl. Hned sem si vzpoměl na Q "neříkal jsem ti abys nikdy neprovokoval borgy?" Já bych tu misi nechal na později nebo zkusil naletět rychle a naskenovat v týmu jeden jako volavka a druhej skenovač. Jinak už jsme tu 4 lidi ještě 1 a můžem tu flotilu.
Obrázek

Příspěvek 19.1.2010 21:57:32
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Nevim jak vy ale uz by to potrebovalo zmenit lod ta zakladni miranda uz mi leze krkem :D a hlavne sem na ty lodi velitelem uz nekolik let tak chci prelozit sakra :(

Obrázek

Příspěvek 19.1.2010 22:22:49
Lukec Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jinak ještě pár kvalitních screenů co se mi povedlo pro utvoření si názoru o hře. Btw. Nevíte jaký jsou snakce za zničení lodi? Já myslím, že nic, teda alespoň mě nic nepostihlo zatím.

[img][./images/thumbs/screenshot2010011916010_1263936108.jpg]http://img200.imageshack.us/img200/8321/screenshot2010011916010.jpg[/img]

Obrázek

[img][./images/thumbs/screenshot2010011921091_1263936164.jpg]http://img685.imageshack.us/img685/3408/screenshot2010011921091.jpg[/img]
Obrázek

Příspěvek 20.1.2010 07:56:09
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Za zničení lodi zatím není sankce žádná (dej Bůh, už jsem exnul alespoň padesátkrát), ale po betě prý bude.. :roll:

Lord_of_war1: Tak jsem tě včera konečně našel, akorát jsem zase musel vypadnout.. :oops:

To all: Stačí se domluvit na čase, a můžeme klidně vyrazit na borgy, 4 lodě už snad dají alespoň dost času na provedení scanu. Teď jsem si pořídil novou loď, tak ji chci vyzkoušet. :twisted:

P.S., pěkné screeny.
P.P.S. Kdo je Daniel@Danik02 , nebo tak nějak ? :oops:

Příspěvek 20.1.2010 13:17:25
ardemon Airman
Airman

Odpovědět s citací

Zdravim, taky hraju betu, STO mam dokonce predobjednany a premejslim o tom dozivotnim predplaceni. Bohuzel mam zatim rozpoluplne pocity, grafika a vesmirny boje jsou dobry, ale docela me trapi zabugovanost hlavne pozemnich boju a taky to, ze ve hre toho spoustu chybi, a bojim se ze to neni z duvodu, ze nam nechteji vsechno pred ostrym spusneni moc ukazat, ale psis proto ze to jeste nemaji, nebo je tam tolik chyb ze to radsi vypli. Vcera jsem trochu zkousel klingony a tam je to mnohem horsi.

Pomeranc píše:
Tak USS Freelancer jsem někde poletovat viděl. :D Já teda měl dneska čas, takže jsem trochu hrál. Nevíte někdo, jak se hraje ta mise o suroviny v Neutrální zóně? To je ta, kde je hromada borgských krychlí a máte za úkol oskenovat 8 borgských zařízení abyste si kalibrovali zbraně. Když jsem tam byl já, tak jsme tam byli jen dva, ale nikde jsem nenašel ty zařízení a bojovat proti takové armádě krychlí ve dvou je prostě sebervažda. :D Jestli jste to náhodou někdo hrál, tak dejte vědět co a jak. :wink:

Btw. mé jméno je Kumar a USS Vokau. :)

myslim ze jsme spolu delali nejakou misi

Jmeno: Tyraxor
Lode: USS Lancaster, USS Sumatra

Hraju vetsinou od 6 hodiny, tak se kdyztak nekdo ozvete.

Co se tyce ty mise v neutralni zone, jak je tam spousta borgu, mam pocit ze ta mise neni kompletni, stravil sem tam asi hodinu s nekolika lidma a nemam ani jeden scan a to jsem se prostrileli hodne hluboko.

Příspěvek 20.1.2010 16:57:40
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Hmm zadal sem ty vase jmena ale nic musite to napsat takhle jako to mam ja Ashley@jenox musi tam bejt ten zavinac jinak vas nenajdu to vyhledavani ani nefunguje mi pride zadal sem vsecky vase jmeno a not found. Za co si sehnal novou lod .jestly mas nekde nejaky meni penize porad ja mam sotva 2000

Obrázek

Příspěvek 20.1.2010 17:12:12
ardemon Airman
Airman

Odpovědět s citací

to s tim zavinacem napisu az se dostanu do hry, coz bude bohuzel az zitra. Lod jsem na 11 levelu dostal zadarmo (meli by dostat vsichni), ale v ty dobe jsem uz kolem 20 000 mel a za to se da koupit dalsi. Penize mam prevazne z prodeje lootu.

Příspěvek 20.1.2010 19:50:01
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ono problém je, že když dáš toho hráče hledat, tak ho to najde pouze pokud je online.. :roll:
Loď dostaneš za symbolický 1 kredit.
Jinak, s Ardemonem je nás už pět, takže pokud všichni souhlasí, tak by bylo možno založit flotilu. Sice nevím k čemu je to dobré, kromě toho že si můžete zdarma darovat předměty a podobně, ale proč to nezkusit.. :sorry: Háček je v tom, že se nás tam všech pět bude musí sejít ve stejnou dobu, abychom tam byli jako tým, pokud jsem to správně pochopil... :wall:

Příspěvek 21.1.2010 08:19:50
ardemon Airman
Airman

Odpovědět s citací

ja jsem pro to zkusit, precijenom od toho je beta verze aby se to odzkouselo :P, ja ve hre muzu byt az odpoledne zhruba od 6 - 12. Pres den jsem v praci, takze bez sance.
-------------------
Dodatek kapitana:
Dneska nam trochu predelali updater a novej patch to sosa hrozne pomalu.

Příspěvek 21.1.2010 08:25:46
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak třeba bude stát za to..
Moje slova, od toho je beta, za zkoušku nic nedáme, a stejně nám to nakonec smažou a začnem odznovu. :(
Každopádně, co takhle pátek večer ? Nebo navrhněte možnosti, co Vám vyhovují.. :wink:

Příspěvek 21.1.2010 09:05:47
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Mě to určitě stojí za to, abych si to koupil. Jestli to ale pak budu hrát nějakou delší dobu to opravdu nevím, uvidí se.

Jinak včera vyšel na trekmovie pěkný článek o STO,vlastně jde o převzatou zprávu z oficiálního webu o stavu bety. Píšou na jaké vylepšení se můžeme těšit v nejbližším updatu a v plné verzi. :wink: Všechny ty věci zní jako opravdu znatelné vylepšení. :)

http://trekmovie.com/2010/01/19/sto-upd ... -the-game/
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.

Příspěvek 21.1.2010 09:25:06
ardemon Airman
Airman

Odpovědět s citací

Clanek peknej, a zda se ze na tom opravdu makaj, hodne se tesim na otevreni DS9.

Příspěvek 21.1.2010 09:50:40
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

792 MB ? Tak tomu říkám patch. Ta hra za zakoupení určitě stojí, obzvláště pokud opravdu nakonec dodají vše co slibují. Navíc MMO většinou dostávají další a další upgrady v průběhu svojí existence, takže je s největší pravděpodobností na co se těšit.. :yes:

EDIT: Tak nakonec jen 230 MB nebo tak nějak. Celkem se mi líbí ten nový design některých panelů. Navíc jsem našel vychytávku jako je music player, akorát nemám tušení jak ho donutit něco přehrávat.. :lol:

Příspěvek 21.1.2010 14:59:46
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

tak to zrovna stahuju 700 mb je docela dost takze doufam ze to zato bude stat. ta flotila je dobrej napad jinak ja jsem doma od 3hodin odpoledne ale neni to tomu kazdy den pevna doba je asi 5hodin.To bych tam mohl byt uz zapojeny ve hre.

Obrázek

Příspěvek 21.1.2010 18:52:50
Lukec Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Novej patch bezva. Jsem velkej fanda DS9 a proletět si kolem je nádhera i u Quarka a v OPS je to dobrý.
Obrázek

Příspěvek 21.1.2010 20:30:10
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Mě se teda nové úpravy taky moc líbí, všechno mi přijde že jsou změny rozhodně k lepšímu. Hlavně ta mapa to potřebovala, teď je super. :)

Pomerančova videotéka.

Příspěvek 22.1.2010 08:05:54
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Čistě informativní komentář. :oops: Co říkáte na první pokus o založení flotily, dnes, +/-18:30 ? Budeme muset vytvořit tým a možná se dostavit i na Sol. :wink:

Příspěvek 22.1.2010 08:42:27
Mirra Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak já rozhodně jsem zatím z STO nadšenej. Jako velkej trekkie si to vyloženě užívam :). Asi konečně vyměnin WoW...

Mmch, pokud by někdo hledal mě, tak nick Mirra, postava Terry, loď Tolkien...
Obrázek
Star Trek Atlantis vyšel Part VI 1x02
viewtopic.php?t=4621

Příspěvek 22.1.2010 09:07:44
ardemon Airman
Airman

Odpovědět s citací

Novy patch uplne supr, nejvic jsem si uzival DS9, tam sem pobihal asi pul hodiny, dokonce sem si zasel ke quarkovi na sklenicku Kanaru a chtel sem si i zahrat Tongo, ale ty stoly bohuzel funkcni nebyli :P

Co se tyce zalozeni ty flotily, ja tam budu, tak mi kdyztak napiste. Staci dat hledat "tyraxor".

PředchozíDalší

Zpět na Hry