Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry CS 1.6 vs CS:Source

CS 1.6 vs CS:Source

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Ktera verze hry je lepsi?

Counter Strike 1.6
29
36%
Counter Strike: Source
37
46%
camper strikera nehraju
15
19%

Celkem hlasů : 81

Příspěvek 20.10.2008 14:04:58
yzerman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

každopádně 1.6, prostě klasika :)

Příspěvek 20.10.2008 15:56:18
Fighter Airman
Airman

Odpovědět s citací

jj.CS 1.6 klasika.Hraju ho a bavi me.Davam jednoznacne 1.6 i kdyz vim ze Source je mnohem kvalitnejsi ale to je tim ze je mnohem nevejsi.

Příspěvek 20.10.2008 17:05:00
pip@ Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já hraju CS:Source...
CS 1.6 hraju jen občas ve škole (CS:S se mě, ani kámošům nevejde na flashku :D )

V podstatě je to to stejný, i spousta map je stejných, ale v mnohem hezčí grafice a mnohem realističtější....

Příspěvek 28.1.2009 14:37:14
LMDizajn Airman
Airman

Odpovědět s citací

Skoda ze tu nie je v ponuke CS 2D... Momentalne sme sa na to tak namotali v skole... Este keby to malo Stargate patch :P
--- MOZNO TU NIECO DAM --- :)

Příspěvek 12.1.2010 17:52:01
Shepard-35 Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

u mna je jednoznacne CS Source lepsiu grafiku si myslim... :) a aj keby nie nevadi. :D kuknite na Google screeny a porovnajte a mali ste zahajit hlasovanie ze ci hrate Zombie Mod alebo Normal Mod ja hravam zombie mod hravam taki server ze kde ta zabiju ako zombie respawnujes sa ako CT alebo T. :) keby ste chceli Ip na ten Server piste na ucet s menom : sturdik
:write: :write: :write: :)
Stargate Atlantis je Naj !!!

92% teenagerů poslouchá Hip-Hop pokud patříš mezi těch zbylých 8%, hoď si tohle do podpisu.

Příspěvek 06.11.2010 11:58:28
sheppard_john Airman
Airman

Odpovědět s citací

Kde se to dá stáhnout??

Příspěvek 06.11.2010 21:03:02
Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Jednou za čas hraju 1.6 s sg modem ale víc se mi líbí Source jak po hratelnosti tak po grafice ale celá hra nemá být o reálnosti ale o tom jak se v které hře máte zachovat a to proti botům v Source sem měl po hodině 120killů a 5mrtvej ale stejně je to lepší hrát s přáteli po síti.
AK-47 vážně prostřelí zeď a jsou i na internetu videa o průraznosti přes sklo apod. při jaké vrstvě to neproletí apod. nebo jestli se dá prostřelit "Neprůstřelné" okno nebo vesta.
StarGate Libertas(2.série)2x20http://ftltvshows.wordpress.com/category/stargate-libertas/1-serie-sgl/I have become your nightmare
Say good-bye to every thing

Příspěvek 26.11.2010 00:03:36
koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

source sem stáhl ale sere mě, že se mi to občas seká....notes mám dost dobrej a když mi u nějaké hry jen trošku padaj fpska na 40 /30 tak mě to nejvíc dokáže nasrat. jinak source opravdu dobrá hra....lepší, grafika, animace, skilly...chtěl bych tam slowmotion páč už jsem tam dal takový hustý killy, který sem ani nevěděl jak sem je dal....a krev skvěle stříká... 8)
ObrázekObrázek

Příspěvek 03.1.2011 19:17:19
Ronaldus7 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

1.6 hrajem ve škole a Source sem měl doma (pařil jsem je cca půl roku) a Sourcka jsou lepší, je tam méně bugů a je to celé takové méně "suché"
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.
Pukud tě štvou lidi co jsou rádi že zrušili SGU, hoď si tohle do podpisu.

Příspěvek 03.1.2011 19:24:21
Číba Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Příspěvek 25.4.2011 00:24:51
Xenty Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ja teda osobne CS nehraju vubec. Prijde mi proste v dnesni dobe, ze uz na tom nic moc neni. Proc hrat CS kdyz muzu hrat graficky pokrocilejsi CoD, ktere ma mody v podstate stejne, jen nabizi lepsi grafiku a vice zbrani? Ja rad ve hrach aspon trochu mirim... Ale samozrejme je to kazdeho vec, co hraje... Ja celkove nemusim strilecky. Ale kdyz uz, tak radsi CoD nez CS...

Předchozí

Zpět na Hry