Ravenous 

Slušné hororové béčko s Robertem Carlylem v hlavní roli. Mnou oblíbené prostředí divokého západu tady ale plně nevyužívá svůj potencionál.
Postavám tu není dán moc velký prostor, oblíbil jsem si prakticky jenom Carlyleho postavu a to hlavně díky herci.
Hudba byla místy hodně nevkusná. Například když Carlyle začne honit vystrašeného kněze, působí scéna spíše komicky (u
RCho "Run!" jsem se skutečně musel smát).
Příběh má spíš podobu povídky a s celým vyzněním filmu bych jej vážně řadil spíš jako epizodu nějakého hororového seriálu alá "Historky ze záhrobí", či jak se to jmenovalo. Místo Wendiga si navíc klidně můžete dosadit upíra (i když jsem velmi rád, že si bestie zachovala lidskou podobu a nebyla vykreslena jako chlupaté vlčí monstrum).
„Moralita, poslední bašta zbabělce.“EDIT: Kdybych dával numerické hodnocení, musel bych právě zvýšit. Právě ta nevkusně rozdělená hudba z toho dělá docela černohumorný filmeček. Pokud to berete vážně jen jako odreagovačku, pak rozhodně doporučuju. Ale pokud čekáte strašidelnou atmosféru, lekačky a skutečná jatka, budete zklamaní. Krve tu sice protečou hektolitry, ale jinak to není žádný horor. Možná se někdo ale bát bude, kdo ví.