Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Battlestar Galactica a Caprica Battlestar Galactica 1978( a 1980)

Battlestar Galactica 1978( a 1980)

Cyloni byli vytvořeni člověkem, stroje které měli pomoci lidem se vzbouřili...

Příspěvek 10.12.2006 20:03:03
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Kvůli tý epizodě (víceméně) na to koukám... chci znát ten kontext (viz 2x10 Pegasus), kterej je někdy důležitej...
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 15.12.2006 12:50:34
Zilas Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Wov tak jsem se dodival na celou BSG 78 a jsem nadsen. Jen skoda ze uz neuvidim puvodniho Starbucka a Apolla v akci :-(
Ale Richard Hatch hraje v nove BSG Toma Zareka tak treba si i neco zahraje i Dirk Benedict, uvidime. :D
VIVAT BSG 78

Příspěvek 15.12.2006 18:51:33
zavosek Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

ja se teprv ted zacinam na to divat :)a tesim se
i love scifi my favourite serials are:
1:sg-1 & sga
2.farscape
3.battlestar galactica
4:firefly a 4400
5.futurama
6.babylon 5 & heroes
7.eureka
8.jericho
9.andromeda

Příspěvek 27.12.2006 17:18:45
Fallen Angel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

puvodni galactica ma jen 24 epizod?

Příspěvek 27.12.2006 17:26:29
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

no ja jen vim ze ma 2 rady takze to asi bude vic nez 24 dilu
2.farscape
3.battlestar galactica
5.futurama
6.babylon 5 & heroes
7.eureka
8.jericho
9.andromeda

Příspěvek 27.12.2006 23:19:42
Deus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Zilas píše:
Wov tak jsem se dodival na celou BSG 78 a jsem nadsen. Jen skoda ze uz neuvidim puvodniho Starbucka a Apolla v akci :-(
Ale Richard Hatch hraje v nove BSG Toma Zareka tak treba si i neco zahraje i Dirk Benedict, uvidime. :D
VIVAT BSG 78

Dirk si asi nezahraje. Patří mezi GINO (Galactica In Name Only) fanoušky, kteří novou BSG neuznávají...

zavosek píše:
no ja jen vim ze ma 2 rady takze to asi bude vic nez 24 dilu

Druhá řada z roku 1980 se nepočítá, protože: 1.) to není nová řada, ale spin-off a 2.) Galactica 1980 neexistuje. Je natolik špatná, že jí fanoušci neuznávají...
''You Will Know the Truth'' - Battlestar Galactica: The Final Episodes

[img][images/thumbs/Deus_468x60vz9.gif]images/thumbs/Deus_468x60vz9.gifhttp://[/img]

Příspěvek 27.12.2006 23:24:54
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

jelikoz mam stare bsg 78 jen 3 dily ale stahuju dalsi,tak by me teda zajimalo jak je ta prvni rada ukoncena kdyz rikas ze druha rada je vedlejsi jakoby produkt?
2.farscape
3.battlestar galactica
5.futurama
6.babylon 5 & heroes
7.eureka
8.jericho
9.andromeda

Příspěvek 28.12.2006 00:27:02
Deus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Neexistuje nějaká 1. a 2. řada. Existuje "Battlestar Galactica 1978" a "Galactica 1980".

V prvním díle 1980 (ta se odehrává 30 let po 78 a z původního osazenstva zbyl jen Adama a Boomer) najdou Zemi a dál se hlavní hrdinové s dětmi z flotily maskují za skauty. Asi tak.

EDIT: Necituj příspěvek bezprostředně nad tebou. WiX
''You Will Know the Truth'' - Battlestar Galactica: The Final Episodes

[img][images/thumbs/Deus_468x60vz9.gif]images/thumbs/Deus_468x60vz9.gifhttp://[/img]

Příspěvek 28.12.2006 09:33:55
shadowsofevil Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Maskují za skauty :lol: . To asi nemělo moc velký úspěch :D
http://s1.bitefight.cz/c.php?uid=41729

Příspěvek 30.12.2006 05:09:59
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tedka jsem viděl 5 minut a moc mě BSG 78 nezaujala ,ale zkusím jí dokoukat.¨

Tak jsem to vzdal nevím proč ,ale nemužu se na to koukat asi je to tím že když na to koukám tak se mi to plete s normální galacticou :lol: ,ale přitom to chci dokoukat . :lol:

Tak jsem viděl první díl ten trojdíl docela to ušlo ,ale je to uplně odlišný a docela jsem se nasmál nějákej věcěm jinak mě dostal ten pozitivní štít.Ale kdyby mě nědo v 78 nabídnul tohleto tak bych se zvláznil radosti na tu dobu to muselo bejt dobrý ,ale co já vím jsem v tý době nežil :lol:
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 06.1.2007 21:28:01
WiX Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

No, tak jsem se teď mrknul na pilot. Nevím no. Ne že by se mi to nelíbilo. Stahuju si další díly a šikne se to, když teď člověk čeká na další díl nové galacticy.
Nicméně to pro mě nemělo ten zvuk, jako když se řekne Battlestar Galactica. Tzn. byl to takový průměrný sci-fi seriál, nevybočující z řady. (Tímto nechci nikoho urazit tím, ale příjde mi to tak :fish: ) A nemyslím si, že by za tenhle pocit mohla úroveň grafických efektů. Spíše je to její atmosféra. Tahle Galactica mi víc než Galacticu připomíná Toscu. Je to takové nevážné. Nová Galactica je strašně vážná, ztísněná, dramatická. A právě to se mi na ní strašně líbí. Nicméně stará, tam nikdo nic neprožívá, všichni v pohodě. Sice jsou poslední z celé lidské civilizace, ale co. Nějak bylo, nějak bude. Mluvící cyloni ztratili na respektu. Kdosi psal, že když se na ně někdo podívá, skutečně pochopí význam slova "Toaster". Jj dotyčný má pravdu. Cyloni nejsou vážní, cyloni jsou spíše směšní. Žádní tiší zabijáci, ale kus chodícího šrotu. Imho hlavní důvod, proč nejsou strašidelní, je to, že mluví. Mluvení je jejich obrovské mínus. Co se týče postav a obsazení, tak to bych do hodnocení moc nezapočítával, protože jsem hodně ovlivněn novou Galacticou. Tigh mi od pohledu připomíná jednoznačně kladnou postavu. Starbuck je takový šašek. Starý Apollo má sice podobný vzorec chování jako Apollo nový. Věc které jsem se strašně smál je, že ho hraje Tom Zarek. Nicméně všechna čest, hraje ho dobře.

Nevím. Závěrečné hodnocení. Stará BSG se mi líbila a to asi hlavně proto, že se mi líbí Star trek. Jenže protože se mi star trek líbí tak průměrně, líbí se mi i tohle tak průměrně. Kdežto nová galactica je u mě exceluje na druhém místě, hned za Dunou. Takže asi tak :fish:
Existence jevů UFO nám nic neříká o mimozenské inteligenci, ale vypovídá o tom, jak vzácná je inteligence zde na Zemi.

sir Arthur C. Clarke

Předchozí

Zpět na Battlestar Galactica a Caprica