Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách 16.09. 2006: Review epizody 1009

16.09. 2006: Review epizody 1009

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 17.9.2006 21:04:33
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Mno, nevim. Díl mě nenadchnul tak, jak by měl. Nevim, jestli je to způsobený zastřelením Emersona (a to mě vážně, ale fakt nas* (teď takové to velmi sprosté slovo!)!!!) nebo ještě tím, jak často tam vystupoval Mitchell. Jinak tam byly pěkný momentky (Daniel vysvětlující nemožnost obsazení, Vala a přenos do vesmíru, nahazování maskování...). Ale Emersona jsem si docela oblíbila...a tohle tedy...to mě vážně (víte co...)! Ale alespoň, že zůstala Odyssey, o loď jsem se docela bála. Ovšem jestli je na řadě Caldwell...tak jim pošlu dopis s atomovou bombou... :evil:
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 17.9.2006 21:18:24
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Atomovka stačit nebude přetížžíme jjin ZMP ...s Emersonem mě fakt hodně nakrkli ale nezlobte se na mě ... :evil: CO FURT MÁME PROTI MITCHELLOVI !! :evil: UŽ mě to štve vím že Jack byl Jack ale Ben je skvělej herec a tohle si fakt nezaslouží ..... Chudák Emerson kdyby ho aspoň nahradili někým jako byl on tohle už mě vážně přestává bavit proč proč PROČ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Příspěvek 17.9.2006 21:21:31
Petrosin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

se nerozčiluj já jsem z počátku taky Mitchella nemusel, ale snaží se a tím si získává moje sympatie :lol:

Příspěvek 17.9.2006 21:22:14
Major General
Major General

Odpovědět s citací

janinka: Sorry, tohle musíš u mně přehlížet, já si prostě nemůžu pomoct a říkám jen svoje dojmy. Mitchell mě prostě vadí kvůli Mitchellovi, ne kvůli Jackovi. A mmch., ptát se, co proti němu mám, je koledování si o výčet mučících nástrojů a rychlopalných zbraní...
Mimoch., s tim ZPM je to dobrej nápad... :evil:

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 17.9.2006 21:27:39
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

O.K ..názor nikomu neberu to ne ale každopádně já ho mám ráda ... takže přetížit ZMP a rychle utéct (ale napřed si ho budeme muset pujčit z Atlantis :D )

Příspěvek 17.9.2006 21:32:51
Major General
Major General

Odpovědět s citací

janinka: ehm...
Toto je spoiler!!!:
tady ví někdo něco, co já ne...nebo naopak vim něco já...ale nevim, jestli vim...tak já se raději kouknu na jednu epku...

Příspěvek 18.9.2006 11:37:14
stipem Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Díl celkem dobrej. Jen toho Emersona je opravdu škoda.
CARTER: Sir... are you there?
O'NEILL: Nope.

To be honest, I wouldn't mind one last jaunt through the old orifice.
What???
We call it that sometimes, don't we?
:)

Příspěvek 18.9.2006 13:29:54
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

A stejně je tam ta politika taková divná a ujetá. Nebyla by škoda tomu věnovat díl a vysvětlit to. Luciáni mají už flotilu lodí, Jaffové hromady flotil, Tok'rové asi taky něco a těch menších planet v galaxii je taky hodně. Normální reakce nějaké frakce je, že buď s Ori kolaboruje nebo se s jinými začne sdružovat do aliancí. Ale to oni ne, Luciáni jen tak večeří a čekají až si pro ně Ori příjdou, Země a Jaffové sice něco dělají, ale zhusta špatně a nekoordinovaně. Ach jo, ti writeři .. :roll:

Docela mě taky štve, že z toho mytologického světa SGčka, kde chodily Hadí stráže ve stínu pyramid do sloupového paláce, tedy konbinace technologie a fantasy a mytogie, dělají špinavé světy ala Tatooine.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 18.9.2006 14:48:02
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Sry za ten off topic ale ...
Na ICQ mě někdo sháněl pod nickem alex nebo ta¨k nějka každopádně jestli tu je tak : Sorry nějak mi to padalo takže buď napiš na janinaskalova@seznam.cz nebo na ICQ (už šlape)

Příspěvek 18.9.2006 16:49:33
Miloo Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

janinka píše:
O.K ..názor nikomu neberu to ne ale každopádně já ho mám ráda ... takže přetížit ZMP a rychle utéct (ale napřed si ho budeme muset pujčit z Atlantis :D )

asi si puci prd...je preci vybity....
jimak dost dobra epizodka....

Příspěvek 18.9.2006 16:51:16
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

o.K ok je vybitý a co tak ho nabijem ne :D

Příspěvek 18.9.2006 16:52:36
Miloo Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

nevim ale jak vam, me se zase vic libila SG1 nez SGA :D :D

Příspěvek 18.9.2006 17:40:03
Roadse Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Ted se to nedá moc srovnávat.SG-1 byla zaměřená na Odysey a SGA zase na Tým v nouzi kterej stříli po sobě... u mě je to tenhle týden vyrovnaný ale přece jen se mě líp dívalo na SGA...

Příspěvek 18.9.2006 17:43:00
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

já tentokrát snad i radši SG-1.Bylo to živější víc citů víc ironie ....prostě sem z toho měla dobrej pocit .... Atlantis taky nebyyla špatná ale přece jen mi to přišlo jen jako střelba a louho prázdno ..... :arrow: Winn is SG-1 for this time :wink: ....

Příspěvek 18.9.2006 18:30:28
gmakov Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No tak díl celekm dobrej tak 4/5
Emersona je mi fakt moc líto, byl skvělej. Ale jinak Danielovo On the screen nebo Okie Dokie nebo jak vysvětloval ten přenos to bylo perfekt
Marks taky zaperlil s tlačítkem a Vala taky perlila :lol:

Příspěvek 18.9.2006 18:49:43
Miloo Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

s tim prenosem to bylo fakt zlo :twisted:

Příspěvek 18.9.2006 18:55:46
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

To teda jo :rflmao: :rflmao:

Příspěvek 18.9.2006 19:56:18
LukArcher Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Raynor píše:
A stejně je tam ta politika taková divná a ujetá. Nebyla by škoda tomu věnovat díl a vysvětlit to. Luciáni mají už flotilu lodí, Jaffové hromady flotil, Tok'rové asi taky něco a těch menších planet v galaxii je taky hodně. Normální reakce nějaké frakce je, že buď s Ori kolaboruje nebo se s jinými začne sdružovat do aliancí. Ale to oni ne, Luciáni jen tak večeří a čekají až si pro ně Ori příjdou, Země a Jaffové sice něco dělají, ale zhusta špatně a nekoordinovaně. Ach jo, ti writeři .. :roll:

Čím víc nad tím přemýšlím, tím víc mi to dochází, ono je vůbec divné, že i ti Oriové jsou takový divní, vlastně absolutně nerespektují pravidla vojenské taktiky a scénáristi to podávavají divně, vždcky nám akorát řeknou...noo tak nám obsadili další planetu, ach jo :roll: co s tím uděláme..noo já nevím, co třeba vyhlásit válku Luciánům ať je nějaká sranda :roll: Prostě a jednoduše pokud se tam něco nezlepší, opravdu se z toho u mě stane už jen sledování ze setrvačnosti. a dost stupidní mi připadá, proč se země specializuje jen na stavbu velkých lodí, a nebo proč prostě nepostaví něco dalšího, to s tou půjčenou lodí bylo sic vtipné a ty záběry s maskováním byly super, ale proč to? to je opravdu země na tom tak strašně špatně, žejí musí Vala zajišťovat podobný šrot...fáákt nechápu...by se toho dalo využít a přidat dva tři druhy lodí a bylo by to zas o něčem jiném....prostě strašně moc bugů :cry: :roll:

Příspěvek 18.9.2006 20:18:32
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

No vždyť co jsem napsal k Mementu.

"Ori nám obsadili Langaru, planetu odkud bereme naquadrii pro BC-304, navíc je tam starý člen SG-1, Jonas. Tak co kdyby jsme se na ně vybodli, a zašli si s Valou na večeři ..."

Jak jsem řekl, nemusí být každý díl o flotilách a válce, ale když tam mají příběh o invazi zlých emzáků do galaxie, tak ať to berou jako minisérii s jedním příběhem a necpou tam takovou nelogicky vsunutou vatu. A to se mi Memento jakž takž líbilo.

Jo, mohli by konečně postavit vlastní verzi teltaku. Nebo přidělat hyperpohon na nějaké exportované jumpery.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 18.9.2006 22:23:04
Thorovo kladivo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

od zastřelení Emersona mě nezajímalo nic...pořád jsem naivně čekal, že se objeví, že přežije těch pár kulek do srdce, pořád jsem si říkal, že mojeho oblíbence někdo oživí a ty svin................ ho nechali zemřít :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Kdo ví, že nic neví, ví víc, než ten, kdo to neví.

Mám si dát ještě jedno pivko nebo ne? Břicho říká že jo,hlava že ne. Hlava je moudřejší než žaludek. Moudřejší tedy ustoupí...

Příspěvek 18.9.2006 22:26:25
WiX Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

třeba se povznesl a v 16. sérii ho znova uvidíme :wink: :D
Existence jevů UFO nám nic neříká o mimozenské inteligenci, ale vypovídá o tom, jak vzácná je inteligence zde na Zemi.

sir Arthur C. Clarke

Příspěvek 18.9.2006 22:27:19
SolidSnake Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

já zase nechápu proč když sou ve srabu tak neřeknou o pomoc třeba asgardům aby jim pučili nějakou tu lodičku nebo tokrům a to nejsou jediný rasy který by jim mohli pomoct. V minulejch řadách přece furt někoho otravovali aby jim pomohl - viz tokry nebo asgardy a ted si nemůžou sehnat ani blbou přepravní lod. Zdá se mi že to s SG1 de nějak z kopce

Příspěvek 18.9.2006 22:30:12
WiX Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

no tok'rové mají sami starostí dost s přežitím a pokud vím, tak se tam neobjevili od poražení Goaul'dů a co se týče Asgardů, tak ti se tady (podle mě) bojí nějak více angažovat, kvůliva Oriům.
Existence jevů UFO nám nic neříká o mimozenské inteligenci, ale vypovídá o tom, jak vzácná je inteligence zde na Zemi.

sir Arthur C. Clarke

Příspěvek 18.9.2006 22:35:45
LukArcher Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

A vůbec tohle je pravda, kdepak jsou Tokrové a Asgardi ?..jako chápu, že oba národy mají problémy, ale opustit tuhle součást vesmíru StarGate jen tak bez jakékoliv zmínky ?

Příspěvek 18.9.2006 22:40:16
WiX Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

já myslím, že Tok'ry tady nedali, protože splnili svou velkou misi - srazit na kolena Goaul'dy, takže teď už se stěhujou na Floridu :D
No a co se týče Asgardů, tak tam bych řekl, že 1) nám už pomohli dost a možná je trošku tlačí svědomí protože podle jejich filosofie jsme se měli vyvinout sami (zas na druhou stranu jim to bylo blbé nám nic nedat, když jsme je zbavili jejich největšího nepřítele) a navíc podle mě hlavní důvod - strach z Ori. O'neil (myslím ta loď) neškrábla ani jednu loď a pak zdrhla.

Jinak (netýká se to konkrétně dílu 10x9, ale nové SG jako celku). Nepřipadá vám perfektní ironie, že poté co byli Goaul'di poraženi a zbaveni dominantního postavení, tak se přestěhovali na zem a začali tu podnikat? :D

sir Arthur C. Clarke

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách