Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách 16.09. 2006: Review epizody 1009

16.09. 2006: Review epizody 1009

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 17.9.2006 13:29:57
maney Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Chudák emerson :roll: .... ale moc dobrey díl, libil se mi, protože mel moc dobrou zapletku :o
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
HALLOWED ARE THE ORI
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Příspěvek 17.9.2006 14:20:45
Jelda Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Taky jsem to nečekal, že ho jen tak střelej...Pořád nám umírají jen velitelé našich lodí, není to nějaký divný... Scénáristé si asi myslí, že jsou nahraditelní, ale když to dělají pořád dokola, tak už to začíná bejt pěkně divný.... Ale jinak epka sama o sobě byla OK :wink:
http://jelda.deviantart.com/gallery

Příspěvek 17.9.2006 14:22:30
Roadse Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Epizoda byla super, řadil bych ji mezi nejlepší z desáté řady.Ještě s Counter Strike.A toho Emersona mě bylo taky celkem líto, další na řadě je Caldwell :D

Příspěvek 17.9.2006 14:36:40
Eset Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Opravdu perfektní epizoda, chudák Emerson :( Tohle si opravdu nezasloužil.
Docela mě překvapilo, že Luciáni mají o Zemi tak vysoké mínění, docela mě zajímá, kam až tahle válka dospěje.

Příspěvek 17.9.2006 14:44:51
Petrosin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

musím souhlasit Daniel opět nezklamal :biglol: a Vala taky pěkně perlila :thumbsup:, ale Emersona mi bylo taky líto :(
Naposledy upravil Petrosin dne 17.9.2006 14:46:51, celkově upraveno 1

Příspěvek 17.9.2006 14:46:33
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Vala tentokrát pře....la aji Carterovou s tím hyperpohonem.:)

Příspěvek 17.9.2006 14:47:31
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

tak to máš pravdu :D

Příspěvek 17.9.2006 14:54:58
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

:wink: No uvidíme jak se vyvyne další válka docela by mě to zajímalo- jak se chtěj zbavit Ori když ještě rozjedou válku s Lucianskou aliancí ale co ... Dříve taky nebojovali jen s Goauldy :wink:
Chudinka Emeson ...Mor na Cowdvella

Příspěvek 17.9.2006 15:10:52
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
no a ještě k tomu bude s Daniela Prior to bude mazec
:roll: :D

EDIT: Hnusný spoiler víš to? Jsou i lidi, co to neví. Tady piš bez fce. spoiler jenom ty k téhle epizodě. Pomeranc

Příspěvek 17.9.2006 15:12:47
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

:roll: to teda bude najednou se to všechno nějak zvrtává a jestliže nemá být 11.řada měli by s Ori něco už začít dělat neříkejte mi že to protě useknou bez ladu a skladu :oops:

Příspěvek 17.9.2006 15:13:52
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

no to snad ne :lol:

Příspěvek 17.9.2006 15:32:11
stranger Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

nesmíte zapomenout že tyhle díly byly natočeny jetšě před tím než věděly že je SG-1 u konce

Příspěvek 17.9.2006 15:48:21
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Okie Dokie ..to je fakt ale stejně mě zajímá jestli další konce už poženouvíc ke konci pokud titiž ne máme stále neději :cheers:

Příspěvek 17.9.2006 15:54:21
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

2stranger: Já si myslím, že to moc dobře věděli. Proč by to oznámili tak strategicky po odvysílání "200"?

Jinak epizoda dobrá, ale trochu moc ukecané. Teda nic proti tomu, je to fajn, ale nesmí se to přehánět. Ten maník, co unesl Oddysey byl děsně nesympatický, vypadal jakoby byl věčně sjetej :D Jeho let prostorem jsem si užívala :lol:
hihi, Danny v křesle Oddysey, neobvyklé.
Škoda Emersona, jen doufám, že Caldwell vážně není na řadě, docela jsem si na něj už zvykla a nerada bych, aby tu čistku taky odnesl. Mohl by teď lodi velet Hammond :wink:

Vala a Danny jsou dobrá dvojka, jejich společné scény byly jediné, při kterých jsem se opravdu nenudila. Chudák Teal´C, vždycky to odnese...a co mu to dali na hlavu za čepici? :lol:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 17.9.2006 16:29:06
Aegir Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mě by teda opravdu zajímalo, kdo bude velitelem Odyssey po Emersonovi. Jestli tam zase šoupnou nějakého "zelenáče", tak to bude o ničem. Hammond by tam byl skvělý, ale toho se určitě nedočkáme :(
Ale dost mě pobavil Marks, jak řekl Danielovi, že pro opětování palby stačí zmáčknout jen to jedno tlačítko :lol:
- What do you say?
- Exterminate!
[img][http://i53.photobucket.com/albums/g70/sgc001/sig/sigaegir001gq4.png]http://i53.photobucket.com/albums/g70/sgc001/sig/sigaegir001gq4.pnghttp://[/img]

Příspěvek 17.9.2006 16:30:49
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

A nebo Danielovo :" On the screen" :D

Příspěvek 17.9.2006 17:35:00
WiX Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

tenhle díl byl fajn. Emmersona je škoda, nicméně líbí se mi, že nechávají Ori teď chvilku na pokoji a řeší interní záležitosti.

Tady to sice nepatří, ale podle mě se měli vykašlat na Orije a udělat další díly o boji mezi novými frakcemi, o naší válce s Luciánama,... holt scénáristi potřebují superrasu kterou nelze porazit, abychom pak vypadali jako super hrdinové. Já neříkám. Mám rád když vypadáme dobře, ale čeho je moc,... nicméně to je takový :offtopic:
Existence jevů UFO nám nic neříká o mimozenské inteligenci, ale vypovídá o tom, jak vzácná je inteligence zde na Zemi.

sir Arthur C. Clarke

Příspěvek 17.9.2006 18:12:46
Jelda Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

WiX píše:
nicméně to je takový :offtopic:

Ale je dobře napsaný, něco na tom bude... :wink:
http://jelda.deviantart.com/gallery

Příspěvek 17.9.2006 18:14:41
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

souhlas něco na tom bude :roll:

Příspěvek 17.9.2006 18:19:48
Ecli Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Epizoda byla fakt povedená no nic jdu se na ní podívat ještě jednou... :D

Příspěvek 17.9.2006 18:22:29
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

3/5, vyloženě průměr IMO. Celá episoda mi příšla jako reklama na SG-1 a Tau'ri. "Mají nejlepší loď" .. "SG-1 má větší cenu než cokoliv od Ori" .. "Oh né, teď nám ti mocní pozemšťané vyhlásí válku ..!" V SGC není nikdo jiný na infiltraci Luciánů nebo pomoc Odyssey než SG-1. Normálně to ještě jde zkousnout, ale tady to z toho jen stříkalo. Ten Avatar nebo jak zastřelí Emersona ale Daniela už třeba ne, jako kdyby kapitání lodí byli jen takoví mluvící panáci a zajímal ho nějaký lingvista.

Na druhou stranu přítomnost Odyssey, alespoň nějaké politikaření v galaxii, Vala a její opravování a beam do vesmíru byly hezké.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 17.9.2006 20:19:19
LukArcher Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Po pro mě podprůměrné předchozí epizodě, nastává trochu zlepšení. Je mi opravduz líto Emmersona, byla ho škoda, doufám, že to nebylo jen tak bezdůvodné odstranění zajímavé postavy, ale že s tím scénaristi mají nějaký zámer, protože jinak by mě to hodně naštvalo.

Opravdu jsem se bavil, když jsem viděl Daniela v kapitánském křesle, kapitánka Janewayová by bledla závistí, jeho OKIE DOKIE mě vždycky dostane.

Jinak mi přišlo trochu divné, že ta i přes to, že obě Lucianské lodě byly stejně silné (pokud se nepletu) tak Natanova tu druhou porazila vcelku jednoduše a to i přes fakt, že začala střílet až jako druhá. A když si vezmete, že se jednalo o vlajkovou loď Lucianů a vlastně se pohybovala osamoceně, bez ochrany :roll: nevím nevím, ale vzpomentě si na jakéhokoli vládce soustavy, ti měli vždy boprovod minimálně dvou dalších lodí.:evil: A vůbec, zase několik scénáristických přehmatů, které mě v SG-1 začínají víc a víc štvát, takové ty... tohle se musí stát proto, aby se mohlo stát támhleto a moc nepřemýšlím nad tím jak se to stane.

Celkové hodnocení, bavil jsem se, ani špatná, ale ani nijak výjmečná epka.

Příspěvek 17.9.2006 20:37:21
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

přesně tak jde to ojednoho k jednomu ....pořád je to moc urovnaný přesně tohle se musí stát aby se stalo támhle to u starších sg-1 to bylo prostě víc poházený nikdy jsi nevěděla jak to bude dál ak se to vyvine a teď taky doufám že scénáristi tím odstraněním Emersona :roll: něco mysleli něco vyššího ....docela bych se nasmála kdyby kapitánoval Odyseyy Daniel to by bylo samý okie dokie :rflmao:

Příspěvek 17.9.2006 20:47:25
LukArcher Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já zas doufám, že dostadí budn nějakého charakterního kapitána...nebo hezkou kapitánku :oops: kdyby náhodou scénaristi neveděli, kontak tady ne mě je, já bych ml několik návrhů....

EDIT: Je to opravdu jen můj pocit, nebo některé lokace na Odyseyy vypadají jako převzané v ST: Enterprise ?

EDIT: Nemusíš citovat příspěvek přímo nad sebou. :wink: Shorty

Příspěvek 17.9.2006 20:53:46
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

O převzetí kulis by se vědělo, ale je asi jasné, že se jimi inspirovali.

Jinak souhlasím s tím naroubováním. Když už chtějí Teal'ca sejmout, najednou přiběhne nějaký maník a "Héj, může odložit popravu? Chris má smlouvu do konce řady, tak musíme vymyslet, že teď tě potřebujeme na peltaku."
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách