Zkusím o sobě taky něco sesmolit.
Jmenuji se Tereza a bylo mi 18 let. Mým rodným městem jsou Otrokovice (jak si všímavější lidé všimli z textu pod avatarem

), což je město asi 10km západně od Zlína, což je (jak jedna Pražačka řekla) "díra vedle Slušovic". Pokud stále tápete nad mapou, je to jižní Morava. Stále nevidíte?? Pořiďte si lepší mapu.

Do Zlína taky chodím už 4. rokem na Gymnázium TGM a jako sposta lidí z vás mě letos čeká maturita. Kam dál?? Složitá otázka. Vezmu-li v úvahu všechny aspekty, tak mi vypadla jako výsledek jedině lékařská fakulta na některé z univerzit (nejspíš ta, která mě bude chtít).

Speciálně obor soudní lékařství (pro ty, kdo neví, laici to rádi označují jako patolog...ano, to je ten člověk, který stojí nad mrtvolou a prohlašuje: "Dle reakce zorniček, tlaku a tepu, vnějších podmínek, teploty těla a vybarvení posmrtných skvrn usuzuji, že je mrtvý přesně 6 hodin 14 minut a 21 vteřin. Víc vám řeknu až po pitvě."

) Až vystuduji, ráda bych si našla na nějaké té kriminálce teplé místečko v pitevně.
Popojedem. Miluji čtení, speciálně detektivky (A.Christie, A. Hitchock, sir A.C. Doyle), které jsem bohužel z důvodu nedostatku titulů, které tito velikáni napsali (jinými slovy: vše již je přečteno), musela opustit a přehnízdila jsem na thrillery z lékařského prostředí. Další mou závislostí je divadlo. Jakékoli. Vážné, ochotnické, Národní i hospodské. Sama jsem (a teď se nechlubím-to je suchý fakt) po dlouhých 5 let ochotničila. Jako všichni zde miluji sci-fi seriály. Před třemi lety jsem OPĚT narazila na někoho, kdo byl ulítlý na SG. Takže prázdno v mém srdci bylo opět zaplněno a já mohla dál šťastně žít. Samozřejmě s pravidelnými dávkami SG a SGA. Moc jiných sci-fi seriálů bohužel neznám, páč v TV je nedávají a můj počítač není schopen pojmout program na stahování z netu. Čili teď jen čekám, až se konečně má kámoška uráčí stahovat, stahovat a pořád jen stahovat "nové" seriálky. Ráda chodím do kina a sleduji nové filmy (i TV). Strašně ráda používám moravská slova (zde se bohužel musím krotit, páč to není spisovné) a "páč", při mluvení ráda dělám

a mým nejhorším zlozvykem je, že musím mít poslední slovo. Kdykoli. S kýmkoli. Kdekoli. Prostě neustále. Jsem taky neuvěřitelně ukecaná (ti bystřejěí to opět pochopili z délky tohoto mého představení se). Taky ráda dělám svým kámoškám přednášky á la Carterová.
Jinak nesnáším pokrytce a arogantní lidi (kromě Rodneyho McKaye, toho miluju

), nemám ráda kouření a nejčastější větu mých rodičů: "Už zase sedíš u toho počítače??"
Z SG1 žeru Daniela, Valu a Teal´ca a z SGA Rodneyho, Carsona a Lorna.
To by možná mohlo být vše. Jestli mě ještě něco napadne, určitě to připíšu
EDIT: Už mě něco napadlo. Strašně ráda čtu Vaše fan povídky. Jak tady, tak i jinde a bavím se tím, jak někteří lidi dokážou "nádherně" zmrvit charakter té či oné postavy a vznikne nějaký mutant se jménem z SG, ovšem postava je úúúúúúúplně jiná.
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.
"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"