Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Sportovní události

Sportovní události

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 22.6.2008 00:02:28
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Proto doufám, že letos to vyjde :wink: A "osud" letos Řeky pěkně vytrestal a zostudil. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 22.6.2008 12:27:17
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak Rusové to nakonec vyhráli :thumbsup: já osobně bych byl teda rád, kdyby postoupili oba týmy (třeba Holanďani místo Němců), ale když musel postoupit jen jeden tým, tak jsem to přál Rusům
Jinak finále Turci x Rusové je dosti zajímavá představa :D Ale musím říct, že by mi to ani nevadilo (Rusům to přeju a nepřeju to Němcům :) )
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 22.6.2008 12:35:31
General
General

Odpovědět s citací

Kdokoliv, jen ne Rusové a Němci :? Turkům snad to štěstí časem vyprchá...Španělsko by bylo fajn.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 22.6.2008 16:46:54
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak turků kteří můžou nastoupit na semifinála je jen 14 a to se uvažuje že třetí nahradní golman bude připraven na místo stopera :roll:

Jinak doufám že dnes vyhraje španělsko :)

Příspěvek 22.6.2008 18:10:39
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Cože?? :D :D :D náhradní gólman jako stoper? :biglol: Tak tohle jsem neslyšel, ale upřímně mě to velmi pobavilo :D
Jinak já osobně spíš doufám ve výhru Italů, protože si myslím, že Rusové spíš budou schopni porazil Italy než Španěly...
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 22.6.2008 21:05:17
General
General

Odpovědět s citací

A já doufám, že vyhrají Španělé, protože ti Rusáky budou schopní porazit :lol:

Příspěvek 22.6.2008 22:33:48
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Klenotko, tvé přání bylo splněno :D Ale stejně si myslím, že je Rusové dají :twisted: :)
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 22.6.2008 22:45:17
General
General

Odpovědět s citací

Já bych Španělům fandila stejně, Rusko ne-Rusko. Rozhodně hráli přesvědčivěji než Italové po celé Euro. Dobrý brankář všechno nezachrání (chudák Petr Čech by mohl vyprávět).
Já doufám, že Rusko porazí, protože ať už by pak hráli ve finále s kýmkoliv, tak bych fandila jim. Ovšem já když fandím...:D

Každopádně doufám, že Turci opravdu ne. Když se neumějí radovat tak, aby při těch jejich radovánkách nikdo neumřel, střílejí do sebe a ještě do toho tahají politiku, tak to nemají na Euru co dělat :?

Příspěvek 22.6.2008 22:58:42
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak že by poslední pěknej fotbal na euru...? :?
Ať to vyhraje kdokoliv jen ne Rusáci, ideálně Španělé ti si to určitě zaslouží.

Příspěvek 23.6.2008 11:29:18
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak Španělé nakonec vyhráli, ale osobně bych řekl, že Italové byli o kousek blíž, ale penalty jsou nevyzpytatelné. Teď si jenom říkám, že jestli Španělé budou hrát takto i proti Rusům, tak se jim to podle mě šeredně vymstí....Mno nevadilo by mi to :)
Klenotka - mnohem raději Turci než Němci ....

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 23.6.2008 11:53:19
General
General

Odpovědět s citací

Takhle - já bych to těm Turkům i docela přála, když jsem se dočetla, že jim v obraně bude stát třetí brankář, protože nemají hráče. Ale pokud by jejich oslavy měly probíhat tím stylem, že se budou prát a střílet, tak to raději ne.
Ale i tak, tohle Euro je prostě na hlavu :D

A Hašek reprezentaci odmítl. Nemůžu mu to mít za zlé. Košťál sice na oko odstoupil, ale jen jako manažer reprezentace, jinak zůstává i s těmi ostatními. Modrý není předseda, v podstatě to tam stejně kontroluje Košťál. Dneska mě ten blbec pobavil v novinách, že prý Haškovi už nikdo šanci nedá :lol: To je arogance opravdu největší. Dokud Haška budou lidi chtít, vždycky se ho někdo zeptá. Košťál si neuvědomuje, že tím, koho nikdo nechce, je právě on.

Příspěvek 23.6.2008 12:59:01
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

jj, je škoda že to Hašek nevzal, ale můžu říct, že ho naprosto chápu.
Tak Turci jsou dost "temperamentní" takže ty oslavy podle toho vypadají mno :roll: - Já vím, když jsem byl v Řecku v průběhu Eura 2004 - neskutečně klidný místečko, ale po vítězství v semifinále..... ty oslavy byly šílený :) . Na finále už jsem tam naštěstí nebyl, ale i tak si asi umím živě představit jak to tam vypadalo - hold Turci i Řekové jsou Balkánské národy a tudíž ty jejich oslavy jsou značně bujaré.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 26.6.2008 21:29:28
General
General

Odpovědět s citací

Jooo, je to 3:0, dobřééé! :D

Příspěvek 26.6.2008 21:39:00
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

tak tento prostředek týdne bych si asi měl označit výrazným černým fixem... Nejdříve vypadnou ve středu Turci (přičemž byli - snad poprvé na turnaji - výrazně lepší), dneska vypadnou Rusové, kterým jsem to přál asi nejvíc (a ještě debakl) mno a aby toho nebylo málo tak zítra je vysvědčení (3.katastrofa, ale to už sem nepatří :D )
Celkově když to shrnu, tak jestli Němci porazí Španěly tak to bude asi nejčernější týden (myšleno převážně ze sportovního hlediska) za poslední dobu.....

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 26.6.2008 21:51:28
General
General

Odpovědět s citací

Tak zápas s Turky jsem nesledovala a tam mi bylo celkem jedno, kdo vyhraje. Ovšem kdyby byli ve finále Rusko a Německo, tak bych nevěděla, na koho pískat víc :D
Tak doufám, že to Španělé dotáhnou do konce a Němce porazí.

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo