Už jsem se trochu uklidnila

Raynore, tohle mi nikdy nedělej, zvlášť, kdybys byl poblíž, tak bys to asi nepřežil
Každopádně si myslím, že Čecha ten druhý gól bude hodně mrzet. Nevím, jak moc bych to nazvala "chybou", když to spíš vypadalo, že míč byl o trochu dál a tak ho nemohl pořádně chytit.
Lidi samozřejmě nadávají na něj, když to jeho vina není. Není to bůh, ale brankář. Navíc zrovna na něj nadávat mi nepřijde správné, když je, dá se říct i jeden z mála slušných hráčů. A slušných myslím i v soukromí, navíc je to inteligentní člověk. Nemůže chytit všechno, zvlášť, když deset hráčů před ním přestane hrát.
Nepochopím, proč Brückner stáhl Sionka, když ten hrál skvěle. Dokonce Plašil hrál na tomhle šampionátu dobře, dost se zlepšil. A to ho ani nemám nijak ráda.
Brückner si zvykl na takový ten svůj autoritářský styl, kdy mu do toho nikdo nekecal, už i nad novináři ohrnoval nos a některé hráče tam zval už spíš ze známosti než z kvality. Proč Baroš nebo Galásek, jejichž záruční lhůta už dávno prošla?
Ale obávám se, že dokud bude jako manažer Košťál, tak se mu tam slušní trenéři nepohrnou. Hašek by byl ideální, ale to je moc velký kritik právě vedení českého fotbalu. Toho si tam nikdy nepustí.
No, co se dá dělat, snad příště.

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.