Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Sportovní události

Sportovní události

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 15.6.2008 21:43:33
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

*řev a kousání do klávesnice*
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 15.6.2008 21:45:31
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak ten náklep přece jen dostali....ale za ten druhý poločas si to zaslouží, hráli jak ponocný a nechali se od těch Turků hrozně moc tlačit :evil: :evil: To snad není možný, co tam prováděli. Dvougólovej náskok a oni ho neudrží :evil: :evil:

Příspěvek 15.6.2008 21:47:33
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

*Nadává jak dlaždič*

Co tam, krucinál, dělali? Dvougólový náskok a takhle to promrhat! To snad není možný! :evil:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 15.6.2008 21:47:39
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Kromě nadávek na různé adresy nemám co dál k tématu říci, takže mizím. :roll: :? :x :evil: :evil:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 15.6.2008 22:24:05
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Go, Turci, go!
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 15.6.2008 22:40:46
General
General

Odpovědět s citací

Raynore, tvoje jediné štěstí teď je, že sedíš daleko ode mě...

Tohle budu dlouho rozdejchávat. Jak mohli takhle pitomě prohrát? Úplně přestali hrát... :?
A s tím tlustým hovadem, co si říká manažer, tam rozhodně nemůžeme čekat nějakého dobrého trenéra. :roll:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 15.6.2008 23:03:06
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já vím :-)

Ne, tak zápas jsem omylem viděl, ale jelikož nejsem zapálený fanda fotbalu ani zapálený patriot, chci říci vlastenec, tak si říkám, proč se kvůli prohře čilit. Holt jedni prohrali, druzí se radovali, nějak to skončit muselo.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 15.6.2008 23:19:07
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Nebudu tady nijak rozmazávat jak moc velké je to zklamání pro náš hrdý národ. Jak moc jsme všichni zarmouceni... co mě těší je, že to vypadá na velké změny v teamu. Konečně by moh přijít trenér, kterej si neřekne, že Bary hrál před deseti lety slušně, tak ho do sestavy dáme... ikdyž. Těm šmejdům se z toho nároďáku moc nechce... koukněme na toho pitomého ošklivého blondýna... Končím... Hraju... Končím... Snad budou sliby dodrženy.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 15.6.2008 23:35:02
General
General

Odpovědět s citací

Už jsem se trochu uklidnila :) Raynore, tohle mi nikdy nedělej, zvlášť, kdybys byl poblíž, tak bys to asi nepřežil :)
Každopádně si myslím, že Čecha ten druhý gól bude hodně mrzet. Nevím, jak moc bych to nazvala "chybou", když to spíš vypadalo, že míč byl o trochu dál a tak ho nemohl pořádně chytit.
Lidi samozřejmě nadávají na něj, když to jeho vina není. Není to bůh, ale brankář. Navíc zrovna na něj nadávat mi nepřijde správné, když je, dá se říct i jeden z mála slušných hráčů. A slušných myslím i v soukromí, navíc je to inteligentní člověk. Nemůže chytit všechno, zvlášť, když deset hráčů před ním přestane hrát.
Nepochopím, proč Brückner stáhl Sionka, když ten hrál skvěle. Dokonce Plašil hrál na tomhle šampionátu dobře, dost se zlepšil. A to ho ani nemám nijak ráda.
Brückner si zvykl na takový ten svůj autoritářský styl, kdy mu do toho nikdo nekecal, už i nad novináři ohrnoval nos a některé hráče tam zval už spíš ze známosti než z kvality. Proč Baroš nebo Galásek, jejichž záruční lhůta už dávno prošla?
Ale obávám se, že dokud bude jako manažer Košťál, tak se mu tam slušní trenéři nepohrnou. Hašek by byl ideální, ale to je moc velký kritik právě vedení českého fotbalu. Toho si tam nikdy nepustí.
No, co se dá dělat, snad příště. :(

Příspěvek 16.6.2008 00:08:10
numi Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pokud se na to člověk koukne objektivně tak si naši zasloužili vypadnout. Já vsázel na Turky. Naši ze 3 zápasů hráli dobře jen 1 poločas proti Portugalcům. Jediných 45 min na které se dalo koukat. Chyba je, že u nás když se nepodaří výsledek tak vymění trenéra ale vedení má svá korýtka jistá. To je chyba. Dále trenér by měl být u mužstva maximálně 4 roky potom už vetšinou jeho styl je neúčinný s jinými mužstvy. Spousta chyb tak dávají blamáž na ME. A všichni můžeme doufat že další blamáž nebude kvalifikace na MS, ať už bude trenér kdokoliv.

Závěr je že jsem rád že naši vypadli možná si někdo uvědomí, že nepomůže jen změnit trenéra ale celý přístup k našemu fotbalu. I když pravděpodobně to svedou jen na trenéra. 8)

Příspěvek 16.6.2008 09:54:10
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak ty poslední dva góly rozhodně nebyla Čechova vina. U toho druhého to byla prostě smůla. Ten míč byl vysoko a on na něj pořádně nedosáhl. Navíc se mu tam pletl ten Turek. A u toho třetího prostě neměl šanci, když obrana někde chlastala on byl sám na dva. Za to, co naši "experti" předváděli zhruba od 60. minuty si fakt zasloužili vypadnout. Dají druhý gól a naprosto přestanou hrát. Kdyby jen neútočili, ale oni ani nebrání a nechaj Turky, ať si z nich dělají blbce, no tak to se fakt takhle nedá. Nebudu předstírat, že jsem profík přes fotbal, ale když to praští do očí i amatéra, tak to už fakt je hra na houby.

Ale zasmála jsem se, když ten asistent rozhodčího rozbil praporek. Nevím proč, ale takové momentíky mě vždycky totálně dostanou :lol: :D

Příspěvek 16.6.2008 11:52:47
General
General

Odpovědět s citací

Nechci tady začít s hrou na "zlého rozhodčího", ale mám dojem, že tihle byli nějací divní. Jednou měl písknout penaltu a celkově to pískali chvílemi volně a chvílemi neuvěřitelně tvrdě. Ale na celkový výsledek to stejně nemělo vliv, protože když mužstvo přestane v půlce hrát, tak se s tím nic neudělá. Je to zajímavé, jak si naši zopakovali zápas, který hráli v roce 2004 s Nizozemskem, akorát, že tehdy to skončilo obráceně.
Teď budu fandit Holanďanům a Chorvatům :D

Je mi z těch reakcí, jak všichni nadávají na Čecha, upřímně špatně. Nebýt jeho, tak jsme nevyhráli ani se Švýcary a jeli jsme domů s nulou a poslední ve skupině, s ostudou. Když už nic, tak jim aspoň trochu zachránil čest. Musí se vyměnit všechno od vedení až po některé hráče, ale to se asi bohužel nestane.

Zrovna jsem dneska koukala na sport a basketbalistkám a volejbalistkám se dařilo. Že by kolektivní štafetu přebíraly ženy? :D Hodně mě "pobaví", jestli naše basketbalistky uspějí na olympiádě a oni zase za "tým roku" zvolí fotbalisty nebo hokejisty. Basketbalistky jako mistryně Evropy před pár lety skončily až třetí, což je imo dost směšné.

Příspěvek 16.6.2008 13:10:00
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Klenotka: Jistě, protože u nás, pokud se řekne kolektivní sport, tak všichni vidí jen fotbal nebo hojek. Aby si někdo vzpomněl na sporty jako je basketbal, házená nebo florbal, to ne. A ještě aby si tak někdo vzpomněl, že sport provozují taky ženy a že taky dokáží něco vyhrát, to už bys chtěla opravdu moc. :roll:

Příspěvek 16.6.2008 15:22:18
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Souhlasím s Eleirou, na ženy + jiné kolektivní sporty se zapomíná
Jinak k fotbalu - první poločas byl celkem v pohodě z Českého pohledu, a tudíž i výsledek 1-0 odpovídal, ale upřímně kdyby druhý poločas skončil třeba 3-0,nebo 4-0 pro Turky, tak by jsme se nemohli divit. Prostě si myslím, že si vítězství zasloužili (z fotbalového hlediska), ale zároveň mě to i štve (z Českého hlediska). Byli mnohem lepší v druhém poločase, a ta branka co dali Češi byla z ojedinělé akce (na druhou stranu kdyby dali ten gól na 3:0 místo tyče, tak by se Turci asi nevzpamatovali). Ten druhý gól v české brance byl Čechovou chybou, ale souhlasím, že bez Čecha by těch gólů bylo mnohem víc. Dále k zápasu musím říct, že mě velice mile překvapil výkon Rozehnala - ten tam zachránil minimálně 2 góly a už jako standart beru výborný výkon Plašila a Sionka (a zase si neodpustím poznámku, že Brückner stahuje ty nejlepší hráče z pole). Turci ale měli také velké štěstí - nebudeme si nalhávat, že kdyby Volkan Demirel(doufám, že to píšu dobře) byl vykartovaný dřív (alespoň o 2 minuty) tak to bude 3-3, neboť si nemyslím, že by ten hráč byl tak výtečný brankář :) Osobně si myslím, že bez něj s Chorvaty celkem hladce prohrají. Mno uvidíme :)
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 16.6.2008 15:53:02
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak záps už ani nebudu komentovat. Do druhého gólu pěkný zápas a pak (sami jste viděli). Brückner vedl reprezentaci dobře (s žádným jiným jsme se nedostali třikrát za sebou na EURO) ale poslední velký turnaj podle mně trochu přetaktizoval. Ale i tak budou hledat těžce nového ternéra protože Brückner byl dobrý. Čech a ten druhej gól, stalo se, bez něj bych určitě reprezentaci nechtěl vidět, udělal pro ni dost.

Doufám že Turky Chorvati vyklepou. Na favorita EURA teď vidím Nizozemce, to co prováděli s Italy a s Francouzi byla nádhera.

A perličku na konec. :D Vsadil jsem si na Rumunsko že postoupí ze skupiny. Pěkný kurz, pěkná připadná výhra (Ovšem museli by remizovat s Nizozemci, a zápas Francie a Itálie by musel skončit remízou nebo jednogolovou výhrou jednoho týmu).

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo