Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Live Earth

Live Earth

diskutujte o všem a o ničem

Myslíte že Live Earth něco změní?

Ano, pomůže a dokáže přesvědčit ostatní
5
22%
Ne, myslím že to nemá cenu něco takového pořádat
15
65%
Je mi to jedno
3
13%

Celkem hlasů : 23

Příspěvek 08.7.2007 13:25:18
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

No díky Temelínu ČR produkuje zhruba 2× víc elktřiny, než spotřebuje, takže máme ohromný přebytky na export a jelikož vodní elektrárny (hlavní zdroj elektřiny v rakousku) jsou prostě k ničemu, vyjde je mnohem levnějc koupit naší elektřinu, než si u sebe vyrábět svoji, což efektivně likviduje tamní energetický podniky (podobně jako naše sadaře jabka z Polska) a dělá to Rakousko čim dál víc závislejší na ČEZu. A to se jim (rakušákům) samozřejmě nelíbí, ale jelikož je to legální a je jen jejich blbost že si nepostavili nuk sami, nemůžou to nijak napadnout, tak si vymejšlej kraviny ohledně bezpečnosti. Špatný je že existuje i spousta lidí, který tý propagandě fakt věřej :?
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 08.7.2007 13:29:55
MaKovičák Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Atomová energie je v současnosti jediným možným východiskem z nastávající krize fosilních paliv.
Al Gore je sice ex-vicepresident, ale zároveň je to opravdu zapálený bojovník o životní prostředí a neumím si představit nikoho povolanějšího, aby to uspořádal.

Podle mě je LiveEarth blbost. Je to jen kopírování Live Aid, které alespoň mělo smysl. obyčejný člověk nemá šanci sám s klimatem něco změnit (ale neříkám, že by se proto měl chovat jak prase a "zasviňovat" prostředí, ať třeba třídí odpad, ale dělá to jen pro své svědomí). Že to je zbytečná akce dokázala i neúčast např. Boba Geldolfa, McCartneyho či (a to hlavně) U2. Vždyť jestli má nějaký zpěvák větší politický vliv, pak je to Bono Vox a Paul McCartney.
Čili shrnutí. Hudba pěkná a strašně mě mrzí, že jsem nebyl v Londýně. Ale byl to jen koncert, kam si lidi přišli, tuším že zadara, poslechnout kvalitní kapely. Nic víc, nic míň.
Weir : What´s he like?
Sheppard : Oh, you know... He is guy. I didn´t mucha attention him. Sorry

Příspěvek 31.7.2007 21:22:49
MaxCz Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dokonce se to místy setkalo s fatálním neúspěchem ..na jednom z koncertů, kde to bylo bohužel nevím, se dostavilo necelá tisícovka(!!!) návštěvníků....propadák

Příspěvek 01.8.2007 08:32:18
Pako Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ke koncertu : téměř ničemu nepomůže, k rakušákům : dělají si na nás nároky nějak nemůžou překousnout ten rozopad Rakouska - Uherska , o tzv. ekolozích : líbí se mi jak někteří pseudoekologové bojkotují proti trad. elektrárnám a přitom brojí proti větrníkum ( kvuli ptákům) nevím co si o nich mám myslet :roll:

K ropě : bez ní se nějak obejdeme, akorát blízkovýchodní osazenstvo( Usáma aspol.) bude muset zapomenout na tučné příjmy - dobře jim tak. Jo a žádnou turistiku do těch oblastí!

Čína to je brutální strašně podceněné nebezpečí! USA a evropa propásli šanci zníčit Čínu v 90 letech (at' už jaderně či embargy..) a mi zaplatíme za tuto chybu strašnou dan' tím že nás do konce 21. století ovládnou čínani, už ted' na to doplácíme to Čína zvedá ceny ropy a železa! ( první setkání člověk - mimozemšťan = číňan - mimozemšťan)

No a jaderná fůze to je kapitola sama o sebe já odhaduju že se ji podaří zvládnout někdy kolem roku 2060 a možná i dál... mimochodem ta nám taky nevydrží na věky , na výrobu tritia je potřebné lítium (už se těším jak se budou vykupovat baterky) :lol:
The Ancients and their technology have been reduced to a complete joke in this show, and they were supposed to be the most advanced and powerful race ever, even above the Asgard.

This show is such a mess. We came to Atlantis to find technologies to aid ourselves and to find out more about the ancients. What have we found? Glorified apartments and space guns from SG-1.

Předchozí

Zpět na Co se jinam nevešlo