Ke koncertu : téměř ničemu nepomůže, k rakušákům : dělají si na nás nároky nějak nemůžou překousnout ten rozopad Rakouska - Uherska , o tzv. ekolozích : líbí se mi jak někteří pseudoekologové bojkotují proti trad. elektrárnám a přitom brojí proti větrníkum ( kvuli ptákům) nevím co si o nich mám myslet
K ropě : bez ní se nějak obejdeme, akorát blízkovýchodní osazenstvo( Usáma aspol.) bude muset zapomenout na tučné příjmy - dobře jim tak. Jo a žádnou turistiku do těch oblastí!
Čína to je brutální strašně podceněné nebezpečí! USA a evropa propásli šanci zníčit Čínu v 90 letech (at' už jaderně či embargy..) a mi zaplatíme za tuto chybu strašnou dan' tím že nás do konce 21. století ovládnou čínani, už ted' na to doplácíme to Čína zvedá ceny ropy a železa! ( první setkání člověk - mimozemšťan = číňan - mimozemšťan)
No a jaderná fůze to je kapitola sama o sebe já odhaduju že se ji podaří zvládnout někdy kolem roku 2060 a možná i dál... mimochodem ta nám taky nevydrží na věky , na výrobu tritia je potřebné lítium (už se těším jak se budou vykupovat baterky)

The Ancients and their technology have been reduced to a complete joke in this show, and they were supposed to be the most advanced and powerful race ever, even above the Asgard.
This show is such a mess. We came to Atlantis to find technologies to aid ourselves and to find out more about the ancients. What have we found? Glorified apartments and space guns from SG-1.